מכורה

חתולית

New member
מכורה

יש לנו בכיתה חבורה של מקובלים, שתמיד מסתובבים ביחד, מריצים דאחקות, משחקים אמת או חובה ושאר ירקות, וכו`. אני נהנית נורא להיות איתם אבל בשעה 6 אני לא יכולה להתאפק ונכנסת הביתה כדי לגלוש באינטרנט. אני לא מרוצה מהמצב בכלל, אני נהנית בטירוף מלהיות עם חברים אבל לא שולטת ברצון שלי לגלוש ולפגוש את כל החברים מהפורום פה. אני יודעת שאין לבעיה שלי פתרון אלא אם כן אני אגמל סופית מאינטרנט, ובזה אני פשוט לא אעמוד. אל תנסו להציע לי פתרונות כי אני לא אשתמש בהם, אני פשוט לא אצליח. רק רציתי לספר לכם, ואולי לקבל הזדהות, לא מהמשועממים, מהמקובלים. אני לא מפלה חס וחלילה אבל זה פשוט מצב אחר. כשאני לא הייתי בחבורת המקובלים לא הייתה לי בעיה עם זה (זה היה לפני איזה חצי שנה, לא שלא הייתי מקובלת, פשוט לא בין ההכי מקובלים) ודווקא חיכיתי ל-6, עכשיו אני שונאת שהתחברנו. חתולית.

יש לך שיגעון גדלות...

זה שאת ``מקובלת`` לא אומר שאת לא יכולה לגלוש באינטרנט. וזה שאת גולשת באינטרנט לא אומר שאת לא יכולה להיות ``מקובלת`` וחבל שבכיתה י` (או איזה כיתה שאת לא נמצאת בה) עדיין יש ``מקובלים`` כמו בכיתה ב`...

חתולית

New member
יודעת ולא מבצעת

אנחנו לא מגדירים את זה בתור ``מקובלים``, אבל אנחנו יודעים טוב מאוד את מי אוהבים בכיתה, ואת מי לא סובלים, ממי מתעלמים ולמי מקדישים צומת לב, אנחנו פשוט יודעים. זה לא הגדרה של מקובלים, פשוט רואים את זה. ולמה אתה חושב שאני מאמינה שזה אחד מול השני? אני יודעת שאפשר אינטרנט ואפשר להיות מקובלת בו זמנית, אני פשוט לא מסוגלת לעשות סדר עדיפויות. אני מתה להיות עם חברים, אבל לא משתלטת על הצורך להיות באינטרנט. זה לא שאני לא יודעת שזה אפשרי להיות גם וגם, אני פשוט לא מסוגלת לבצע.

שוב...

זה שקבוצה של אנשים קובעת ממי צריך להתעלם זה לא אומר שבאמת צריך להתעלם... ואם טוב לך להכנס לאינטרנט אז תיכנסי... אני לא מבין מה הקטע...

חתולית

New member
מקובלים - פירושים שונים

את זה שאתה לא מבין מה הקטע הבנתי, אבל להסביר לך שוב אני לא אסביר. נמאס לי... אין לנו בכיתה חבורה שמכתיבה לשאר איך להתנהג את מי לאהוב וממי להתעלם, זה פשוט יוצא שאיך שהמקובלים מתנהגים ככה גם האחרים עושים. אני חושבת שכשאנחנו מדברים על מקובלים אנחנו מדברים במונחים שונים, כי אני מדברת על מקובלים בתור כאלה שאין להם אויבים ושונאים, ולא כאלה שכולם מלקקים להם את התחת. לי אין אויבים, אבל אני גם לא מלוקקת. החבורה שלי היא חבורה של אחלה ילדים, לא סנובים/ערסים/פרכות/פוסטמות, אלא ילדים כמו כולם שהחברה החליטה שאלה הם המקובלים ואותם אוהבים. זו לא ממש החלטה אלא משהו שקרה עם השנים. משהו שקרה בגלל אופי. אופי טוב, לא סנובי/ערסי/פרכי/פוסטמי, כמו של המקובלים אצלכם (לפי איך שאתה מדבר). חוצמזה, בנושא אי - ההחלטה, אתה לא מסוגל להבין שאני רוצה להיות עם חברים אבל לא מסוגלת ב-6 להישאר איתם כי אני רוצה להיות באינטרנט? כנראה שלא, אולי אם תעבור שוב על ההודעות שלי תבין. חתולית.

עידן-16

New member
אז ככה..

