מכורים יקרים

מכורים יקרים../images/Emo6.gif

היי! אני ניצן, ואני לא יכולה בלי. טוב, כמובן שכולנו ממש אוהבים את התוכנית, וכמעט הכל ממש מצחיק אבל יש בעיה אחת שממש מציקה לי. ילדי הגנון של שמעון. הם מעצבנים ומופרעים, מחטטים באף ועושים בלאגן בכלל לא מצחיק! רהב עוד בסדר, אבל אדם הזה פשוט נוראי. לצערי לא ראיתי את התוכנית השניה , אבל בתכנית הראשונה זה היה ממש דפוק, ורואים שלארז די נמאס מהם. (שלא יתחיל להרביץ להם...), טוב בקיצור אני אשמח לדעת אם יש עוד מישהו שהיה שמח אם היו מעיפים את הילדים (נכון ילדים קטנים הם חמודים... אבל אלה- לא!, אה, חוץ מהילד החדש שלא דיבר. הוא היה נראה חמוד)

שיחזירו

שיחזירו את זאתי, הילדה החמודה, עם השער הארוך, שלא דיברה כמעט, שישימו אותה במקום רהב! אני מדבר על זאת שקראה לעצמה סינדרלה

like daa

New member
אדם דיי מעצבן באמת... ../images/Emo4.gif

ולילדה החמודה עם השיער הארוך, אשר קראה עצמה במיליון שמות (בינהם יוכבד, סינדרלה) קוראים עמית, לכל מי ששכח...

סינדרלה באמת חמודה ../images/Emo47.gif

הילדה הזאת ממש יפה וחמודה! ובאמת רב מעצבנת ומתלהבת ולמה היא תמיד מרימה את השמלה?! ואדם חביב אהההה וידעתם עמית-סינדרלה היא הבת של המאפרת הזאת מהתוכנית " מהפך" ?

dancing machine

New member
אני מוחה! ../images/Emo6.gif

אדם ילד ענק!!!!!!! הוא פשוט גאון!!!!!!!!!!! כל פעם שהוא נכנס עם תחפושת........ אני נקרעת........ הילד שרוט עמוקות כבר משנותיו הראשונות על פני כדה´´א!!!!! ג-ד-ו-ל!!!!!!!! קחו את זה בצחוק, תגידו תודה שהם לא בסלון שלכם, הקרציות, ותתרווחו על הספה
ורהב פשוט מפגרת. ומתה על עצמה. ומכוערת. פיכסה, ילדה מגעילה.

THE master KEY

New member
../images/Emo5.gif

אני איתך, אדם הוא עצום!!! ורהב נורא מפגרת, מכוערת, דוחה, למרות שהקטעים הלא מתוכננים שהמיקרופון נופל לה קורעים אותי!

למעלה