מכיוון שזה פורום

CharmeD3

New member
מכיוון שזה פורום

MTV רציתי המלצות לאלבומים שווים....:) מישהו?

אמממ

אנסטסיה-אנסטסיה כריסטינה אגילרה-סטריפד בריטני ספירס-אין דה זואון

DAN1EL

New member
תני כיוון ../images/Emo13.gif

רוק? פאנק? היפ-הופ? פופ? אר אנד בי? ישראלי? מה?

CharmeD3

New member
רוק/פופ../images/Emo8.gif

אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד רוצה את האלבום של אוונסנס....אבל הוא יקר בצורה לא רגילה....אפילו שהם שווים את זה, אני לא מוכנה להוציא על אלבום 90 ש"ח....:(:(

DAN1EL

New member
ממ...ככה:

יש את האלבום האחרון של אופספרינג, "ספלינטר". קניתי אותו לא מזמן והוא אחלה אלבום. (עם הלהיט Hit That). הוא גם עולה בערך 90, כי יש גם דיסק עם תוספות לדי.וי.די.
יש את אלבום ההופעה של רד הוט צ'ילי פפרז: Live In Hyde Park, שאומרים שהוא פשוט מ-ע-ו-ל-ה. זה אלבום כפול, אז הוא בטח די יקר. הוא אמור לצאת בישראל ביום ראשון.

dilan angel

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif

אני ממליצה לך על האוסף המדהים(!!) שלהם

IVaLeRyI

New member
רוק\פופ

טוב נו...יש הרבה,דיי בעיה להשיג אותם,כי צריך להזמין [סתם תבואי למוכר תגידי שאת רוצה להזמין אלבום] זה לא עולה כסף ...אבל בכל מקרה... simple plan-no pads,no halments...just bals כל אלבום של בלינק 182\סאם 41 וגוד שארלוט...

ערן1987

New member
המחיר של האלבום של ההופעה החיה

של RHCP יהיה במחיר רגיל,90(שזה יחסית זול לדיסק כפול)

ערן1987

New member
אני יודע.. אבל פשוט חשבו כאן שבגלל

שזה דיסק כפול המחיר יהיה כפול,וזה לא.. ברור?

ערן1987

New member
האלבום של אנסטסיה מעולה!

מתאים מאוד למה שאת רוצה(אבל יותר פופ-רוק).. אלבום רוק שווה מאוד הוא So Called Chaos של אלאניס מוריסט שמעתי שהאלבום החדש של אבריל שווה מאוד.. איממ,אני חושב שגם הדיסק של מארון 5 יכול להתאים למה שאת רוצה,אבל עדיף את של אנסטסיה ואם את רוצה אלבום שכולו פופ אז תקני את האוסף של אטומיק קיטן.. נכון,השירים קיטשיים בטירוף אבל סה"כ זה אלבום מהנה מאוד

hadasrulez

New member
לדעתי רוק פופ זה הסגנון

שהכי מייצג את אבריל..שלדעתי יש לה דיסק מדהים ממ.. מהדיסקים שישי לי\ששמעתי כדאי לך את הדיסק של בלינק182(סוף 2003)\גוד שארלוט(2002) או סימפל פלאן(יצא ב2002).. הייתי ממליצה לך בחום גם על הדיסק של ליליקס אבל אין מצב שתמצאי אותו בארץ. אה כן יש גם תדיסק של מארון5.. למרות שאני לא אהבתי כ"כ תדיסק.. יש שם כמה שירים טובים.. אבל זו דעתי
מקווה שעזרתי..

jt fan

New member
ג'סטיפייד של ג'סטין

ואני יכולה להגיד לך אישית שזה הדיסק הכי מדהים שיצא לי לשמוע, וכל ההערצה שלי אליו החלה מהדיסק הזה כי אז בעצם הבנתי איזה מוזיקאי נהדר הוא ואיזה מוכשר הוא.

למעלה