מכושפות בVOD!!!

באמת????? כל כך מהר?

ואני חשבתי לראות את העונה הראשונה לאט כדי שאני לא אחכה הרבה זמן לעונה השניה...

CharmedRulez

New member
כן גם אני הייתי מופתע.

זה פשוט כיף לראות את העונה מהתחלה ולפי הסדר ובאיכות טובה.

עוד יותר כיף לראות את זה בפעם הראשונה...

וב- VOD בחינם זה ממש נוח. ועוד בקיץ כשהלימודים יסתיימו עד אוקטובר...

אני חייב להגיד ש...

מאז שהעלו את מכושפות אני גם נהנה לראות את הסדרה (נכון לעכשיו, השינוים שעתידים לבוא מעלים לי ספק בזה) וגם נהנה מחווית הצפיה. אני מתכוון שהתחילתי לראות 3 פרקים רצופים ומאז כל פעם שאני רוצה מכושפות ב- VOD אני רואה 3 פרקים ביום (לא תמיד רצוף). כאילו עשיתי לעצמי חלוקה של פרקים ביום. אז אני גם נהנה לראות מכושפות וגם נהנה מאופן הצפיה דבר שעושה לי חשק לעוד. כל זמן שהחשק הזה נשאר אני מבסוט. לא הרגשתי ככה מאז שראיתי את העונה השלישית של דוקטור הו ב- VOD. זה כמעט גורם לי לחשוב שכיף לראות דברים ב- VOD של הוט (אם יש זמן פנוי) אבל אז אני נזכר שכמעט ואין דברים לראות ב- VOD של הוט (חינם או לא) ואני יוצא מהאשליה.

CharmedRulez

New member
כי זה מכושפות! וזה כיף!

זאת סדרה מעולה (לא מוערכת מספיק!) עם נשמה וכיף. תתחיל להתמכר
ותשתף אותנו קצת בחוויות על פרקים.

פרק 12 היה הכי פחות טוב...

כל השאר מאוד מהנים. אני מקווה שהשף החדש מפרק 14 לא יופיע הרבה כי אני כבר שונא אותו...

CharmedRulez

New member
באמת?

אני ממש לא אוהב את פרק 6 דווקא. פשוט פרק הזוי (עם הקטה שעשתה עסקה להתחתן עם בן של אישה ובתמורה תהפוך אותה לעשירה וכו') עם עלילה שמסתיימת בצורה הזויה. יותר מזה, הפרק הזה נכתב וצולם ונערך ופתאום היוצרים הבינו שיצא להם פרק של משהו כמו 18 דקות. הם נאלצו לחזור ולצלם סצינות נוספות כדי למלא ולנפח את הפרק! ופרק 12 הוא מצויין לדעתי. עשוי כלכך טוב, פייפר מקבלת את אור הזרקורים ועושה את זה בצורה מעולה. זה אחד הפרקים הכי קלאסיים בסדרה. אני ממש אוהב את הדקה האחרונה שהן במסעדה ופייפר עובדת עליהן
והן כזה "אווווו!" חחחח השף החדש בא ובאותה מהירות גם הולך. לא תראה אותו יותר. מה חשבת על פרק 13 הקלאסי עוד יותר? עם שד הפחד...

זה למה לא אהבתי את הפרק...

אנשי זאב נשמע מעניין אבל הפרק לא יצא טוב. עלילת משנה לא מעניינת שלא קשורה לשום דבר (העברתי אותה קדימה) ועוד כמה רגעים שלא מצאו חן בעיני כמו הנסיון חסר הסיכוי של האחיות לגרום לפייפר להאבק ב"מחלה" שלה (היא מתחילה לכעוס עליהן בלי סיבה וזה ברור שזה בגלל ה"מחלה" אז אפילו אין סיבה להתייחס לזה). כמובן שאנדי צריך לאבד את ההכרה לפני שהבנות באות להצילו (עכשיו אני מבין מאיפה סמולוויל קיבלו את ההשראה). בנוסף כובלים את פייפר למקום שהכי קל לשבור אותו (הצנרת). את הפרק עם הפחדים ממש אהבתי אבל משהו שלא אהבתי זה הפרק עם הכפילים של פרו. במקום לנסות למצוא תירוץ יותר מתוחכם הם כאילו אומרות שאנדי מדמיין את זה. מזה השטויות האלה? הבנאדם ראה עכשיו את אהבתו מתה וכולן אדישות ולא נכנסות ללחץ מהאפשרות שאנדי יכול להביא יחידה משטרתית שתתחיל לחקור את כל העניין. אי אפשר להתייחס לכזה דבר בפשטות כמו שהאחיות עשו ואנדי (שיש לו ראיות, ד"א) היה צריך להגיב בצורה יותר חריפה כלפיהן. לנסות להכריח אותן לספק הסברים יותר הגיוניים. אני מצטער אבל כתיבה כזאת מוציאה אותי מדעתי. אבל זה רק החלק הזה ולא כל הסדרה (בינתיים)...

