מכור חדש

eli22z

New member
מכור חדש

שלום לכולם שמי אלי ואני מכור למוזיקה היוונית מגיל 0 לפני שארחיב בכתיבה אני רוצה להתנצל מראש - אני טירון לגמרי בענין הפורום אז קצת סבלנות אבל אני לומד מהר. יש לי המון חומר לשמיעה וכמו כן אני לומד יוונית באוניברסיטה (שפה קשה) אז קדימה אני קופץ למים

יאסו אלי ,,,וברוך הבא

זה המקום למכורים,לדיעתך המיים פה אומנם עמוקים,אבל מידע ולא ממים,כך שקפיצתך תהיה רכה ונעימה. ובכן,,, הכן מחברת נקיה,כלי כתיבה ותרשום כל מה שבא לך, לידעתך,,,בסוף כל חודש תקבל מיבחן ועלייך יהיה לעמוד בו. בהצלחה ציון קדם. וגם בשם החברים.

eli22z

New member
יוונים

תודה על התגובה אני בטוח שהנחיתה תהיה רכה כי מי שאוהב מוזיקה יוונית לא יכול להיות אדם רע נכון?

12אניהיא

New member
eli22z ברוך הבא ../images/Emo140.gif

אצלנו יש ים פעילות אבל אנשים עייפים קצת היום אחרי המתיחות שם 1 באפריל. אולי בשביל מעט פעילות התחלתית ספר לנו על עצמך.. אני מאמינה שתהאב איתנו. ענת

eli22z

New member
קצת על עצמי

אז כמו שאמרתי שמי אלי אבי ז"ל היה סלוניקאי וממנו ינקתי את האהבה למוזיקה היוונית. ומאז ועד היום כל החיים סובבים סביב ההווי היווני וזה בא לידי ביטוי בהופעות, מועדונים,הורדת שירים עד שלפני שנתיים החלטתי ללמוד את השפה, ושם פגשתי אנשים נפלאים שבאו ללמוד את השפה בעקבות האהבה שלהם למוזיקה. נוצרה לנו מאין חבורה שכל כך כייף לנו להיות יחד ואנו נפגשים לערבי מוזיקה כל פעם בבית אחר. עד לא מזמן שידרתי תוכנית מוזיקה יוונית באחת התחנות האזוריות של חיפה והצפון אך לצערי התחנה נסגרה. לפורום שלכם הגעתי במקרה תוך כדי שיטוט באינטרנט והחלטתי לנסות את מזלי. מעכשיו אני כולי שלכם

F a d i

New member
καλος ιρ&#

בטוח שתהנה איתנו...!!(וואלה תאמינו לי לא יודע מאיפה בא לי הביטחון הזה לאור הארועים בימים האחרונים
) איפה אתה לומד מוזיקה יוונית אלי?!מי המורה?! לילה טוב

F a d i

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo123.gif הכותרת לא יצאה כפי שתכננתי

שוב ברוך הבא איש וביוונית καλος ιρθετε!! καληνυχτα

פילמו פאדי

הבטחון בא מהעוצמה שלנו ביחד,מאד פשוט,,,,! וכמובן,,המנהלת שעבדה עלינו אתמול,,כוס אימה,,,! ענת יש לך את זה. פאדי אתה במיוחד צפה להפתעה מרעישה בימים הקרובים....????? שלך ציון

eli22z

New member
לומד יוונית

אני לא לומד מוזיקה יוונית אני לומד את השפה היוונית באוניברסיטה הפתוחה בי"ס דיאלוג ולמורה קוראים יוליה מורה מעולה אבל השפה הזאת קשה שחבל על הזמן

12אניהיא

New member
ואנחנו כולנו שלך../images/Emo3.gif

מתאים לך
ואני אגלה לך סוד בשקט.... תתקרב יותר קרוב ועוד קצת הפרטים שלך כל כך קרובים ומזכירים מישהו...... אוהבת את השם שלך אליקו

Swan Heart

New member
ברוך הבא בשעררנו../images/Emo24.gif

דש לאתי אשקלוני מיוסי נתן

jaazz

New member
אלי כולנו אוהבי יוונית

את בא תחלוק איתנו את שכולנו אוהבים

למעלה