מכיוון שזה נראה כאילו אנחנו מנותקים

Almost me

New member
מכיוון שזה נראה כאילו אנחנו מנותקים

ילדים, טיפשים שחיים בבועה. ומאיזשהי סיבה לא ברורה דווקא דפש מוד הפכו לסמל "האטימות" אני כצפונית חייבת למחות. המצב הנתון הוא רע, יש לחימה, יש רקטות / טילים/ קטיושות (מיחקו את המיותר) אבל יותר מהכל יש שגרה. לקטן שלי אין קייטנה מכיוון שהמתנסי"ם בצפון לא לוקחים אחריות על ילדים יותר, ושמתי אותו במעוז הסקאדים אצל אמא שלי, למזלי הקייטנה של הגדולים היא בקיבוץ שהבין שחלק מהאחריות שלו זה לשמור עד כמה שניתן על שגרה למען השפיות שלנו. אז אני בת כמעט ארבעים, מאוד אוהבת לשמוע את דפש מוד עוד מילדותי הרחוקה, עברתי עם השירים שלהם הרבה: אהבות, אכזבות, כעסים, מלחמות, חתונה, ילדים ועוד - וכן אני עדיין אוהבת אותם. לפני כחצי שנה לקחנו את עצמנו וטסנו לברצלונה לשמוע אותם בהופעה (מדהימה ד"א) כי ידענו שיש סיכוי סביר שההופעה בתל אביב תתבטל - כמו הרבה הופעות טובות אחרות. אז למרות שכל אזעקה מחרידה אותנו, ולמרות שאני זקנה בת ארבעים - אני לא רואה שום דבר רע ברצון לראות את דפש מוד בפארק - קוראים שלום ישראל!!! במהרה בימינו אמן. אז אני לא טיפשה ילדה ובבועה, אני פשוט אחת שאוהבת מוסיקה טובה גם בעת מלחמה, במיוחד לנוכח העובדה שההנאה שלי כלל לא קשורה למצב

הגר26

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif

הלוואי שיהיה לכם שקט שם, ואני בטוחה שההופעה הזו תהיה נפלאה עבורכם! מעבר לזה שמדובר בדפש מוד (שזה כבר אומר שתהיה הופעה מעולה), זה קצת רגיעה מהלחצים ומהמצב הלא נעים. נתראה בהופעה ותשמרו על עצמכם

זהר25

New member
שטויות.....

אני מבינה שאת מגיבה לכתבה המטופשת הזאות-http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3276993,00.html "אתה יודע מה? אני לא שופטת ולא כועסת. טוב שהחיים ממשיכים. טוב שיש מקומות בהם אפשר לחשוב שהחיים פה הם נורמליים. שאנשים יוצאים ומבלים. רק בקשה אחת לי אליך: אתה התל-אביבי - תשאר בתל-אביב ותדבר על "דפש-מוד", תעשה את השלום שלך ואת חשבון הבית שלך, לא על חשבון בתים של אחרים." גועל נפש הכתבה הזאות ,הכותבת כניראה שכחה את כמות הפיגועים שספגה תל-אביב,אבל זה לא העניין ,העניין הוא שאנשים לא מבינים שיש רצון לחוות משהו נורמלי שנרגיש כמו בני-אדם, אני לא מיתכוונת לעצור את החיים שלי ולשבת וליבכות על מר גורלי ולהיסתגר בבית .אנשים מנסים איכשהו ,לנסות לחיות את החיים שלהם בצורה הכי נורמלית שיש. לא שווה אפילו להגיב לכותבת הזאות.

זהר25

New member
אם היגבת לזה.....

ואם לא אני מסכימה איתך במיליון אחוז.

aviGODFATHER

New member
צודק... כתבה באמת מטומטמת...

אני גם מהצפון ויצא לי לשמוע את הצפירה וללכת לממ"ד לפחות 10 פעמים בימים האחרונים, אבל ההופעה מאוד חשובה לי ואני לא מתכוון לפספס אותה (אם היא אכן תתקיים).

צודקת בכל מילה+ אפשרי תוספת קטנה?!