CharmedRulez

New member
התגובה שלהן הייתה מוזרה...

אבל הפרק הזה הוא אחד הטובים ביותר מבחינת הפקה! האפקטים מצויינים יחסית ל-1998

CharmedRulez

New member
בהמשך יש התייחסות נרחבת של אנדי

לכל מה שקורה עם פרו וכל הדברים המוזרים. זה לא נשכח או משהו. מה עם פרק 15 (אחד הפרקים הכי קלאסיים בסדרה כולה! עם הווגימן!) ופרק 17 (עוד אחת הקלאסיים ביותר ומדהים בפני עצמו עם המסע בזמן לשנות ה70)...?

זה באמת בלתי נסבל!

בפרק 19 פרו מגלה שהיא יכולה להזיז דברים עם הידיים. אני שונא את השינויים שעל פני השטח נראים קטנים וחסרי חשיבות אבל לי הם מאוד מציקים. במשך כמעט עונה שלמה פרו הזיזה דברים עם העיניים שלה וכאשר פתאום היא מגלה שהיא יכולה לעשות את זה עם הידיים אז זה יהיה כאילו שמלכתחילה היא עשתה את זה עם הידיים! אז בשביל מה להתחיל עם העיניים ואז לעבור לידיים? כדי שזה יראה יותר נורמלי? אם היוצרים רצו להביא לידי ביטוי את התחזקות הכוחות שלהם אז יש הרבה דרכים אחרות לעשות את זה, דרכים ללא שינויים בולטים לעין ולא הכרחיים שכאלה. אני אתן דוגמה הכי מוגזמת שבעולם רק כדי להדגיש כמה זה מעצבן אותי: בטח בפרקים עתידיים (סתם אני אומר) פרו תיהיה במצב של חיים או מוות והידיים קשורות אבל בגלל שהיא השתמשה בכוחות שלה עם העיניים לפני כל כך הרבה זמן אז זה כבר לא עובד והיא לא יכולה להיעזר בידיים אז הלך עליה! אבל האחיות היו שם בשביל לעזור....... אני בטח מוציא את זה מכל פרופורציות אבל אני רואה את זה כשינוי טיפשי ולא מחויב. היא התחילה עם העיניים אז למה לא להישאר?

CharmedRulez

New member
מבחינה הפקתית זה גם נראה הרבה יותר טוב

ודרמטי לעשות את זה עם הידיים והרבה יותר אינטואטיבי. שים לב שבפרק 16 כשבריאנה וגבריאל רצו להרוג אותה הם כבלו לה את הידיים כי חשבו שכך היא לא תוכל לפתוח את המנעול. בעצם היא בכלל הזיזה עם העיניים והפתיעה אותם אבל רואים שזה היה מתוכנן וזה סוג של התקדמות, כן. זה גם יותר כוחני כי עם עוצמת היד כך גם עוצמת הכוח שלה. לדעתי זה אחד הפרקים הכי טובים בסדרה, אנדי סוף סוף גילה את הסוד הגדול!

always be me mc

New member
מסכימה איתך!

זה נראה הרבה יותר טוב, חזק(וגם מדוייק) כשהיא עושה את זה עם הידיים ודוגרי גם כשהידיים כבולות היא יכולה לשחרר אותן(בפרק בעונה מתקדמת אני דיי בטוחה שהיא עושה את זה) ופרק 16 = פרק מעולה שאחרי כל הדיבורים עליו אני חייבת לראות אותו שוב

always be me mc

New member
שאלה לי אליך

איך אתה יכול להנות מהסדרה כשאתה בוחן כל פרט ופרט? ברצינות אני יודעת שאם הייתי לוקחת את מכושפות, באפי או סמולוויל יותר מדי ברצינות ומחפשת כל הזמן היגיון אז לא הייתי כל כך נהנית. תשתחרר קצת חבר תשתחרר!

זו נקודה טובה...

הביקורתיות שלי בהחלט מנעה ממני להנות לחלוטין מהעונה השביעית של 24 וזה בא לידי ביטוי גם במכושפות. יש לציין שלמרות כל הדברים האלה אני מאוד נהנה מהסדרה (וגם מסדרות אחרות).

