מכורה

עזרה?

אנחנו לא ממש נציע לך עזרה. פשוט להסתכל קצת על החיים שלך. אני אישית לא כל כך אוהב אותך. וזה בסדר,כי אני לא אוהב אנשים מהסוג שלך, ויש כמוהם הרבה. את תלותית מאוד. כמה זמן את כבר נמצאת פה? חודש? ואת נהפכת לגורם הכי פרודקטיבי כאן. את כותבת , עונה. ושוב כותבת. האם זה הופך אותנו לחברים שלך? יכול להיות. מה שבטוח זה הופך אותך למתמכרת סדרתית. את צריכה להבין שאנחנו לא חבריםן אמיתיים שלך. אנחנו לא נבוא אלייך בבית ונבקר אותך , אנחנו לא נפגוש אותך בבי``ס , אנחנו חברי אינטרנט וככאלה בינתיים ,אנחנו חייבים להיות בדיסטנס. מה אני רוצה להגיד? שאני חולה. כבר שלושה ימים. זה מסריח להיות חולה. אל תהיי חולה
 

חתולית

New member
עם אחד הרבה חברים

מנדרינה חומד, אני מודעת לעובדה שאתם לא חברים, אבל אתם הקבוצה. באינטרנט אתם נחשבים לחברים שלי. ולא שכולם טובים בשבילי, אבל הם הקבוצה. כולם. כל מי שאי פעם כתב לי הודעה או אי פעם נכנס לפורום הזה הוא הקבוצה שלי. הקבוצה הבלתי משופרת והבלתי סלקטיבית, כולנו עם אחד, כולנו משפחה אחת. זה מה שרציתי להגיד.
 

MajoR_ToM

New member
אני לא חבר שלך

ואת לא חברה שלי ומה שבטוח אנחנו לא מישפחה אחת .. פיכס
 

goldy

New member
תזמיני את חברייך לפורום!

חבל שתפסידי את המקובלים לטובת האינטרנט חוץ מזה שמשעה 10 זה הרבה יותר זול.
 
אבל אתה לא מבין!!!

מי שגולש באינטרנט הוא חנון חסר חיים!!!! אם אתה גולש באינטרנט אתה לא יכול להיות מקובל!!! דרך אגב...אני מחובר דרך המצבע חופשי חודשי...אז המחשב כל הזמן מחובר...
 

goldy

New member
`תירוצים`

חוץ מזה שהיום גלישה היא לא מה שהיתה פעם. יש אנשים שיחשיבו אותך קול אם אתה יודע כתובות של אתרי סקס. כמובן שהם ``יחנינו`` אותך אחרי רגע ברגע שהם ידעו שיש מנועי חיפש שעושים את העבודה.
 

חתולית

New member
יחנינו?

גולדי מותק, אתה כבר יודע מה אני חושבת על מה שאמרת. ו... אתרי סקס כל כך לא עושים לי את זה! ותאמין או לא, אף אחד מהחברים הבנים שלי לא אוהב אתרי סקס. ומה הקשר ``יחנינו``? אני ילדה מקובלת בגלל שחושבים שאני אחלה ילדה, ושאני לא עוד פוסטמה חסרת מוח.
 

חתולית

New member
החננה משיכון ג`

אני חנונית? לא, קורט קוביין, טעות נפלה בידיך. אני מכורה לאינטרנט, אני אוהבת אינטרנט ואני שרופה על אינטרנט. אם הייתי חננה משיכון ג` בטח שלא הייתי מקובלת כמו שאני. אז אני לא, לא כל כך חננה. ומי שחושב ככה יכול לחשוב כי אני יודעת טוב מאוד מי אני, מה המצב החברתי שלי, ואני גם יודעת למה אני מקובלת. למה? כי אני ילדה נחמדה עם לב טוב, זה למה. תמצוץ.
 

חתולית

New member
מסלולים

גולדי כפרה, יש מליון מסלולי אינטרנט, אז מ-6 אצלי זה זול מאוד, בדיוק כמו אצלך מ-10. הא הא הא!
 
מה אתם עושים בשש?

תראי זה גם קצת שונה בין בנים לבנות, ושונה גם בכל מיני מקומות. בבי``ס שלי נוצר מצב מוזר מאד: מצד אחד הוא נבנה די קרוב לקריית נורדאו, שזה מקום מלא ערסים ומיעוטים לאומיים אחרים, ומצד שני הוא מקבל 70% מהתלמידים שלו מרמת פולג, שבודאי אתם יודע שזה מקום של עשירים. אני אישית לא שייך לאף אחד מהצדדים, אני שייך לחבר`ה מהמרכז, שנוסעים כל יום באוטובוס לבי``ס. בכל מקרה אז המצב שנוצר אצלנו הוא מוזר. בגלל שרוב הילדים הם סנובים צפונים כאלה, הערסים ה``מקובלים`` הם לא ממש מקובלים כי הם לא מכירים את רוב הילדים. מה גם שהבי``ס מלא בנות מפולג, כך שה``מקובלות`` הן רק אלה שבקשר גם עם הצפוניות וגם עם הערסיות. המצב מאד מוזר אצלנו. בכל מקרה, את אמרת שאת לא רוצה פתרון כי את יודעת שזה לא יעזור, אז מה הבעיה? פשוט תעשי מה שבראש. אני גם מכור, אבל לא דוקא לפורום, אלא סתאם לראות את הסימן של המחשבים שנדלקים בתחתית המסך, ולחיפוש אחרי מידע מכל הסוגים. ואני לא מהמשועממים, פשוט כמו שאמרתי, אני מהאלה מהמרכז, ובגלל שאני בפיסיקלית רוב הילדים מהמרכז הם חרשנים שנשארים כל היום בבית. אני ממש לא חרשן, אבל כשאני יוצא החוצה זה בעיקר עם חברים שהתגייסו לא מזמן, וזה קורה בימי שישי. אה הנה דני בא! הוא חזר מהצבא! יאללה ביי. פושע. דוד.
 

