מכיוון שסוכרתיים

newKiticat

New member
מכיוון שסוכרתיים

מקבלים פטור מצה"ל, יש להם אפשרות להתנדב. כתבתי מדריך מאוד מפורט לפורום מתגייסים, ואני מצרפת קישור שלדעתי צריך להכנס לקישורים או מאמרים או משהו כזה...

newKiticat

New member
אם מטופל באינוסלין-

פרופיל 21. כדורים ו/או תזונה- 64 או 45.

King of pain

New member
מילואים ...

אין לי , לצערי , תשובה לגבי מילואים של סוכרתיים מסוג 2 , אבל אולי זה דומה לסוג 1 : כסוכרתי סוג 1 , אני צריך לחדש את ההתנדבות לשירות מילואים כל שנה ( או שנתיים - תלוי בעירנות של קצינת הקישור ) . כדי לחסוך מעצמי את הועדה הרפואית , אני משתדל לשכנע אותם לבצע את כל הביורוקרטיה בדואר ( מכתב מהרופא שלי + הצהרת התנדבות עם חתימתי + הבטחה בע"פ שאני ממש ממש בריא וכשיר ) , ובד"כ זה מצליח . אני מוצב במילואים באותה יחידה בה שירתתי בסדיר ( גם כמתנדב ) , והזימונים הם בכל מקרה לאחר תיאום טלפוני , כך שזה מאוד נוח . בהצלחה , רוב בריאות ושמחה , ושנה טובה - מתוקה כסוכרזית , ומשעשעת כתפוח .
...

chopi

New member
בקרוב תשובה שתפורסם כאן

הרופא שלי הכין מכתב לצהל על מצבי והקשיים, הוספתי כל צילום של מסמך אפשרי בנושא הסוכרת שלי (סוג 2 !!!!) ושלחתי לפי הפניית ק. הקישור לועדה. בקרוב אקבל זימון לועדה בה יוחלט אם לשחרר אותי או לא. כעקרון חולי סוג 1 משתחררים אוטומטית, חולי 2 גם במידה והם מזריקים או עם משאבה. אלו שמשתמשים בתרופות, תלוי במצבם , במינון ומגוון התרופות ובמצבם הכללי. אני למשל נוטל תרופות בעיקר עקב אי סדירות בלחץ הדם ורמות הסוכר (זה סיבה לשחרור- צהל לא מתעסק עם חולה לא יציב !!!!) אבל גם במצבים מסויימים ניתן להשאיר את החולה לפי רצונו בשרות עורפי 2 מטר מהבית או בהתנדבות מרצון. בקרוב תשובות מלאות

אריאלה22

New member
אני גם סוג 2 וממתין לתשובת

הועדה הרפואית - הסוכרת התגלתה עכשיו-כשאני בשירות מילואים ואני מאוזן ללא תרופות-בדיאטה בלבד-נראה מה תהיה התשובה

ygalg1

New member
"הרופא שלי הכין מכתב"

מה אופייו של המכתב? מה הנוסח שהשתמשת על בקשת המכתב מן הרופא?

למעלה