מכושפות בוויקיפדיה

מכושפות בוויקיפדיה

הנה קישור של מה שכתוב בוויקיפדיה על מכושפות... רציתי לשאול, כתוב שם שפייפר מתה 9 פעמים, פיבי 7, פייג' 6 ופרו 3.... מתי היו כל הפעמים האלה?! אני ממש לא זוכר כ"כ הרבה מיתות שלהן... מישהו יודע?

חוצפנים, לא הזכירו אותנו בקישורים..

אבל כמובן שערכתי את זה והוספתי את הפורום שלנו
בקשר למספר הפעמים שכל אחת מתה, אני לא זוכר את כל הפעמים אבל זה נראה לי די הגיוני..

always be me mc

New member
אוקי בנוגע למיתות בואו נספור:

פרו- פעם בעונה 1(1.20 כשרצו לתפוס ולחסל את רוחו של ג'קסון וורד היה צריך שאחות תמות ותהפוך לרוח כדי שתגיד את הלחש) פעם בעונה 2(2.22 ע"י השד דרקון שהרג אותה אחרי שחזרה לגיל 17) השלישי מן הסתם 3.22 והאחרון(כששאקס הרג אותה ואיזה אירוניה שאת שני הפרקים האחרונים שציינתי שאנן ביימה) סה"כ 3 פייפר: עונה 1- פעם אחת(1.22 ע"י רודריגז השד) עונה 2-פעם אחת(2.12 מקדחת ארויה) עונה 3-פעם אחת(3.22 אחרי שאישה מטורפת ירתה בה ולפני שהזמן חזר לאחור) עונה 4(4.17 כשהחברים מהעבר של ליאו רצו לנקום בו על שלא הציל אותם הם ניסו להרוג את פייפר ואף דיי הצליחו היא הפכה לרוח וברגעים האחרונים הוא הצליח להחזיר את רוחה לגופה) עונה 6(6.15 הבקשה של הג'יני) עונה 7- (7.05- מלאך הגורל הרג אותה כדי שתעזור לו לאסוף נשמות,7.07- באמצע קרב עם שד הוא תקע בה סכין או משהו 7.16-כשהיא נפצעה מאיזה דוקרן והיא דיי מתה ועברה קצת למישור הרוחות ובסוף וייאט ריפא אותה ) סכ"ה 8 פעמים אם כבר אז פיבי 9 פעמים: 1.22-פעמיים(רודריגז הרג אותה פעם אחת לבד ואח"כ שהיום חזר על עצמו שוב אבל עם פייפר) עונה 2-שריפה על המוקד ב2.02 עונה 3 נאדה 4. נאדה 5. פעם אחת עם פייג' ב5.08(המכשף מהעתיד ודמותו מהווה שלהן הרגה אותן. היה לו פעם שם חח) עונה 6 פעם בפרק 6.08(בפרק עם החרב שירו עליה ועל פייג' משהו ואז הרוחות שלהן עלו משהו כזה לכן הם שאלו את ליאו לאן הן היו מגיעות אם הוא לא היה מציל אותן) ופעם בפרק 6.15 (כשהג'יני ביקשה שהמכושפות ימותו) עונה 7- 7.07(פיבי ופייפר מתו ואז ליאו הציל אותן עם כוחות האווטר) 7.19(פריקי פיבי שהשדה המכוערת ההיא החליפה גוף עם פיבי והאחיות בטעות הכניעו את פיבי) עונה 8 פעם אחת-8.21(נו בקרב נגד בילי וכריסטי) סה"כ 9 למרות שבנוגע לפייג' ופרו הוא צודק גם באתר הבא נאמר שפייג' מתה 6 וגם המיתות של פיבי שציינתי נמנות כאן: http://www.tv.com/charmed/kill-billie-vol.-2/episode/673309/summary.html?tag=ep_list;title;20 בואנה פייג' יצאה בזול עם המיתות
אבל מסכנה פיבי

ykay

New member
פייפר לא מתה בפרק שבו ליאו צריך

לבחור אם הוא "אלדר" או לא? הפרק שרואים מה קרה עם קול...

anat113

New member
אני לא יודעת מה איתכם...../images/Emo60.gif

אבל אני הכי נהנתי מהפרקים שאחת מהדמויות מתה...
חחח... מה?! הם תמיד הכי מרגשים!!!

The Immortal Me

New member
ת'אמת די מסכימה איתך

בעונות הראשונות כשדמות מתה והאחיות (בייחוד הולי המדהימה) התאבלו עליה ממש התרגשתי אבל בעונות היותר מאוחרות (שביעית, ביג טיים) זה כבר ממש נהיה שגרה ואף אחד לא מתרגש יותר מדי, בייחוד פייפר שמתה בכל פרק בערך בעונה ההיא.

למעלה