מכושפת

noki222

New member
מכושפת

שלום...קוראים לי נוקי(נועה)והייתי רוצה לדעת,איך יודעים שאתה מכושף? האם כדאי לי לפנות לפותחת קלפים? ו.... אני בת 13 ומאוד מתענינית בכל המאגיה הכישוף,הנומרולוגיה, הפיות,השדונים,וכל מה שמסביב... עכשיו,יש שתי בעיות: 1.אני ממש לא רוצה שההורים שלי יגלו שאני אוהבת את זה ומתענינית בזה 2.א ני רוצה ללמוד לכשף,ורוצה לדעת איזה חומרים כדאי שיהיו לי(חומרים בסיסים) ודבר אחרון:מישו יכול להגדיר לי ת'מילה:מאגיה

neophile

New member
אוהבת?

1.אני ממש לא רוצה שההורים שלי יגלו שאני אוהבת את זה ומתענינית בזה למה את מתכוונת באוהבת את זה? הבעיה השנייה שלך תהפוך לרלוונטית רק כאשר תתמודדי עם הבעיה הראשונה עד שלא תיקחי החלטה לצעוד בנתיב מסויים את רק novice meddler בייחוד אם את מתחילה לצעוד בנתיב בגיל צעיר הכי חשוב שתפתחי אמון בעצמך. לא רק בנושא מאגיה וכישוף אלה בכל נושא . לכל אחד מאיתנו יש מעלות וחסרונות תקבלי את החסרונות שלך ותפתחי את המעלות שלך למקסימום שאת יכולה אל תתני לאף אחד לקלקל לך את המצב רוח אל תאמיני לאף אחד, רק כאשר את מאמינה בעצמך בנושא מסויים,אז תאמיני לאחרים וכך יהיה את המילה שלך מול המילה של האחר. דרך אגב אפשר לשאול איזה מזל את?

Swicca

New member
../images/Emo13.gif

אם את לא רוצה שההורים ידעו, את תמיד יכולה לשמור את זה לעצמך, אבל בהחלט מאוד חשוב שלא תחשבי על זה כמשהו שאת צריכה להתבייש בו. אל תפחדי לענות אם מישהו שואל, והכי חשוב תסמכי על עצמך שאת יכולה, אם לא תעשי זאת שום דבר לא ממש יצליח לך. או קיי בוא נתחיל מכך ש"לכשף" זה לא בדיוק לאמר כמה מילים ולהניף מטה קסם, כמו שזה לא לחתוך אנשים אחרים או חיות מחמד ולצפות שמה שאת רוצה יתממש. מה שזה כן אומר זה שאת בעצם צריכה רק את עצמך, נרות וכל השאר הם בסך הכל כלים שעוזרים לך להתמקד במה שאת רוצה להצליח בו. הייתי ממליץ שבמידה ואין לך חומר קריאה(לא שאני יכול להמליץ לך על יותר מידי), זה לחקור את המילים "דמיון מודרך", "תרגילי ריכוז" ו"תיעול אנרגיה" בגוגל. ^^ אילו כלי הבסיס שלך להצלחה בהמשך ובנושאים גדולים יותר שקשורים לנושא. מאגיה - היא בעצם כוח הרצון שגובר על המציאות. למרות שלדעתי זה יותר הבנת המציאות וכלי הבנייה שלה ולאחר מכן ההבנה של איך את יכולה להשפיע על חוקים אילו ולעיתים לשנות אותם לגמרי, כמובן שרק הבנה אינה מספיקה, צריך גם כוח שבזכותו תוכלי להשתמש בה, כוח שתוכלי להשיג בעזרת אימון פרקטי רב ולמידה מתמדת. :) בהצלחה(!).

neophile

New member
תיאוריה במבחן המציאות

יש לא מעט למידה תיאורטית אבל בניגוד ל"מקצועות" אחרים על הלמידה התיאורטית שלך לעמוד במבחן המציאות. אבל לא תמיד את יודעת איך להעמיד תיאוריה כלשהיא במבחן המציאות בגלל שלא פיתחת מיומנות פראקטית מסויימת. לכן בהתחלה את תתאמני על "יבש" במה שSwicca ציין "יבש"- לא בהכרח יניב תוצאות practice makes perfect הסתירות שתראי ככל שתתקדמי ילכו ויגברו וכדי להתגבר עליהם תזדקקי לאמונה. האמונה שלך תתגבר ככל שתתמודדי עם סתירות בהצלחה. (את תתקלי בעוד הרבה משפטים סתומים כאלה) סביר להניח שבמחקר שלך תתקלי בהמון אלים,אלות ,אלוהים,מלאכים,שדים,אלמנטלים,פיות ושאר יישויות והוויות זה בהתחלה נראה מאיים ואת לא יודעת במה להאמין.

Swicca

New member
או קיי..