always be me mc

New member
חבל שזה בא לביטוי במכושפות../images/Emo228.gif

כי בניגוד ל-24 מכושפות היא סדרת פנטזיה שכזאת וכשמתחילים לחפש הסברים על דברים שלא קורים מלכתחילה במציאות אז זה טיפה הורס את העולם המיוחד הזה. ->לכן כשהאחיות עושות דברים שלפעמים לא הכי הגיונים אני מעלימה עין לטובת ההנאה. ->כשיש חורים בעלילה אני משתדלת לא לעשות מזה עניין גדול. -> כשדמות בסדרה מסויימת(גם פנטזיה) מתה בלונדינית וחוזרת ג'ינג'ית(לא במכושפות אל דאגה) אני פשוט מצחקקת ולא מדאיגה את עצמי. וכן הלאה והלאה.. וכן יש דברים שמציקים לי אבל זה בעיקר כיוון העלילה באופן כללי או משהו שאני מצפה לו ושפשוט לא קורה. המ מה שאני מנסה לומר זה שזה בסדר להיות ביקורתי אבל תנסה להיות ביקורתי במינון הנכון.. לטובתך
(או שתהפוך את זה למקצוע ותרוויח
)

אני לא מנסה לחפש הסברים הגיוניים...

אולי הסברים אחרים אבל הם לא חייבים להיות הגיוניים. בקשר להפעלת הכוחות עם היד, זה באמת נראה יותר טוב עם היד אבל למה להתחיל עם העיניים ואז להחליף לידיים? אני לא מחפש תשובה בעלילה אלא תשובה מהיוצרים לשינוי התמוה הזה. שאלו אותם את זה? אם אני הייתי רואה שינוי בצבע השיער לא הייתי מצחקק אלא הייתי סובל מהתקף זעם כלפי השחקנית והיוצרים שנתנו לזה אישור באדישות כי הם חשבו שאין בזה שום דבר רע וזה לא משפיע בכלל (זה כן קטרין הייגל בעונה הששלישית של רוזוול!!!). אבל שלא תבינו לא נכון, אני עדיין מצליח להנות למרות המגרעות האלה.

always be me mc

New member
עוד פעם הידיים...

באמת שאני לא מבינה מה אתה רוצה מהיוצרים המסכנים סה"כ רצו להראות שהכוח של פרו מתפתח ומתחזק ושהיא אכן הכי חזקה מבין שלושתן אז מה עשו? העבירו את הכוח מהעיניים לידיים אפשר לחשוב כאילו הביאו לה תעופה או משהו סכ"ה הזיזו את הכוח לחלק אחר של הגוף(מה שהגיוני אם הכוח נמצא בדם והדם עובר בכל הגוף, חוץ מזה שכוח כזה חזק סופו להתפרץ), ואם תשאל אותי טוב שעשו ככה זה נראה הרבה יותר מאיים מנדנוד של הראש
בקיצור אני לא מבינה אותך בקטע הזה. תמוה? לדעתי זה היה מעבר מאוד טבעי
אבל אם אי פעם תמצא התייחסות לזה מהיוצרים אשמח לשמוע אותה. וחשבת שדיברתי על רוזוול אה?
בכלל לא חשבתי על זה האמת וגם אמור להפריע לי שהיא שינתה את השיער מבלונד לחום? אז זהו שלא. אז איזבל צבעה את השיער סואו ואט? בנות עושות את זה
(חוץ מזה מקס וליז היו יותר מעניינים
) מה שכן אבל יחרפן אותי זה אם יחליפו שחקן בשחקן אחר שבא לגלם את אותה הדמות. אין אני שונאת שזה קורה לכן אני לא מתה על אופרות סבון. הו ואיירה אם אתה רגיש לשינויים בשיער אז עדיף שלא תראה 'הנמלט' עם הריסון פורד
(או הסדרה 'פליסיטי')

בסרטים אני יכול לקבל את זה...

כוח בעיניים יכול לבוא בהפתעה + הוא לא חייב להסגיר את המשתמש (בנאדם שעף באויר לא יידע מה קרה לו אם יעשו לו את זה עם העיניים אבל תזוזה דרסטית של הידיים יש מסגירה). כמו שאמרתי, יש דרכים אחרות להראות שהכוח שלה גדל וזו דרך שממש לא מצאה חן בעיני... אין כזה דבר סו וואט לצביעת שיער בסדרת טלוויזיה, זה שינוי חיצוני שצורם ומפריע לריכוז, כנ"ל תספורת (אלא אם כן זו תספורת לרגע קצר באמצע פרק ולא לכל אורך העונה). רק אחרי הרבה זמן אפשר להתרגל לזה. אם אני רואה סדרה כל יום (כמו שקורה לי עכשיו עם מכושפות) אז זה בלתי אפשרי בשבילי להתעלם\להתרגל\לשכוח מזה. פליסיטי גם ככה לא התכוונתי לראות אבל אם הייתי רוצה לראות אותה אז זה לא היה מונע ממני להתחיל. ד"א, בפרק 21 עם הרוח מאלקטרז, השחקן נראה לי מוכר. זה לא משהו משהו צ'ורץ' שהיה מועמד לאוסקר על התפקיד בסרט SIDEWAYS ושיחק בספיידרמן 3?

למעלה