מכור חדש

Adriano4u

New member
מכור חדש ../images/Emo3.gif

התחלתי לראות מפרק 6 (כשהאסירים התחילו להתפרע) וזה נראה לי ממש מעולה. אני שונא לחכות שבוע, זה ממש מציק. מהשחקנים אהבתי את זה ששיחק בארמגדון לדעתי, אחד כזה עם שיער ארוך, הוא נראה ממש אמין כאסיר, הרבה שם נראים כמו שחקנים פשוטים. מישהו יכול להסביר מה קרה בפרקים הראשונים? למה מייקל הגיע לכלא ומאיפה כל הקעקועים עליו?

4ShiRaN

New member
התמכרות נעימה :)

מייקל הגיע לכלא כי הוא רוצה לעזור לאח שלו לברוח משם אחרי שהוא גילה שהפלילו אותו והוא לא עשה כלום ומה הכוונה מאיפה כל הקעקועים עליו?? אתה מתכוון אם זה אמיתי או למה זה משמש?? אז הם לא אמיתיים זה מדבקות ולמעשה הקעקועים הם השרטוטים של בית הכלא ובעזרתם מייקל רואה את הדרך ואיך אפשר לצאת מהכלא

Adriano4u

New member
איך הם הגיעו אליו?

הוא צייר אותם בכוונה? ועוד משהו, שמתי לב שכולם פה מורידים. מישהו יוכל לשלוח לי כמה פרקים באייסיקיו או לפחות לתת לי את האתר של ההורדות? תודה.

מייקל הוא מהנדס

שהתמזל מזלו, שהחברה בה עבד שיפצה את הכלא פוקס ריבר כך שהוא מכיר את השרטוטים ולכן הוא קיעקע אותם על גופו

ברוך הבא..

ביום עצמאות יש מרתון של כל הפרקים עד פרק 7 בyes stars הוא שדד בנק הוא רצה להכנס כדי לעזור לאח שלו לברוח ואת הקעקועים הוא עשה בחוץ לפני שהוא נכנס לכלא

Hello../images/Emo9.gif../images/Emo134.gif

ברוך הבא
ואתה בטח מתכוון לפיטר סטורמייר... שחקן מעולה
וכבר הסבירו לך פה איך מייקל הגיע לכלא
ואם בכל מקרה לא הבנת, באמת יש ביום העצמאות מרתון של שבעת הפרקים הראשונים...

Adriano4u

New member
תודה :)

אבל אני גם מת לראות מה יקרה בפרקים הבאים, אז אולי למישהו בכל זאת יש את הפרקים והוא יוכל לשלוח לי?

הממפ../images/Emo134.gif

אפשר תמיד להוריד...
לשלוח זה ייקח המון זמן. אבל זה באמת קצת מתסכל שאיזה שבועיים עכשיו אין פרק חדש...

למעלה