מכות במדרחוב.

מכות במדרחוב.

במוצש ירדתי לעיר עם חבר. בקיצור חבר שלי שתה יותר מדי. אז יצאנו לכיוון הרכב ובדרך חבר שלי זרק מלה לא במקום לשני חברה. אחד מהבחורים הכניס לחבר שלי סטירה נסיתי להפריד ואז שניהם תקפו אותי. אני מאמין שכנראה היתי מוריד אותם למרות שהם היו גדולים ממני בגודל. אז הכנסתי לאחד מהם לו קיק ואגרוף לפנים ואז אגרוף לפנים של השני. ואז באו עוד שני חברים שלהם בריצה. בקיצור ניסיתי להלחם אבל פשוט חטפתי מכות והרבה.בסוף כמה אנשים הפרידו. אני עכשו בסדר כי כל הזמן שמרתי על הפנים ועל עוד מקום. אז רק שתדעו שלחטוף מכות זה חלק מהחיים. ולכל השואלים מה אני מתאמן? איגרוף תאילנדי יותר משלוש שנים. ואני טוב.

NomadSoul

New member
אני בחיים שלי לא חטפתי מכות

כנראה שאני עושה משהו לא בסדר.

floppy disk

New member
תבקש ממנו ללמד אותך איך עושים את זה

הוא הרי כל כך טוב...

אלישיר

New member
קטטת חתולים מיוחמים.

בעזהי"ת הרבה פעמים כשאני עובר ברחוב, ראשי כפוף וליבי כנגד השמים, אני מנסה להפריד בין קטטת החתולים המיוחמים. כמה אכזרית וחסרת רחמים יכולה להיות הרוצחת הקטנה והחיננית הזו. אמנם מציאות היא שיש אנשים שלא מבינים שחתול בנוסף להכל הוא גם חיה מאוד אכזרית, אבל מציאות מוזרה היא זו בסופו של דבר. ואני יודע שעוד שתי שניות הם ימשיכו. יודע שגם אם החתולה הזו בדיוק הצליחה לברוח מכנופיית הזכרים שבאה לעשות לה אונס קבוצתי, הרי שעוד שעה-שעתיים זה בדיוק מה שיקרה. ולמרות זאת, אני מפריע להם ומסיח את דעתם. לא עושים "טוב" רק בשביל שיצליח. לא עושים מעשה רק בשביל המשוב של הצלחתו. עושים אותו כי הוא נכון. כי למרות שעדיין לא הגיע העולם לכדי "וגר זאב עם כבש ונמר עם גדי ירבץ; ועגל וכפיר ומריא יחדו, ונער קטן נהג בם", עדיין פעולה טובה לעולמים נשארת, ומלחמה בטחנות הרוח היא רק בסיפורי דון קישוט –לא באתוס היהודי. ואתה כאן, מה רצית שאכתוב לך יעקב היקר. הערכה וטפיחת שכם ואגו על שהנה השתתפת בקטטת חתולים מיוחמים? "|הדגש"וגר זאב עם כבש ונמר עם גדי ירבץ, ועגל וכפיר ומריא יחדו ונער קטן נהג בם. ופרה ודב תרעינה, יחדו ירבצו ילדיהן, ואריה כבקר יאכל תבן. ושעשע יונק על חר פתן ועל מאורת צפעוני, גמל ידו הדה. לא ירעו ולא ישחיתו בכל הר קדשי, כי מלאה הארץ דעה את ה' כמים לים מכסים" (ישעיהו פרק י"א).

למה כתבתי את המקרה?

פשוט אנשים פה מספרים על זה שהם הכניסו מכות. אז רק באתי להזכיר לכם שגם אפשר לחטוף מכות ומי שחושב שלא פשוט חי בסרט.

m i s t e r T B

New member
נצל"ש

לפי הסגנון שלך אני מבין שאתה אדם מאמין/מסורתי או קצת יותר מזה ויש לי שאלה אליך: אתה מתאמן באיזשהו מקום? ואם כן הוא בהפרדה? אני שואל כי אני מחפש מקום כזה

א1ט1

New member
אני אדם דתי ומתאמן במקום עם הפרדה

אם אתה מעוניין...

א1ט1

New member
יש המון קבוצות נפרדות בירושלים

יש אותנו, יש את בנני קוגן שהוא אחלה מאמן,יש אביר,נינג'יטסו,המון...

chinabird

New member
ROTFL

פעם ראשונה שאני כותב את זה, אבל באמת כמעט עשיתי במכנסיים מרוב צחוק.

Raffael

New member
../images/Emo13.gif עזוב שטויות, לך ללינק למטה.

אני כבר יותר משעה דופק את הראש בריצפה.

למעלה