מכיוון שזה נראה כאילו אנחנו מנותקים

אני יודעת שבחיפה גם היו פיגועים

אבל הכוונה שלי היתה להדגיש שבתקופות מסוימות חיפה היתה בטוחה יותר מת"א, ואנחנו לא ישבנו והתמרמרנו על זה שהחיים שלנו יורדים מהפסים בזמן שאצלהם הכל ממשיך כרגיל. ניסיתי להדגיש לה כמה היא צבועה שכל עוד הדברים לא נגעו בה אישית היא לא הוציאה ציוץ וחיה את החיים שלה בסבבה. פתאום כשזה נוגע ישירות אליה היא משתלחת ומפנה אצבע מאשימה כלפי עיר שלמה רק כי הם לא עוצרים את החיים? את יודעת מה, בואי נשאל ככה, למה כשקטיושות וקסאמים עפו על שדרות ועל קריית שמונה במשך שנים היא לא כתבה שום דבר? איפה היא היתה אז? חיה את החיים שלה, הלכה לעבודה, יצאה לבלות. זה לא הפריע לה יותר מדי. עכשיו היא פתאום צועקת. זו צביעות! וזה דוחה אותי.

אני יודעת ממי, פשוט יש לי נטיה

להסביר את עמדתי עד זוב דם... ככה זה כשאני רעבה... עכשיו נרגעתי... יש לי פה פסטה בולונז

הגר26

New member
מתנזרת מאוכל עד המסיבה!../images/Emo196.gif

צריך להשטיח את הבטן!

<---לובשת מחוכים

אז זה בסדר... וגם ככה אין מי יודע מה בטן... אבל עדיין... צריך לשמור על הגזרה.. בכל זאת אני הולכת לפגוש אותם...

שלא לדבר בכלל על תספורת ה-

סינדי לאופר שהייתה לי כשטסתי להופעה בפראג... למזלי זה כבר לא ככה. משום מה כמה שאני לפעמים אנסה לא להיות אייטיז... זה יוצא ככה. נו שוין, עדיף על איך שהרבה בנות נראות היום.

steelwater

New member
מוזיקה

אני סמכימה איתך. מוזיקה זה דבר חזק. זה אחד הדברים הכי חשובים לי ואני שומעת אותה רוב היום. אנחנו שומעים מוזיקה כשנחנו שמחים, כשאנחנו עצובים, כשאנחנו עיפיים, כשאנחנו עריניים, כשאנחנו רוצים לרקוד בטירוף במסיבה, כשאנחנו רוצים לשכב במיטה ולנוח וכ"ו. אז זה שהמצב הביטחוני רע ואשנחנו במלחמה לא אומר שאנחנו לא צריכים להמשיך לחלום את החלומות שלנו ולרצות להיות שהופעה של להקה שאנחנו אוהבים. אם המחלמה הזאת גורמת לנו לחשובה שזה לא בסדר שנרצה ללכת להופעה ולשמוע להקה שאנחנו אוהבים אז הם מנצחים אותנו בחלק ממנה ויכולים לרשום לעצמם ניצחון עלינו ועל הרוח שלנו. זה לא בועה וזה לא כלום. אני בטוחה שגם אנשים משדרות, קריית שמונה וחיפה רוצים ללכת להופעה הזאת. גם בת"א היו פיגועים. אני גרה בירושלים והיו בה המון פיגועים וכמעט כל פעם כשאני עולה על אוטבוס אני פוחדת כל-כך וגם כשאני יוצאת בעיר והולכת ליד הרבה אנשים אני פוחדת כל-כך. בגלל המצב הביטחוני כבר שנים לא באו לארץ וזה אחד הדברים דבגללםצ ההופעה הזאת אפילו יותר מדהימה ואפילו יותר חושוב לנו ללכת אליה וזה כל-כך מרגש. בארץ כשלהקה מגיעה אז זה ממש מטורף וכולם מתלהבים ומדבירם על זה כל הזמן. אני מקווה שיהיה טוב ובהמחלמה הזאת תיגמר כמה שיותר ימים, אני מקווה שדפש מוד יגיעו ושכל המעריצים מכל הארץ יבואו להופעה, אני מקווה שהופעה תעבור בשלום ותהיהי מדהימה ושרובנו נהנה בה מאד.

למעלה