אהבתי
N nikkey New member 19/9/05 #20 יפפפפה. לא כל אחד היה מתוודה על התמכרותו. להציע לך מכון גמילה? סתאאאאם. בעצם כולנו מכורים לתגובות. מי יותר ומי פחות. מעניין איזה חסך הוא משלים אצלינו.
יפפפפה. לא כל אחד היה מתוודה על התמכרותו. להציע לך מכון גמילה? סתאאאאם. בעצם כולנו מכורים לתגובות. מי יותר ומי פחות. מעניין איזה חסך הוא משלים אצלינו.
ע ע פ ר ל ה New member 19/9/05 #25 ואני מכורה... לגוייבה וסברס,רק שזה עושה עצירות לכן שומרת על מינון סביר.
M m i n i m a u s New member 19/9/05 #26 ../images/Emo24.gifאוהבים אותך ערן.. אולי תעוף למיטה בשעה כזו?
M m i n i m a u s New member 19/9/05 #32 הוא רחוווווווק (אבל שווה) איך ,איך אני בשבילך ערן כפרה, יחצנית אמיתית ,הא?
ע ע פ ר ל ה New member 19/9/05 #34 את מטרפדת העפת מבט../images/Emo3.gif מה זה רחוק? מעבר לאוקיינוס השקט?
M m i n i m a u s New member 19/9/05 #40 הייתי אומרת לך להסתכל בכרטיס שלו אבל הרגע היצצתי והתמונה שם איומממממממממממה (סליחה דומדום). רחוק רחוק...
הייתי אומרת לך להסתכל בכרטיס שלו אבל הרגע היצצתי והתמונה שם איומממממממממממה (סליחה דומדום). רחוק רחוק...
א א ש לי New member 19/9/05 #43 שלא תסתכל בכרטיס לאאאאאאאאאאא חחחח אכן תמונה לא מחמיאה ליפיוף שלנו אה מיני?
א א ש לי New member 19/9/05 #45 את יכולה להציץ לו בתנאי שתמתיני מינימאוסססס יכולה להרים את התמונה קצת למעלה חחחח
ע ע פ ר ל ה New member 19/9/05 #46 ../images/Emo6.gif שתוריד מהררררררר אני לא עומדת בזה! רצה לתפוס מחסה....