תראי.. אם את כ``כ רוצה להיות עם החברים שלך, אז את יכולה לחכות עד מתי שתחזרי בערב הביתה תכנסי לפורום ותכתבי כמה שבא לך, את לא חייבת ישר ב 6 לבוא, כאילו תחשבי עם עצמך.. בפנים.. מה זה משנה אם תדחי את זה בכמה שעות.. אף אחד לא בורח לך.. הפורום פה.. עידן

חתולית

New member
ט-מ-ט-ו-ם

אבל... הבעיה הרצינית שאני לא יכולה להתאפק, אני חייבת אינטרנט, אני יודעת שאם אני אעשה חושבים וגם בלי זה אני אגיע למסקנה שזה ט-מ-ט-ו-ם, אבל אני פשוט לא מסוגלת לדחות. אני מבינה את מה שאמרת ומסכימה איתך, אבל לא שולטת בזה. אני יודעת, ט-מ-ט-ו-ם. בגלל זה לא ביקשתי עצות, ביקשתי הזדהות.

עידן-16

New member
תשמעי..

בואי נגיד ככה.. אני לא ישר בשעה 6 רץ הביתה לאינטרנט, כאילו אני באינטרנט הרבה, די הרבה, אבל אני בחיים שלי לא לוקח את האינטרנט על חשבון דברים אחרים.. כשאני בבית ויש לי זמן פנוי אני על האינטרנט.. ויש ימים שאני פה שעות.. נראה לי שכדאי שתבקשי מההורים שלך שיקפיאו לך את המנוי אינטרנט לאיזה שבועיים כדי שתרגעי קצת.. כי מה שסיפרת עכשיו זה דבר עצוב.. ואת חייבת (כאילו אני ממליץ לך) להפסיק עם זה.. להזדהות איתך- אני מכיר את הרשת כבר 5 שנים ולא פעם אחת הייתי מכור.. במיוחד לצ`אטים.. איך יצאתי מזה? ניתוק האינטרנט לזמן מסויים.. מצאתי תחביבים אחרים ויצאתי..

חתולית

New member
משתגעת

עידן, מה שאתה אומר עושה לי בחילה מעצמי, שאני מעדיפה מסך מטומטם על חברים בשר ודם, על אלה שעושים לי טוב באמת. אני לא יכולה לבקש מההורים לנתק לי את האינטרנט, כי אני לא היחידה בעולם ויש לי משפחה גולשת. אני לא רוצה עזרה, אני רוצה פתרון. אני רוצה פסיכולוג. אני רוצה ניתוק, אבל אוהבת את המצב. אני אוהבת את המצב, אבל יש לי בחילה ממנו. אני לא מפוצלת, אני פשוט חושבת. אני לא יודעת מה טוב בשבילי. יש לי התלבטות. אני לא יכולה לעשות את זה למשפחה שלי. אני מ-ש-ת-ג-ע-ת!!!

עידן-16

New member
משפחה גולשת?

תשמעי לדעתי את חייבת להפסיק.. יש לך משפחה גולשת? תגידי להם שישנו את הססמא לאינטרנט ולא יתנו לך אותה

חתולית

New member
אין סיכוי

עידן, אני לא אעמוד בזה. חוץ מזה שאני לא עד כדי כך רוצה.

goldy

New member
תקשרי עם חברייך דרך הרשת!

אם יש להם אינטרנט תוכלו להשתמש בICQ. פיתרון מפגר האמת, למה ICQ כשאפשר להיפגש פנים מול פנים? אני מציע לך להתחיל את הגלישה מ 22:00 ולא מ18:00. גם יותר זול וגם יותר זמן לחברים.

flowr..

New member
איך את יודעת?

שאף אחד לא שונא את ה``מקובלים``?.. וחוץ מזה... הם מקובלים ``כי ככה החברה החליטה במשך השנים``?.. נו, באמת.. ``מקובלים`` זה בסך הכל דבר צר אופקים, של אי-קבלת השונה, שלא לדבר על כמה שהדבר הזה ילדותי. ומי שעושה מה שהמקובלים עושים ``כי ככה יוצא`` הוא פשוט בן אדם חסר אופי שהולך אחרי הזרם.

אווווף, אני לא יכולה יותר!!!

