מכור למשינה!!!

מכור למשינה!!!

שלום אני אמיר ואני מכור למשינה אני חושב שהכל התחיל כשהייתי תינוק... הזכרון היחידי שלי בתור תינוק זה שאח הגדול שלי משמיע לי את משינה1 בפטיפון כל הזמן ושהייתי מבקש ממנו שישמיע לי ואז עברו להם עוד כמה שנים בלי משינה של ילד בגן ואזכבר בלי ששמתי לב הגיע הפרידה שלהם ואח השני שלי כל הזמן שמע את מכונת הזמן ותמיד שהוא שמע אני הייתי ובחדר ושמעתי את זה כל כך הרבה פעמים שזה עשה לי שטיפת מוח. באותו זמן לא ידעתי שהם מתפרקים וכשהוא הלך למופע האחרון הוא אמר לי לאן הוא הולך ואני זוכר שנשארתי בחדר שלי ובכיתי עד שהוא חזר. ואז אתה יודע אתה קטן והחיים ממשיכים ואין מה לעשות והייתי קטן אז שכחתי. ואז אני זוכר שבאתי לחדר של אח שלי לפני איזה שנה שנה וחצי וראיתי את מכונת הזמן על השולחן ופשוט התחלתי לשמוע את זה בלי הפסקה כי השטיפת מוח נכנסה לפעולה. מאז לא הפסקתי לשמוע משינה ואני מכיר את כל המילים לכמעט כל השירים שלהם בע"פ וגם איך לשיר אותם בכמה גירסאות את מה שיש. ספרו איך אתם נהייתם מכורי משינה...

N a V e

New member
פשוט מאוד...

יום אחד באמצע החיים,פשוט הבנתי שהשירים האלה,שתמיד הכרתי(בערך),פשוט גאוניים!!!!!

שלמונזה

New member
אח ההשפעה של האחים

גם אני התחלתי לאהוב משינה בהשפעת אחי הגדול... הוא היה שומע אותם כל הזמן ואני אהבתי את כל השירים עד שהתחלתי לברר איזה להקה זו והתחלתי לאהוב אותם. ביום של המופע האחרון (בירקון) ישבתי בבית מול הרדיו כשהקלטת בוידאו מקליטה (בהתחלה קלטתי בטעות על ערוץ 2 במקום 1 מזל שאחי העיר לי על זה...) ואני חושבת שהזלתי דמעה אחרי המופע... ופעם כבר עשינו שרשור של איך התחלת לאהוב משינה, אבל זה כיף לשמוע שוב את הסיפוריפ

שלמונזה

New member
אני אני אני

בת 23 התחלתי לאהוב את משינה בערך בגיל 12 ובזמן מופע הפרידה הייתי בסביבות ה- 16

LB 182

New member
אני...

התחלתי בגיל 6 וחצי בערך, בזמן הופעת הפרידה הייתי בן7 וחצי אני חושב. וגם במקרה שלי האחים הגדולים שלי השמיעו לי אותם ולקח אותי להופעת הפרידה איתם לקיסריה... היום אני בן 14 וחצי...

כל הכבוד יפית!

(והמבינה תבין...) לגבי אחים: אחותי בגיל שנתיים היתה קופצת בלול ושרה "נגעה בשמיים". היום היא מקשיבה לזה בדיסקמן וזה החינוך של אח שלה

איך נדבקתי בחיידק הידידותי משינה

אני אסף, בן 25 מירושלים. בגיל 12 וחצי ריקוד המכונה שבה אותי. אח"כ הקלטתי מהרדיו הופעה של גבירותי ורבותי משינה בפארק הירקון. אח"כ הייתי בהופעה, של גבירותי ורבותי משינה, ומאז הכל היסטוריה. הופעות, איסוף חומר. חתימות על הספר. פגישה בהיכל התרבות. תמונות. וכבר 7 שנים הרבה הרבה געגועים. זה הכל בינתיים.

בגיל 11...

חבר שלי קנה לי ליומולדת את מכונת הזמן שהיה אז הרבה יותר זול כי היה מבצע. אחותו המליצה לו לקנות לי את זה כי זה דיסק טוב. השאר כתוב בספרים, בשירים, במפות הכוכבים...

../images/Emo15.gifתורי...

אני בת 24 אוהבת את משינה מגיל 11 במופע הפרידה הייתי בכיתה יא´ בת 16 ... : ) מכורה ? ממש לא ! אוהבת ומעריכה מאוד אותם - ממש כן... אה... ויש לי את כל הדיסקים שלהם ... מקוריים... ביי...

אני התחלתי לאהוב את משינה....

לא ממזמן, החבר שלי אמר לי להוריד כמה שירים שלהם למחשב, אחר כך הוא גם השמיע לי את מכונת הזמן ועוד כמה שירים ופשוט נדלקתי על הלהקה

GiLaD15

New member
אצלי.......

אני שומע משינה מגיל 8 אבל עם הפסקה באמצע.. הייתי בן שמונה שהם התפרקו והתמכרתי אליהם כבר אז בזכות אחותי ששמעה אותם נון סטופ ואז הייתי איתה באותו חדר... סוף סוף אחותי עשתה משהו טוב!

איז

New member
ואני...

כנראה הכי פחות זמן - אני כמעט בן 16, התחלתי לשמוע משינה בערך בגיל 14 פחות או יותר... כשהם התפרקו עוד בכלל לא שמעתי עליהם, הייתי בכיתה א´ או ב´.

למעלה