מכיוון שאני חדשה ולא יודעת מה קורה

עוד תמונותת

גרררררררר

../images/Emo141.gif *שוק*../images/Emo12.gifהדססססססססס

דייייייייי!! חשבתי שאני מטורפת כשאמרתי לאמא שדון פשוט חמוד
הוא יפה כ"כ!!!!!!!! יוווווווו הדס אהובתייייייי
איזה תמונותתתתתתתתתתתתתתת
הוא באמת טיפה מפחיד.. ואני בספק אם הוא ערפד אמיתי אמיתי אבל הוא כזה ממי!! ויש לו קוללללל יפהההה...וחיוך כובששששש
תודע הדססס

חחח הנה מישהי שיודעת להעריך

אוףףףף נגמררררר גאד דמאט איזה באסההההה דונייייייייי זה לא פייר שאחרי שבוע יורידו אותו מהמסך! איזה תוכנית קצרהההההה ארררררררררררררררר ראית איך ג'יימי נשקה אותו??? אין צדק...........!! ויש להם גם קומונה... יש שם עוד תמונות שלו אם התלהבת ממנו חחחח ותראי תחתימה שלי!!

inbary

New member
*אהמ אהמ* אבל אני צריכה כאן לקבל תו

דה חיחי לא משנה

KaUrO DoNo

New member
זה כ"כ קריפי...

ומה זה קשור לפורום?! הוא מזכיר לי את מרלין מנסון קיבינמאטטטטטט..אמאל'ה אם זה מה שעושה לכן את זה אז שתהיו בריאות אני אשאר עם בראד פיט וג'וש הארטנט....ברררר איזה פחד

זה לא קשור לפורום בגלל זה זה נצל"ש.

............. הוא באמת דומה למנסון
הוא כל כך יפה...

KerenWelling

New member
"פחחחחחחח"

כמו שציפית ממני כל כך בחן... ורק דבר אחד יש לי להגיד על הנושא:בול-פאקינג-שיט. שילך לריקי לייק.

KerenWelling

New member
היה פרק אחד

שהביאו "ערפדים" שצורכים דם וכל מיני כאלה מפגרים חסרי חיים שאין להם מה לעשות בחיים...

../images/Emo42.gif אני../images/Emo13.gif

שם: אייר כינויים: יש מלא אבל מפדחים
גיל: 16 וחצי מאיפה אני: מודיעין כיתה: יא' תחביבים: מחשבים, טלוויזיה, מוזיקה.. סוג מוזיקה מועדף: רוק ופופ חיות מחמד: סנופי
איך הכרתי את מארון: שמעתי את this love איפה שהוא ואז הורדתי עוד שירים שלהם והתאהבתי
חבר: נופ אייסיקיו: 103918838 מסנג'ר: [email protected]

KerenWelling

New member
ברוכה הבאה! (שוב..חח)

איזה נחמד זה שכל כמה זמן שמישהו מצטרף לפורום פותחים ת'שרשור הזה מחיידש! חחח והקדמת אותי!! אני רציתי לפתוח שאלון הכרות מורחב של 100 שאלות כולל תמונות של חברי הפורום!!! חחחח (וכן, זה היה האיום-לכל החבר'ה של המסנג'ר) אז אני!!:
שם: קרן. סופר קרן.
כינויים: סופרקרן. מארונה ופשוט קרן.
מאיפה אני: במקור? מהבטן של אמא שלי... יותר נכון זרע של אבא שלי... אבל עכשיו אני מתגוררת ב..חולון
.
כיתה: י"א.
תחביבים: מוזיקה!!!!!, סרטים!!!, טלויזיה (!!!!) בכלל, חברים, להסתובב בקניון בלי מעש ולצחוק על כל מיני דברים (אנשים?) שרואים בדרך עם אנשים שחיו איתי 8 שנים לפחות. טוב רק ככה הם נדבקים בצורה מלאה במחלה...
סוג מוזיקה מועדף: פאנק, רוק, רוק אלטרנטיבי, באלאדות, נוסטלגיה ועוד ועוד...
חיות מחמד: יש לי מוקוס!!! טוב נו.. גם את זה אין לי...
איך הכרתי את מארון: ראיתי את HARDER TO BREATH בוואנט טו ביז בTRL והתאהבתי מיידית!
חבר: אף אחד לא רוצה אותי.
אייסיקיו: 123660807 ואם אתם רוצים להוסיף אותי, שלחו הודעה ותזדהו כי אחרת פשוט אני לא מאשרת -אוטומטית.
מסנג'ר: ארוך מידי...חחח תקבלו כשתבואו לאייסי.. ו...ביי.

KerenWelling

New member
../images/Emo41.gifתחביבים:

גם ריקוד (אני ממש טובה!) ושירה. כמובן שמשחק (אני ממש טובה ד"א..חחח)

Gold Girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifעונה..

שם: איב כינויים:
מאיפה אני:
כיתה: ט תחביבים: טלפון..חברים חברות קולנוע..טי וי.. מחשב
סוג מוזיקה מועדף: רוק..
מעט פופ..
חיות מחמד: כלב וכלבה.
איך הכרתי את מארון: דיס לאב
חבר: ביינתים אין..
אייסיקיו: 207027582 מסנג'ר:
בהזדמנות..

למעלה