תודה אבל אין צורך לעדכןעוד לא התקדמתי יותר מידי כי אני קורא עוד ספר במקביל (מה שאני לא עושה על-פי רוב אבל מכיוון שנשארו לו שבועות ספורים אז התעוררה תחושת דחיפות להתחיל לקרוא את הספר) ויש לי עוד כל מיני דברים לעשות, אבל אם לסכם את מה שנראה לי עד כה...
היא בן-אדם חזק. היא בן-אדם נחוש. היא אידיאליסטית. אמא הייתה דמות חזקה ברקע.
הספר עצמו והסיפור מעניינים, קלילים, זורמים.
סה"כ עד עכשיו אני מרוצה מהספר ומרוצה ממנה כבן-אדם ממה שאני מבין עליה ועל האופי שלה עד כה.
זה מתקדם טוב. אחזור שוב פעם בשלב מאוחר יותר ולאחר שאסיים את הספר בשביל סיכום רחב, מקיף וממצה יותר![]()
על מה אתה מדבר? היא תהיה נשיאה בערך חצי שנהתודה אבל אין צורך לעדכן
היא לא מעניינת
לא השאירה חותם, סתם משעממת.
הוא לא מת כי חירטטת שטויות. אולי לך שיחליפו לך את כדור הבדולח?ביידן הפתיע לטובה ובניגוד לציפיות, לא מת במהלך כהונתו. בכל מקרה, אני עדיין מאמין שקמלה תהיה נשיאה, ואף מעדכן את תחזיתי.
קמלה: נשיאת ארצות הברית בין 2029 ל-2037.
צפה בקובץ המצורף 123510
טבעי שתקנא. ידיעת העתיד-דבר נדיר.הוא לא מת כי חירטטת שטויות. אולי לך שיחליפו לך את כדור הבדולח?
עוד קטנה בנוגע לזה שהוא לא מת-כידוע, וכצפוי מגאון, אני אדם חובב קריאה שקנה וקרא אלפי ספרים. הסוגה האהובה עליי? אוטוביוגרפיות. תת-הסוגה האהובה עליי בתוך הסוגה האהובה עליי? אוטוביוגרפיות נשיאותיות (במובן של נשיאי ארצות הברית ספציפית).הוא לא מת כי חירטטת שטויות. אולי לך שיחליפו לך את כדור הבדולח?

אז לפני מספר שבועות הוא הודיע שיש לו סרטן, שמסתבר שיש לו כבר שנים אחורה, עוד מתקופת נשיאותו, ואני, ברוב גאונותי, ממשפחה עם רקע של רפואה ואקדמיה עוד מהמאה ה-20 המוקדמת, ידעתי להביט בו, ומיד ידעתי שהוא לא בריא, וגוסס.עוד קטנה בנוגע לזה שהוא לא מת-כידוע, וכצפוי מגאון, אני אדם חובב קריאה שקנה וקרא אלפי ספרים. הסוגה האהובה עליי? אוטוביוגרפיות. תת-הסוגה האהובה עליי בתוך הסוגה האהובה עליי? אוטוביוגרפיות נשיאותיות (במובן של נשיאי ארצות הברית ספציפית).
הקטע הכי טוב בנוגע לזה שביידן לא מת במהלך כהונתו, בניגוד למה שכולם חשבו שיקרה, זה שעכשיו הוא יכתוב (או שאולי כבר כותב?) את האוטוביוגרפיה הנשיאותית שלו, שאותה אקנה ואקרא בשקיקה.
רק עכשיו נותר לקוות שהוא לא ימות לפני שהוא יספיק לעשות את זה
צפה בקובץ המצורף 123522
נכון, שרשור זה מדגים יפה את הכשלון שלך בתחזיות לגבי העתיד.טבעי שתקנא. ידיעת העתיד-דבר נדיר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.