התאפקתי, שתקתי, ציפיתי שההודעות שלך ישתפרו... כל כך בא לי לכתוב פה הודעת נאצה, אבל אני לא אעשה את זה. את מקובלת, יופי לך, את מתעסקת עדיין במושגים מסוג זה, חבל, למה אכפת לך מה חושבים עלייך בצורה כל כך אובססיבית. עצם העובדה שהדברים האלה עדיין מעניינים אותך, רק מוכיח בכל פעם מחדש כמה שאת טיפשה, טיפשה, טיפשה, כמה שאת חיה חיים ריקים ופשוט עיוורת מדי בשביל להבין את זה. אני מצטערת שאני צריכה להיות זו שאומרת לך את זה: את כל כך שטחית, זה עצוב. מצטערת, באמת, בעיקר בשבילך. דולצינאה.

חתולית

New member
ב-ח-י-י-ם

קורט קוביין, האמנתי שאתה לטובתי, שאתה בצד שלי. חבל. וגם הם ב-ח-י-י-ם לא יכניסו אותי להריון. קורט קוביין, אני לא פרוצה. אם זה מה שאתה חושב אז... קפוץ לי. סליחה נעל, הייתי חייבת.

חתולית

New member
טוב בשבילי טוב בשבילהם

דולציאנה, חוץ מזה שלא מעניין לי את התחת מה את חושבת עלי, אני רוצה להסביר לך משהו. אני לא חושבת שמקובלים זה אלילים כמו בכיתה ד`, אני חושבת שמקובלים הם כאלה שאין להם אויבים. ולי, דולציאנה, אין אויבים. את יכולה לחשוב שאני שטחית, את יכולה להאמין שאני ילדותית, אבל בחיים לא תפגעי בבטחון העצמי שלי. ביסודי הייתי ילדה מאוד לא מקובלת, אחת כזאת שכל היום יורדים עליה. מאז למדתי לחסן את עצמי נגד אנשים כמוך, שחושבים שאם אני לא טובה בשבילהם אז אני לא טובה בשביל אף אחד. בשביל אלה שאני אוהבת אני טובה והם טובים בשבילי, וזה מה שחשוב. מה לי ולך? את בסך הכול אחת שהכרתי מהאינטרנט. אפילו את השם שלך אני לא יודעת, מי את שתעיזי לפתוח את הפה שלך עלי? זכותך להגיד, זכותך להעיר, וזכותי לא להתייחס. זכותי לנסות להסביר. זכותי להאמין בעצמי. יום נעים!

אוקי, אוקי, הפסקת אש

אני מבינה שאת כנראה מאושרת מהמצב הזה שקצת חדש לך, שיש לך חברים ואוהבים אותך ומעריכים את הדעות שלך, וזה טוב שהגעת למצב הזה ושטוב לך בו. אני פשוט חושבת שהעובדה שזה כל כך מעסיק אותך מעיד על משהו שכנראה עדיין לא לגמרי שלם אצלך, כי אם היית באמת שלמה עם המצב ומרגישה נוח בו, לא היית מתעסקת בזה כל כך הרבה. אז שימי לרגע בצד את ההגדרות האלו, מקובלים או לא, ותחשבי לרגע אם נוח לך איפה שאת היום, ולמה כל כך מטריד אותך אם את מקובלת או לא. בכל אופן, ההודעה הקודמת היתה אולי קצת קיצונית (ואולי לא), אבל פשוט נמאס לי לקרוא את ההודעות החסרות תוכן שלך, ויש יותר מדי כאלו. אז אני מבקשת ממך: תנסי לסנן קצת את ההודעות האלו, לא כל דבר הוא נושא לדיון. ומלבד זאת, אני האחרונה שאשפוט אותך ואגיד לך מה לעשות, למרות שכן, אני מודה שהדיבורים האלו על ``מקובלים`` ומסיבות ``פצצתיות``, הם שטחיים בעיניי. מה לעשות. לא הייתה פה שום כוונה לפגוע בך באופן אישי, גם אם זה נשמע ככה, אולי מתוך כעס. ועוד משהו שחשוב לי להבהיר: אני לא, לא, לא מאלה שקוטלים כל דבר ומרשים לעצמם להיות רעים אל חלשים יותר. ממש ממש לא. ההיפך הוא הנכון. דולצינאה.

חתולית

New member
אתם פשוט לא מבינים

אתם לא מבינים מה אני מתכוונת כשאני אומרת מקובלים, תקראו את ``מקובלים - פירושים שונים`` ואז אולי תבינו אותי ותגלו שאני לא תינוקת כמו שנראה לי שאתם חושבים.

למעלה