מכיוון שקצת יבש פה...

מכיוון שקצת יבש פה...

הבה נעשה שירשור של סרטים! כול אחד יתן רשימה של חמישה סרטים שהוא הכי אוהב ואני אתחיל... 1.החוש השישי 2. 8 מייל 3.גלדיאטור 4.הארי פוטר וחדר הסודות(טוב כי את השני לא ראיתי...) 5.ובקרוב... פרדי נגד ג'ייסון חחח

ALMIGHTY

New member
לא רואה הרבה סרטים אבל

1. גרין מייל 2. פורסט גאמפ 3. חומות של תקווה 4. הדיקטטור הגדול 5. החיים יפים

ALMIGHTY

New member
ללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאא

שכחתי כמובן סרט גדול! "המאמין". חובה לכל בנאדם.

hen182

New member
הכופר

הכדור מת מצחוק! אממ מאטריקס 1 הנוכל המבריק אמריקן פאי 1

ש ו ק ה

New member
יש מלא

הנה רק מה שאני זוכרת: מועדון קרב מה קרה להרולד סמית החברה שלי דטרויט רוק סיטי אחי, איפה האוטו שלי? פולטרגייסט והסרט הכי הכי הכי גרוע בעולם: freddy got fingered בעברית נראה לי זה משו כמו אחי דפקו אותך או משו...

נא182

New member
אמממ.....

יש הרבה אבל כופר שולט! וכמובן שאמריקן פאי 1,2 ויש עוד מלא מלא פוקהונטס, במבי, רובין הוד, אמממ כל סרטי דיסני שאני מכורה אליהם קשות....... בעיקר לבמבי....!

R E D E V I L

New member
יש מלא..

שליחות קטלנית 2 מטריקס 1 אמריקן פאי 1,2 פרל הארבור רוקי 1-5

blinkme

New member
......

הצלצול מטריקס סירטי דיסני למינהם אני מכורה זולנגר אמריקן פאי סנטר סטייג אני אוהבת סרטים עם גים קארי הוא פשוט הורס אותי מצחוק יש לי מלא המ... אחי איפה האוטו שלי! נפלאות התבונה אוריי אני יכולה להמשיך לעוד מלא אבל נפסיק פה מגרש השדים! אני אוהבת סרטים מפחידים למרות שאני רואה אותם אני לא רואה איזה חצי סרט לא סתם טוב יאללה נמאס לכתוב אז זהו

קבלו את שלי....

1. מטריקס 2 ו-1 2. נזיר חסין אש (סרט ענק!) 3. אמריקן פאיי כולם (1-2-3)(3 זה החתונה...) 4. אני יודע שקוראים לי סטיבן 5. נערת המזל 6. אמריקן טריפ 7. ג'וני אינגליש ועוד מלא

blinkme182

New member
שלי-

רקוויאם לחלום אמריקן פאי 1,2 החיים יפים מה עובר על גילברט

BiAAcH

New member
מממ, שלי הם:

dude, wher's my car?? טיפשים בלי הפסקה 1 ו-2 אמריקה X עולמו של ווין ועוד מלאא...

BiAAcH

New member
וכמובן, איך שכחתי את...

מועדון קרב, ונראה לי שכל הסרטים של ג'ים קארי ומייק מאיירס...

blinkme

New member
יש עוד?

טוב כן יש בבל בוי ובילי אליוט נסחפתי :p טוב יאללה have a nice day!

אמרו את רוב מה שאני אוהבת../images/Emo3.gif

אמריקן פאי 1,2 ואני בטוחה שהשלישי גם יהיה מעולה! אחי איפה האותו שלי? אלדין
מלך האריות
וכל סירטי דיסני למניהם
שודדי הקריבים
שר הטבעות 1+2 (למרות שהשני יותר טוב!) ובלהה עוד מלא... ד"א ראיתי אתמול ביס את אמריקן פאי 1, איזה מצח ענק יש שם לטום

DBazz

New member
יש לי עוד הרבה אבל זה מה שאני זוכר

שלי... אמממממ..... 1.American History X 2.How High 3.The Transporter 4.Scary Movie 5.Matrix

למעלה