מכורים...

ד ו ל ה

New member
מכורים...

הבוקר חברה שיחקה בנייד שלי ודפדפה בין המספרים השמורים בזכרון תוך פחות מדקה היא התחילה להתגלגל מצחוק ... היא נדהמה מה"שמות המוזרים" כהגדרתה (ניקים...)השמורים אצלי בנייד זה הזכיר לי שקראתי פעם שאחד מסימני ההתמכרות לאינטרנט הוא שרוב הזכרונות בטלפון שלך מאוכלסים בשמות מוזרים במיוחד
אני עדיין לא שם אבל מתקרבת בצעדי ענק... מכורים?? (שלום קוראים לי דולה ואני מכורה
)

רחלי228

New member
אצלי הילדים מכירים

את האנשים לפי הכינויים שלהם...פחות לפי השמות הפרטיים.

ת י א ה

New member
מזכיר לי ../images/Emo13.gif

את הבת המדהימה של טוטאל, שמכירה את כל הניקים של כל החברה'. פעם כשנפגשנו הוא מצביע עלי ואומר לה: "הנה X (השם האמיתי שלי)" והיא שואלת: "אז איפה תיאה ?" גנובה כמו אבא שלה

t o t a l

New member
פעם

גרושתי, מסתובבת עם הילדים בקניון. פתאום קופצת עליהם אישה זרה, קוראת בשמותיהם, מחבקת ומנשקת, שואלת לשלומם... מהנהנת בראשה לשלום נימוסי לכיוונה, והולכת. וגרושתי בפה חצי פעור, שואלת את הגדול שלי..."מי זאת?" והקטנה אומרת לה: זאת XXXX (ניק מהפורום) שלא לדבר על השבוע שהם קרצצו לאמא שלהם שהם רוצים לאכול אתי עם שוקולד.

cookie13

New member
חיחיחי../images/Emo6.gif

בחיים לא אשכח את אותו יום שהתקשרת אליי עם הקטע הזה........

R a c h e li

New member
../images/Emo6.gif

אז לי יש ככה NDR coucou yarit nikta hipochit old friend lonly in bleu וכו' וכו'.... בחיי מצחיק....

ד ו ל ה

New member
כמו שנאמר...

אמור לי מי הם חבריך ואומר לך מי אתה... ואת בחרת אותם אחד אחד...
דולה (DULA
)

N D R

New member
אני התעקשתי לשמור בשמות הפרטיים

עד מהרב גיליתי שיש לי כמה מכל שם פרטי. כאלו מהפורום וכאלו שלא מהפורום. אז הוספתי סיומת "- פורום" בהמשך לשם. עד מהרה גיליתי שיש לי כמה שהם עם אותו שם פרטי וגם מהפורום. אז הוספתי ניק. מזל שאין ניקים כפולים

d a n i e l s 5

New member
אין ניקים כפולים...

אבל יש ניקים שהם כמו שמות של אנשים אחרים......ויש כאן אחד כזה שהניק שלו הוא כמו שם משפחתו של ספורטאי ידוע באחד מענפי הספורט.... אני התבלבלתי ! ומאז ...ניק + סיומת "פורום". לא "מכורה" אבל דפנטלי מבולבלת לפעמים.

לחברה שלי...

בנייד...רשומים שני שמות פרטיים זהים... השם שלי...ושל עוד מישו(ולא סתם עוד מישו,אלא ח'תכת מישו
)... קרה לה לא פם שהיא התבלבלה בינינו... הוא שלח לה אס אם אס...והיא ענתה לו כאילו זו הייתי אני. היא הבינה שאם היא לא תמיר מהר,את שמי בניק שלי... יכולה לקרות לה תקרית דיפלומטית לא קטנה
לעומת זאת...יש לי עוד חברה... שכשפתוחים לה שני חלונות במסנג'ר... שלי ושל אותו מישו... כשהיא עושה קופי פאסט...היא מתבלבלת...ומפלילה את עצמה בגדול

N D R

New member
אני קראתי ככה...

ל"מקום ראשון" שלי בנייד...רשומים שני שמות פרטיים זהים... השם שלי...ושל עוד מישו(ולא סתם עוד מישו,אלא "מקום שביעי"
)... קרה לה לא פם שהיא התבלבלה בינינו... "מקום שביעי" שלח לה אס אם אס...ו"מקום ראשון" ענתה לו כאילו זו הייתי אני. "מקום ראשון" הבינה שאם היא לא תמיר מהר,את שמי בניק שלי... יכולה לקרות לה תקרית דיפלומטית לא קטנה
לעומת זאת...יש לי "מקום שלישי"... שכשפתוחים לה שני חלונות במסנג'ר... שלי ושל "מקום שביעי"... כשהיא עושה קופי פאסט...היא מתבלבלת...ומפלילה את עצמה בגדול

ואני אומרת...

אם "מקום שביעי" היה רוצה להגיע ל"מקום ראשון"...הוא צריך להגביר את קצב הזדחלותו... אם היה רוצה להגיע ל"מקום שלישי"...המאמץ קטֵן בהתאם למיקום. במידה ונוח ל"מקום שביעי" במיקום הנוכחי שלו...הוא ימשיך לקרוא בדיוק כומו שאתה קראת עכשיו...ורק מדי פם יזכיר לי זאת...כדי להבהיר לי שאני שקופה
אין...אין כומו נידוי...על מנת להיות רב מכר

מצוטטת

New member
../images/Emo41.gifלמען הדיוק../images/Emo41.gif

לא שאני.... אבל
מקום שלישי צ"ל
מקום רביעי אם הבינותי נכון
{שאינה מיותרת}

למעלה