מכור לתגובות

מכור לתגובות

אני מודה, אני מכור. מכור להמתנה הזו של מה יכתבו על השרשור שפתחתי בפורום, מה יכתבו להודעה שהכנסתי בקומונה ? האם יהיו לי תגובות על הבלוג ? וממש מחכים בציפייה, עושים רענון לדף כל רגע, בודקים במייל אם הגיעה הודעה על תגובה. ובכל פעם שאין תגובה, יש את הצביטה הקטנה וכשמבינים שלא יהיו יותר תגובות – איזה נפילת מתח – חבל על הזמן. מכור לתגובות על ה SMSים שאני שולח לנשים, איך הן יחזרו אלי ? האם הן יחזרו אלי ? איזה משפט מדליק, אני עוד יכול לכתוב ? האם המשפט שכתבתי לסימה מבנימינה אתמול יתאים היום גם לרותי מירושלים ? איזה מסר ישיג לי את התוצאה שאני רוצה ? ליל ירח מלא עכשיו – 19 לספטמבר 2005–09–19 אני יושב ומסתכל על הפורום – מחכה לתגובות מכור

א ש לי

New member
תאא../images/Emo24.gif דאאאאאאאאאם

פייר...איך זה?
יכולה להגיב לך שוב?

N D R

New member
כל עוד לא פתחת שרשור כומו שהצעתי

לא עונה לך

א ש לי

New member
מצחיקול אתה חחח ../images/Emo163.gif

אני טסה למיטה פעם הבאה אשתדל לרצות אותך עייפהההה גמורההה לילה טוב לכולם.

גלי10

New member
אתה יודע מה יוצא

מהשמייטיקון הזה אם מסמנים אותו בעכבר בשחור?
קיקלופ !
ומה זה
:

א ש לי

New member
למתוקי הידיד שלי ששלח לי מסר

אוףףף שוב לא מצליחה להשיב לך:( מחר אביא טכנאי תיבות:) לילה טוב ומיליון תודה

ערסlight

New member
הקריאה- לגברים בלבד!

אוףףף, וכעת [בפורום האינטימי], הסכת. SMS לנקבות? אח שלי... נחמדות לא עובדת. הכי יעיל... תעצבן.

תן לאחיך כמה דוגמאות

קדימה נו... אל תתקמצן תן לנו את הידע הנשגב. איך להשיג את מבוקשנו מנקבה באמצעות SMS

N D R

New member
יש לי יש לי

SMS יש כאלו שעושים את זה עם ה- S (האות הראשונה במילה בסלנג בעברית) יש כאלו שעושים את זה עם ה- M (האות הראשונה במילה שקשורה לארנק באנגלית) יש כאלו שעושים את זה עם ה- S (האות הראשונה במילה שקשורה לנקיון בעברית)

ערסlight

New member
החדר הכחול

יש פה את חדר הבכי. האדום קוראים אותו. צריך כזה בשביל הגברים. הידע הזה, אסור שידלוף.

romiki

New member
יש לי רעיון

תרשום לכל הנקבות שמופיעות אצלך ב
sms בזו הלשון: בוקר טוב נסיכה היה לי אחלה לילה קמתי מחוייך הבוקר מצפה בשקיקה לפעם הבאה נשיקות אין ספק שמכל הנשים תעננה לך כמה: 1. בגלל שהיא לא היתה איתך (ובעצם אף אחת לא היתה) והיא מתה לדעת למי בעצם התכוונת לשלוח את ההודעה. 2. כי היא רוצה להגיד לך שטעית בהודעה, ובטח רצית לשלוח אותה למישהי אחרת. 3. היא רוצה לעבוד עלייך שזו היתה היא, למרות שהיא יודעת שזו לא היתה היא. 4. היא מתה לדעת מה בדיוק קרה הלילה שגורם לך לחייך כך. 5. היא כועסת שהיית עם מישהי אחרת (כי הרי היא לא היתה איתך), ורוצה להעיר לך על כך. 6. היא נזכרה שאתה קיים. 7. היא מקנאה, וקינאה גורמת לאישה להתלהט (תרתי משמע). ב ה צ ל ח ה

למעלה