אני כבר ציינתי מס' פעמים, שעדיין, מקווה להמשיך לראות ת'נוף מחלון חדרי שלם-ובריא. מי שלא יודע/ידע, אני תושב נשר ובנוסף לכך, הנוף אצלי= בתי-הזיקוק...

ez4

New member
דפששש מוד

האמת שדי נחמד היה לי לקרא את מה שכתבת , בדיוק לפני כמה זמן חשבתי על איך תראה הופעה של דפש מוד ..בשיא האקסטזה (כן, ראיתי הופעה והיא עשתה לי צמרמורת:)) ולשמוע אזעקה, אין מצב שאני מפסיק לקפוץ, לשיר, להזיז את הידים מצד לצד לא יודע... מחשבה,, מקווה שיגיעו למרות הכל ולא מעניין אותי אזעקות ולא קטיושות וגם לא טילים,אם הם מגיעים-אני שם! קונסול

ez4

New member
דפששש מוד

אם דיברת עלי ה"תל אביבי" אז אני לא..חיפאי דווקא, כל אחד יכול לחלום קונסול

Jen74

New member
כשהיו לחימות במזרח אירופה

לא ביטלו את האירוויזיון שהיה אמור להתקיים שם. אם אפשר לקיים הופעות בארצות אירופה בזמן מלחמה, למה לא בישראל? אם הנציגים של דפש מוד לא יתנו להם להביא לכאן את הלהקה לקיים את ההופעה הם עושים טעות חמורה!!!

כמובן שאת באה להופעה!

וההופעה שלהם כל כך לא קשורה למצב המסריח במדינה, יותר מזה,אני חושבת שהם צריכים לבוא ולהופיע ולעשות לנו מתוק על הנשמה. אם הם לא יגיעו אני אצטער מאוד על שלא נסעתי לאירופה לראות אותם, ויותר מזה על כך שהחלום שלי לא יתגשם, כי כמוך- אוהבת את דפש ואת המוזיקהשלהם מכל פינה בליבי. חוצ מזה, זה יוצא בול ביומולדת 30 שלי....המתנה הכי יפה בעולם שיכלתי לבקש,לא ככה????? (כמובן שלום,בריאות בעולם,שובע ושימחה...) ניפגש בדפש.. סאלאם עליכום ועל כל בית ישראל אנשלית

האטימות נמצאת בתוך מי שמגנה את

הרצון שלנו שדפש מוד יגיעו להופעה. אנחנו לא מנותקים כי אנחנו רוצים את זה. אנחנו רואים את מה שקורה בארץ בדיוק כמו כל אחד אחר, ואנחנו בוכים על הקורבנות כמו כל אחד אחר. אבל כמו שלמדתי בחיי, אי אפשר להפסיק את החיים. החיים יכולים להשתנות, לפעמים לטובה, לפעמים לרעה, אבל הם לא נפסקים. ועל זה בדיוק מגנים אותנו, על זה שאנחנו לא עוצרים את החיים שלנו במקום בלל שיש מלחמה. אנחנו לא מראים לעולם שאנחנו שבירים ומפוחדים ומי שלא יודע להסתיר את הפחד שלו, מי שלא חזק מספיק כדי להמשיך לחיות למרות הכל מתמרמר על היכולת שלנו להמשיך. זה חצי אחד, החצי השני סתם צבוע. החצי השני סתם מחפש על מי להצביע כדי להפנות את תשומת הלב ממנו. ואנחנו השעיר לעזאזל של המדינה רק בגלל שההופעה הזאת היא הדבר החיובי הגדול ביותר שהמדינה יודעת מזה זמן מה. אני לא חושבת שהאטימות נמצאת בדפש מוד או בנו בגלל הרצון שלנו שהם יגיעו להופעה, אלא להפך. זה יראה לעולם שאנחנו חזקים, שאנחנו עם קטן שלמד להתמודד מול הכל בכוח עצום וראוי להערצה. וחוץ מזה, מה רע בכך שתתקיים ההופעה? מה רע בכך שאנשים יוכלו לברוח מהקטיושות ומהמלחמה בצפון ומחדרי הבטחון לכמה שעות ויהנו ממוזיקה שמשרה עליהם שלווה ושמחה? יש הרבה אנשים רעים במדינה הזו, והכוח היחידי שלהם הוא במילים. הם יכולים להגיד מה שהם רוצים, לרדת על ההופעה, לרדת לינו, אבל בסופו של דבר, אנחנו חזקים מהם כי בנו עדיין יש את הכוח לחיות למרות הכל! ALMOST, אני מאמינה שההופעה תתקיים. ככה אני מרגישה עמוק בלב. ואני רק מקווה שאת, וכל אוהבי דפש מוד באזורי הצפון יגיעו ויהנו ויחיו בלי להתייחס למרמור של אנשים שבוכים רק כדי שמישהו ישמע אותם בוכה ומאשימים רק כדי שלא יגידו שהם בעצמם האטומים.

pimpf

New member
הבנה עילגת של מערכת תפוז...

