מכיוון ששגרה זה רע

shellyland

New member
מכיוון ששגרה זה רע

או "לא יפה", בשביל עידן וכל אלה שלא אוהבים אמירות שיפוטיות, ומכיוון שהסקר שלנו כבר הפך לעניין שבשגרה, הריני להודיע כי הוא הוחלף בסקר חדש. תוצאות הסקר הקודם: 36% מחברי הפורום רוצים את השיגרה שלהם (כמה צפוי) דינאמית. 19% חושבים שהחיים צריכים להתנהל על מי מנוחות, בלי חידושים והפתעות. 16% רוצים שרפי יפתיע וירגש אותם. ול-29% יש גנים פולנים והעיקר הבריאות.
ועכשיו לסקר החדש, שוב, באדיבותה המסורה של העלמה טי, יו"ר משמרת הסקרים של הפורום: אילו הייתה ניתנת לך משאלה אחת להגשמה, מה היית מבקש/ת? התשובה "להחליף את מנהלות פורומפי" פסולה מראש, יען כי איננה משעשעת אותנו, כי אנחנו יודעות איפה אתם גרים וכי אנחנו מכירות אנשים שמכירים אנשים.

גנגי

New member
ומכיון שאני היחידה עד כה שאמרה

"אחר" והתבקשה לספר על כך בפורום - הריני מספרת. אמנם אני לא אספר לכם מה הייתי מבקשת, כי זה לא עניין של אף אחד מלבדי, אבל אני כן אגיד שזה משהו שהיה משנה לי את כל החיים מהתחלה ועד הסוף. ולבת שלי תמיד יש תשובה טובה על שאלות מסוג כזה: מה הבעיה, היא אומרת - פשוט מבקשים משאלה אחת: "שכל המשאלות שלי יתגשמו". ורק אני לא יכולה להחליט עדיין אם זה יתר מוצלח או יותר אסון..

אסון, איזו שאלה?

בלי חלומות, איזה חיים משעממים היו לנו... אם כל משאלותינו היו מתגשמות, מה היה טעם החיים? המסע, לא היעד, זה מה שחשוב בחיים

גנגי

New member
אני שמחה לשמוע

שלא רק אני חושבת שזה עלול להרוס הכול. רק לך תסביר את זה לילדה בגיל ההתבגרות..

איך אומר הגולדי?

(משתמש בשם goldyboy, פעיל זכויות בע"ח שגם מזדנב ל"תרבות" מדי פעם) "יש לי מה שאני צריך, אין לי מה שאני רוצה, ותודה לאל שאין לי מה שמגיע לי"

tali_le

New member
האמת הכואבת

היא שאם באמת הייתי יכולה לבקש כל משאלה הייתי חוזרת עכשיו חצי שנה אחורה ומתקנת טעויות שעשיתי אז אולי הייתי מצליחה להציל כמה דברים שעכשיו הם כנראה פגומים ללא תקנה טלי מיואשת

מוּסקט

New member
את רוצה לדבר על זה??

בכלמקרה זה נשמע כמו איזו משאלה ליום כיפור - אההה רגע, פורים - כפורים? טוב, נו... מה היית משנה?

tali_le

New member
כבר כתבתי את זה במקום אחר

אבל מאז שאני בתפוז 80 פעמים ביום אני חוששת כל הזמן להיחשף כאן באמת מרוב אנשים שמעורבים בחיים האישיים שלי אבל נו טוב, מי שחושב שזה קשור אליו אישית מוזמן להבין זאת ולא לקרוא את ההודעה.... בכל מקרה לפני חצי שנה נפרדתי מחברה שלי, היינו ביחד שנה וחצי לא הרבה אחרי זה ואני עם בחורה אחרת... עכשיו, בעקבות הרבה דברים שקרו בימים האחרונים (בעקיר מפגש ושיחה עם האקסית) הבנתי שזו הייתה טעות, שויתרתי מהר מדי ויש בי המון חרטות ובעיקר המון רגשות כלפיה עכשיו, אני בדילמה קשה היחסים עם החברה הנוכחית במצב לא טוב והחלטתי להילחם עליהם, כדי לא לחזור על הטעות שעשיתי עם האקסית שלי אבל - עדיין יש מצב מאוד לא פתור עם האקסית ואני גם חוששת שאני מוליכה את החברה הנוכחית שלי שולל ושאני רק אפגע בה שוב... בקיצור - אם הייתי חוזרת חצי שנה אחורה הייתי נלחמת יותר על הקשר ההוא, לא מוותרת ואולי הייתי איתה היום, ואולי לא - אבל זה היה בלב שלם... טלי

מוּסקט

New member
יפה!

גילית שאפשר ללמוד דבר או שנים עם החיים רק בדיעבד. זה שאת לא מוותר היום במקום שלפני שנה אולי היית מוותרת הוא שינוי שאת עברת, אבל לא אלו שסביבך. בכל מקרה, רצוי מדי פעם לבדוק את המציאות ולא להקיש ממערכת יחסים אחת לשנייה באופן לינארי. החברה הנוכחית אינה האקסית ולהיפך.

miss_t

New member
העלמה טי../images/Emo35.gif

זו אני
ד"א- ליאת יותר יפה. אמממ רק רציתי לומר שלפי דעתי בריאות הכי חשובה, וזה מה שבחרתי בסקר:)

המשאלה שלי, כיום,

היא להצליח לבנות בית טוב, על כל מה שזה אומר, ובעיקר- על חינוך ילדיי לעתיד. -אך כמו שנאמר כאן- הדרך היא החשובה, ולכן סותמת הגולל על כל המשאלות הללו.

למעלה