בלי ה"יבש" לילדה החמודה אמונה לא ממש תעזור כשיתנו לה דברים מסובכים שהיא צריכה להשיג והיא אפילו לא יודעת איך להשתמש באנרגיה, מר גאון..

neophile

New member
אנרגיה?

לא העברתי ביקורת על תירגול "יבש" ,ציינתי שהוא נחוץ. למה אתה מתכוון בלהשתמש באנרגיה? אנרגיה שאתה חש ? או אנרגיה "בראש" שלנו?

Swicca

New member
....

עזוב, במילים שלך כבר הוכחת לי את ה"עליונות והנסיון" שלך במאגיה. אני חושב שעכשיו בהחלט אני יכול להרגע. :) יום נעים לכולם.

neophile

New member
עזבתי

אני לא טוען לעליונות במאגיה כל המטרה שלי בדו שיח איתך היתה שתתכונן ללמוד מהטעויות שלך אתה רוצה את זה בדרך הקשה? אתה מוזמן. אתה מוזמן "להתנסות" בכוחות הדמיון והבריאה אני מקווה שלא תשכח את עצמך בתהליך. אתה חושב שהייתי אומר את כל הדברים האלה אם לא הייתי חש אצלך את היכולת? אבל לא...אתה מעדיף לחשוב מחשבות חשדניות,כרצונך...?

Swicca

New member
אין צורך בכל זה

אתה חשפת את עצמך במה שאתה, ובהודעה זו שנית. אני פשוט לא לוקח עיצות מאנשים שנותנים אותן בכוח. זה הכל. אז אותי לא הצלחת "ללמד", תעשה זאת עם אנשים אחרים שזה מעניין אותם. בהצלחה לך.

RainBird

New member
מה זאת ההתנשאות הזאת? אפילו אם אתה צודק אליפז לוי אמר פעם שלומר את האמת לאדם שלא מוכן אליה זה כמו לספר שקר. אתה יכול לייעץ ולנסות לעזור, ואפילו לומר את דעתך. אבל לכפות אותה?

neophile

New member
ביטול כפייה

"אתה חשפת את עצמך במה שאתה, ובהודעה זו שנית" אתה יכול לחשוב ככה למרות שלא ניסיתי להסתיר את עצמי אז מה כבר יש לחשוף? "אפילו אם אתה צודק אליפז לוי אמר פעם שלומר את האמת לאדם שלא מוכן אליה זה כמו לספר שקר. אתה יכול לייעץ ולנסות לעזור, ואפילו לומר את דעתך. אבל לכפות אותה?" מה בעצם אמורים להבין מזה? המשפט הזה נותן הצדקה לחלוקה של מאגיה לשחורה ולבנה ,לטוב ורע כי אם רובנו מסכימים על מה שטוב ורע גם המיעוט יאלץ להסכים ,שזאת כבר כפייה ,אותו רוב יכול להרגיש כאילו כופים עליו אם המיעוט מנסה לשנות את דעתו כשלמעשה הוא כבר תחת כפייה(הרוב). הכפייה היא מה שגורם לאדם לא להיות מוכן לאמת, אז אם אני מנסה לבטל את הכפייה זאת כפייה? מי קובע אם האדם מוכן לאמת מלבד עצמו?

neophile

New member
אתה מוכן?

"אפילו אם אתה צודק אליפז לוי אמר פעם שלומר את האמת לאדם שלא מוכן אליה זה כמו לספר שקר. אתה יכול לייעץ ולנסות לעזור, ואפילו לומר את דעתך. אבל לכפות אותה?" נראה לי שאתה שואל בשביל ליצור סתם וויכוח אליפז לוי השתמש בהפרדה למאגיה שחורה ולבנה בכתבים שלו לא בטוח שאתה מוכן לאמת של המשפט הזה

neophile

New member
המאגיה של העבר - מדע העתיד

יש גבול לאקלקטיות שמעבר לו הענינים מתערבבים ומאבדים את הקשרם. כאשר אתה לומד טקסטים אתה תלמד מהם את מה שהסופר רוצה שתלמד אבל מעבר לדברים הנראים לעין ובייחוד בספרות האיזוטרית ,תמיד, אבל תמיד יש subtext שאתה יכול להבין אותו רק אם אתה קורא את הטקסט בכלולותו כאשר אתה מתחשב בדעותיו של הסופר. הסופר רוצה שתלמד משהו מהספר אבל בשביל ללמוד עוד יותר טוב אתה לומד עליו, כי יש פער שנוצר, בייחוד ככל שהשנים עוברות בין הדרך שהיתה נכונה אז מבחינת הסופר להעביר את המסר , לתפיסה היום. כל הסופרים המאגים "הקדימו את זמנם" לכן מנקודת מבט מסויימת המאגיה היא ידע מן העתיד לבוא. "המאגיה של העבר היא המדע של העתיד "

RainBird

New member
זה שאני מקבל אמיתות מאדם שאני לומד ממנו, ל-א אומר שאני צריך להסכים איתו לחלוטין. זה הכל.

למעלה