מכור רציני

Dennis7

New member
מכור רציני ../images/Emo13.gif

אני גולש באינטרנט באופן רצוף כבר מעל 4 שנים :) מי שמבין קצת במחשבים אז הייתי גולש עוד עם מחשבי 486 ומודם 14 אלף חיצוני שזה איטי רצחחחחחחחחחחחחח בקיצור אחרי כל הזמן הזה שאני לא יכול יום בלי איזה 4 שעות מינימום! אבל ממש מינימום! זה הכי קצת שאני יכול! עכשיו בעוד כמה ימים אני מתגייס לצבא, והטירונות היא 03 זה 3 חודשים של טירונות ולחזור הביתה פעם בשבעיים
ואני בכלל ילד בית כזה, לא אוהב להיות יותר מידי מחוץ לבית לא איזה חנון מסכן כזה אלה סתם אוהב יותר להיות בבית למרות שאין לי בעיה לצאת ולבלות :) להיות בבית מול המחשב אולי גם מול המחשב עם החברה בחדר פשוט הבילוי המושלם :) בדרך כלל יותר טוב לבד כי קצת קשה להיות מרוכז במחשב שהחברה שלך רוצה תשומת לב :) בקיצור החיים הטובים עומדים להיגמר לי וכל החרא מגיע בכמה ימים למה חרא?! כי בין הדברים שאני הכי שונא בעולם הזה זה: צבא! בקיצור אני ממש לא יודע מה לעשות ואני לא הולך לשרת בצבא בתפקיד שרשור למחשבים וגם זה הולך להיות בצפון, שהייתי הרבה יותר מעדיף להיות במרכז בקיצור נדפקתי לגמרי למישהו יש פיתרון? או עצה? אשמח לשמוע :) ועם חבר רוטר.נט רואה את זה, אז הלו: לא לצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחח

e-magine

New member
ברוך הבא דניס

תשמע: לגבי האינטרנט, אני יכול להתיחס. גם לגבי הצבא אני יכול, כי הייתי בצבא, למרות שאני לא רמבו. מובן שנושא הצבא כשלעצמו, יכול להיות מפחיד. אתה יודע שאין אדם שאין לו חרדות. אתה יודע מה? אני חנון. אני בן אדם בן 41, ואני חנון.אני לא נראה כזה אולי, אבל זה מה שאני. כי אתה יודע מה זה חנון? חנון זה ראשי תיבות (חכם נאה ונבון
ותאמין לי, היו קטעים שהיה לי מאד קשה, והיו קטעים שממש שנאית את הצבא, אבל גם קטעים שאהבתי, אגב אני רס"ן במיל´. אולי נורא חשוב מה שאחרים אומרים, מקובלות חברתית וכולי? אני לא מכיר אותך. עכשיו תבין, הצבא שהוא חתך של החברה הישראלית למעט המגזר הערבי והחרדי שייצוגם שם קטן מאד, יש את כל הסוגים וכל הגוונים, ולא חסרים שתוכל להתחבר איתם. אולי כדאי שתחפש פורום שעוסק ב"לקראת גיוס" יש כאן משהו כזה, זה נקרא אפטר. חוצמיזה, אם אתה ממש ממש בחרדה מהצבא, אני מציע לך אולי לבקר בפורום תמיכה נפשית לצעירים של סה"ר. ועכשין לנושא האינטרנט. תראה, תקופת הטירונות היא תקופה מאד אינטנסיבית, לא יהיה לך הרבה זמן לחשוב על האינטרנט. מהבחינה הזאת, באמת אל תהיה מודאג. ותקרא כאן אולי הודעות של אנשים שנותקו בכח מהאינטרנט, לזמן מה, בין ע"י ההורים, בין ע"י בזק, ובין ע"י וירוסים ותולעים. תראה שכולם מחייכים. דווקא בגלל שאתה הולך לטירונות אני לא מודאג, כי באמת באמת שזה עולם אחר.

Dennis7

New member
תודה ../images/Emo13.gif

וואוו אהבתי את התגובה
בכל מקרה נעבור כבר איכשהו את הצבא אין כ"כ ברירה לצערי, אבל מה שכן הקטע שלא יהיה לי זמן לחשוב על אינטרנט מפחיד אותי בצורה נוראית שמע אני לא יודע עד כמה האנשים כאן בפורום קרובים אבל למשל אני מנהל פורום שלא אזכיר את שמו, שהאנשים בו כ"כ קרובים שהם נפגשים במציאות מידי פעם מין מפגשים כאלה והם תמיד מאוד כייפים
את כל החברות שהיו לי עד עכשיו הכרתי דרך האינטרנט כי אני לא ממש אוהב סתם לשפוט לפי המראה החיצוני וגם מהצד שאני מסתכל על בנות ועל צורת ההתנהגות שלהן, הרוב נראות לי פשוט פוסטמות! גם שאני אוהב להכיר את האופי ואח"כ כבר להיפגש
אז כל החיים שלי כרגע די בנויים על האינטרנט ואני חושש שאאבד את עצמי בלעדיו
חוץ מזה גם אתה מנהל פורום ואתה בטח אוהב את זה
קצת קשה לוותר על דבר כזה רק בגלל שאתה חייב במיוחד שזה הפורום הכי עמוס בישראל (לא מתלהב, פשוט זה נכון) וגם לוותר על האתר שלי שדי מצליח שגם לא אפרט את כתובתו אז לוותר על כל זה, נראה פשוט במידה מסויימת כמו להתאבד

Y@ir

New member
חחחחחחחחחחח ../images/Emo13.gif

דניס, דניס מה המצב, מה חדש ? גם את הגעת לכאן הא
אז שיהיה בהצלחה ובצבא וסמוך עלי תתגבר על זה
יום טוב ...

Y@ir

New member
ד"א אתה לא צריך להתביש בזה

שאתה מנהל פורום אינטר_ט ומחשב_ם רואה לא גילית להם

Dennis7

New member
אהלן יאיר ../images/Emo13.gif

אמאלה אנחנו מגיעים לכל מקום הא?
חחחחחחחחחחח מה שלומך? לא רואים אותך בשום מקום בזמן האחרון נעלמת לגמרי
מה חדש איתך? וזה בסדר אני מנהל פורום מחשבים ואינטרנט
אבל לא כדאי לגלות איפה פשוט
לא נעים
לא רוצה שישימו אותי באישפוז דחוף למכורים קריטיים

Y@ir

New member
הרגת אותי ../images/Emo13.gif

וכן אה, המכורים חורשים על כל הרשת
אני תמיד בפורום רק לא כותב כמעט, נו מה ככה...התבגרת.... צבא בלאגנים ... ותודק לא כדאי לגלות שאתה מנהל פורום אינטרנט ומחשבים ברו_ר.נט .... אז גיוס נעים ותהיה בקשר צ´או יאיר

למעלה