השרשור הזה נמצא בעמוד הראשי, תחת הכותרת: "בגלל האירועים דפש מוד הפכו לסמל האטימות" שמי שנכנס לאשכול, עלול לחשוב שעל זה האשכול מדבר... אחחח תפוז תפוז...

נו, ממתי יש קשר בין הכותרות של תפוז

אל התוכן הכתוב? המטרה שלהם היא למשוך כמה שיותר קוראים, או במילה אחרת, רייטינג, ולעשות כמה שיותר כסף על חשבון האנשים. אין לי בעיה עם הקפטילזם שלהם, אבל הם שכחו שלכותבים יש רגשות, יש מחשבות, יש דעות, והם מסלפים אותם במודע רק בשביל למשוך קהל.

ואגב... הנה התגובה שנתתי לכתבה:

אז מה אם אני תל אביבית, אז מה אם אני רוצה להגשים חלום ולראות את הלהקה האהובה שלי בהופעה. זה הופך אותי לאטומה? העובדה שיש קבוצה של אנשים טיפשים ששמפגינים לא נותנת לך את הזכות לעשות הכללה כל כך מגעילה על עיר שלמה. עצם ההכללה שעשית הופכת אותך לשיא האטימות. אם המצב היה הפוך ותל אביב היתה בקו האש ולא את, גם את לא היית עוצרת את החיים שלך במקום. אנחנו מזדהים עם תושבי הצפון ובוכים על הקורבנות בדיוק כמוך! אבל זה לא אומר שאנחנו יכולים להפסיק לעבוד, או לצאת להתאוורר רק בגלל שאנחנו מזדהים. מדינה שלמה לא צריכה להפסיק את החיים שלה ולעמוד במקום רק בגלל שאת לא מצליחה לישון בלילה!!! גם אנחנו יודעים מה זה כאב, ומה זו מלחמה. תל אביב ספגה פיגועים בכמויות ובעוצמות ובתדירות שאת החיפאית לא יכולה לתאר. כמה תקופות פחדנו לצאת מהבית, לעלות על אוטובוס כדי לנסוע לעבודה, לקחת את הילדים שלנו לבית הספר... ואת, את החיפאית, שבמשך מספר הימים האחרונים נאלצה לשמוע אזעקות וטילים, קופצת ומאשימה אותנו שאנחנו לא מבינים ? תאשימי את זה שהרגע חתכו לו את כל היד בזה שהוא לא מבין את הכאב שאת מרגישה כשהרגע נחתכת באצבע! מה את רוצה שנעשה? נעזוב את הכל ונבוא לצפון רק כדי לצאת נאורים בעיניך? אז אל תטיפי לנו, ואל תגידי לנו על מה לחשוב או לדבר. אנחנו מבינים את הכאב שלך ושל כל תושבי הצפון, אנחנו מבינים את הפחד שלכם ואת הפחד של ילדיכם, אנחנו יודעים בדיוק מה אתם מרגישים. את חוצפנית, ואת צבועה! זה כל מה שיש לי להגיד לך. איפה את היית כשת"א היה פיגוע המוני כל יומיים? כשאנחנו התל אביבים התבוססנו בדם של חברינו ובני משפחותינו וניסינו לזהות אותם בין חלקי הגופות המקוטעות? את היית בצפון שהיה אז בטוח יחסית לתל אביב, צפית בטלויזיה, בכית על הקורבנות והמשכת בחייך. הלכת לעבודה, יצאת, נסעת באוטובוסים. אז אל תטיפי. את יודעת לצעוק עכשיו, אבל איפה היית כשהמצב לא נגע ישירות אליך? אז את יודעת מה? אני לא שופטת ולא כועסת. טוב שהחיים ממשיכים. רק בקשה אחת לי אליך: את החיפאית - תשארי בחיפה - תעשי את השלום שלך ואת חשבון הבית שלך - ואל תגידי לי על מה מותר לי לחשוב ולדבר ועל מה לא!!!

הגר26

New member
אני מסכימה איתך בגדול

ואני חושבת בדיוק כמוך על זה שהיא פשוט צבועה ואנוכית, אבל אל תשכחי שגם בחיפה היו לא מעט פיגועים... אולי לא כמו תל אביב, אבל אין לי ספק שמבחינת פחד לצאת החוצה, גם להם היה את זה. אבל שוב - בגדול את ממש צודקת. לכתוב מכתב כזה לעיתון היה ממש אידיוטי מצידה.

למעלה