מכות בבית ספר...

מכות בבית ספר...

בוקר טוב לכולם, חייבת לחלוק איתכם משהו... יש למאור חברה בבית הספר, אמנם בכיתה ב' (הוא בא') היא גם כן עם איזו שהיא בעיה אין לי מושג איזו אבל גם עליה "רואים את השונות" בדיוק כמו אצל מאור, היא ילדה מאוד מתוקה, ומאור והיא מסתדרים נהדר. מאחר וכמו שהבנתי היא ילדה מאוד דחויה בכיתה שלה (למה.. מחנכת טובה היתה עושה פה פעולת חינוך ... אבל לך תדבר!!!) ובגלל שמאור התחבר אליה, הבנות מהכיתה שלה רודפות אחריהם בהפסקות ומרביצות גם למאור. ביום ראשון הם רדפו אחריו, איימו עליו והיכו אותו, מאחר וזה יום ללא המחנכת, הוא היה מספיק חכם והלך לחדר המנהלת שדיברה איתו אבל לא הצלחתי להבין ממנו מה נסגר, אתמול דיברתי טלפונית עם היועצת והיא הבטיחה לי לטפל בנושא ולדבר עם הילדים המכים, אבל משיחה עם החברה של מאור (שהתארחה אצלנו אתמול, היה מקסים !!!) לא נעשה דבר. השאלה היא האם "לרדת" מהנושא או לעשות מהומה בבית הספר. מאור סיפר לי שאתמול אחת מהילדות "כאילו נתקלה" בו אבל "זה לא יצא לה חזק כמו שהיא רצתה וזה לא כאב לי..." הדמעות עולות לי לעיניים כשאני חושבת עם איזה חיות הוא מתמודד כל יום, אולי הוא מפחד ללכת לבית ספר ואני לא יודעת ??? (הוא לא מראה איזה סימנים אבל ממאור לא תמיד אפשר להבין מה קורה...). מה הייתם עושים ?? יום טוב ??? !!! אמא חמימה

doroniz

New member
שילוב טוב=הדרכה מתאימה

זוהי מהות השילוב - הדרכה לכל צוות ביה"ס והדרכה לכל ילדיביה"ס. ההדרכה חייבת להיות מובנית נכון ומועברת באמצעות אנשי מקצוע בעלי נסיון בשילוב. כל זה מקבל משנה תוקף כאשר עושים שילוב יחידני. מה שאת מספרת מעיד באופן מאוד ברור שלא נעשתה הדרכה מתאימה (או שלא נעשתה הדרכה בכלל) בביה"ס וחבל שכך!! לא הייתי יורד מהנושא בשום פנים ואופן. פני בדחיפות ליועצת ולמנהלת ביה"ס והציפי את הנושא תוך דרישה לטיפול באמצעות גורמים מוסמכים (השפ"ח למשל). עדכני אותנו. דורון.

בעניין השילוב

האמת היא שאנחנו אכן בתחילת הדרך... יש המון כוונות טובות מצד בית הספר והצוות אבל אני מבינה שהם לא יכולים להיות אחראים לכל ילד בחצר. אני בכל אופן דיברתי הן עם היועצת והן עם המחנכת והבטיחו לי שיעשו בירורים והסברות בין הילדים. אני מקווה שיהיה בסדר, אדבר הערב עם המחנכת שוב ואעדכן אותכם מה קורה. אכן שילוב טוב מקורו בהדרכה טובה, אני מקוה שיהיה בסדר ונקבל אותה, דורון אני שולחת לך מסר אישי כי אני מעוניינת לדבר איתך ולקבל ממך "טיפים" בנושא. אודה לך אם תתקשר אלי לטלפון שארשום שם. בברכה אמא (קצת יותר חמימה היום, אפילו חמה על הילדים המעצבנים האלה)

אמא חמימה בוקר טוב

לפי מה שאת כותבת רואים שיש לך ילד עצמאי עם בטחון עצמי עם הוא יודע שצריך לפנות למנהלת האיתי מציע לך כן להתערב אבל מאחורי הקלעים לא להוריד לו את הביטחון כלומר תלכי ותדברי עם מי שצריך אבל בלי שהילד ידע על כך ותבקשי שהם לא יגידו לו שהתערבת רק כדי לודות שהם באמת מטפלים בבעיה כראוי ולא מחפפים כך הוא ידע שהוא יכול לפתור את הבעיות שלו גם לבד אדית

למעלה