מכור באופן סופי

• פותח הנושא Olv
  • פורסם בתאריך

Olv

New member
מכור באופן סופי

חברים יקרים, בגיחה הבאה לאמא כנראה שאסיים את גופי חמש מאות ובינתיים הצטידתי בעוד שניים מאותה הסדרה, אחד של פו הדוב ואחד של דונלד דק וכל זה בפחות משבועיים. אני חושב שבאופן רישמי אם אני מחזיק אצלי תמיד פאזל בבנייה ועוד אחד אצל אמא ושניים בפוטנציאל אני באמת מכור. אבל מה, שקט ורוגע שנותנים לי הפאזלים אין לי בשום מקום אחר. למי ששוקל לעשות את הפאזלים האלו של בופלו פשוט לכו על זה, הם יוצאים ממש יפים, קלים מאוד להרכבה ופשוט עושים את המלאכה שלהם העברת זמן והרגעה שבסוף תקשט את החדר של האחיינים. מקווה שלא בלבלתי מדי המוח ועוד יותר מקווה שבסוף השבוע לא אתפתה לפאזלים כי סיום הסימסטר מתקרב וצריך להתחיל להתאפס עליו סופ"ש נפלא לכולם אוֹרי נ"ב לכל מי ששאל את עצמו מה הם הפאזלים של דיסני שהתמכרתי אליהם עכשיו, הנה הקישור http://www.buffalogames.com/products/500_piece_puzzles/disney_sketchbook/

מממאיה35

New member
גם אצלי

"שקט ורוגע שנותנים לי הפאזלים אין בשום מקום אחר".. מזדהה לחלוטין! נשמח לתמונות של הפאזלים המורכבים.

123נעמי

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

סידרה מאוד נחמדה הסידרה של דמויות דיסני נחמד יהיה למסגר אותם באותה מסגרת ולתלות את כולם בקבוצה אחת. רוצים תמונות של הפאזלים המורכבים
נ.ב אנחנו אוהבים מכורים כמונו לתחביב הזה נשמח לשמוע ממך גם בעתיד.

למעלה