N0

New member
בעסה שיש לך חברים.

כן כן גם N0 שותף לבעיה הזו יש לו חברים. הוא לא יודע עם הוא מקובל אבל יש לו חבורה של אנשים שכיף לו להסתובב איתם וכן גם לN0 פעם לא היו חברים והוא היה מבלה את החופשים והלא חופשים שלו בבירבור עם עצמו בצ`אטים. מה שכן הוא יודע מה הוא מעדיף לעשות הוא מעדיף להיות עם חברים שלו וברור שיש מקרים בהם כבר אין לו מה לעשות עם חברים שלו אז הוא הולך לאינטרנט לבדוק הודעות ולישון אבל ככה זה כל אחד צריך להחליט על סדר העדיפיות שלו ואף אחד לא יוכל להחליט בשבילך או להזדהות איתך כי יכול להיות שחברים שלך לא ממש מתאימים לך זה קורה לפעמים אבל רוב הסיכויים שתוך חודשים ההתמכרות הזו תעבור מעצמה N0 למד שהאינטרנט זו סדרה של שלבים הם אף פעם לא נעלמים אבל בסוף מבינים מה לעשות איתו. ועוד משהו N0 שהוא מה לעשות כבר הרבה זמן באינטרנט שותף להרגשה שאין מקובלים באינטרנט מאז שN0 היה חנון קטן ביסודי תחנו לו למוח שבאינטרנט כולם חנונים כמוהו אין בנות (לפחות לא שוות ) ואם אתה מדבר עם בת בצ`אט אז היא בן. אבל מה לעשות היום הזמנים השתנו וגם המקובלים למדו להעריך את האינטרנט וגם בנות כן מסתבר שבנות מקובלות בשיכבה של N0 מתחברות לצ`אטים באינטרנט אז נכון הן לא מספיק חכמות וN0 רבות נתקל בדרישה תבוא מחר אל גילי אנחנו צריכות שתוריד לנו עבודה בלי לחשוש חס וחלילה שלN0 יש חיים (הוא שוקל להשתמש במילה פוסטמה אבל רק לפעמים ) ומה כבר הבעיה להוריד קובץ ( אחרי שN0 הסביר כבר מיליון פעמים ). אז זהו יש גם מקובלים באינטרנט ולמרות שN0 ניסה להבהיר לעצמו שיש גם בנות זה לא הולך הוא תמיד יסתכל על כל חברי הפורום כבנים (נעל כבר הוכיחה לו את זה). N0
 

MajoR_ToM

New member
יו את כזו מגניבה

גם לי יש חברים ואני לא מהאלה שיושבים בבית לבד ובוכים אבל את כזאת מיתלהבת מיי גוד אני מקובלת , אני מקובלת ייפי ייפי
 
אני מכורה כבר 3 שנים.

בגיל 12 קיבלתי אינטרנט לראשונה, נכנסתי פעם, פעמיים בשבוע, עד שגיליתי את הצ`אטים, בואנה, זה הטריף לי ת`ג`ננה (הא?), הייתי מחוברת כ-ל ה-ז-מ-ן, עוד בזמנו היה זול להתחבר לאינטרנט בכל שעות היום למיניהן, ככה שזה לא היה כזה ביג דיל. אחרי חצי שנה המחירים התחילו להתייקר, הייתי נכנסת רק מ10 בלילה, אחרי חודש נותקתי מהאינטרנט ל-3 חודשים, חשבון טלפון גבוה, וכמעט לגמרי נגמלתי, הייתי נכנסת לאיזה רבע שעה מבית הספר לאינטרנט... ואז חוברתי חזרה, ולקח איזה שבועיים עד שהתרגלתי שוב לאינטרנט... ומאז אני יושבת נון-סטופ כשמותר להכנס לאינטרנט, וזה לא בגלל שאני רוצה לדבר עם אנשים, לא בגלל שאני רוצה לגלוש, אני פשוט רוצה לספק את הצורך להיות מחוברת. אני פשוט משאירה את המחשב פתוח, מחובר לאינרטנט, באייסיקיו מצב די.אן.די, וככה כל הזמן כשאפשר, רק כדי לדעת שאני יכולה להתחבר. באסה הא?
 
למעלה