מכורה!!!!!

kerenv

New member
מכורה!!!!!

אנשים אני מעשנת אבל לא הרבה עד 4 סיגריות ביום אבל אני רוצה להפסיק גם את זה ואני לא מצליחה !!!! יש לך דרכים או הצעות כיצד אני יוכל להפסיק????

doodidoo

New member
תגמרי את הקופסא ואל תקני יותר

נראה לי שבמקרה שלך כל מה שאת צריכה זה לרצות להפסיק. ואם כבר נכנסת לפורום אז הרשי לי לבשר לך שיש לך צרות של עשירים. מזה עשירים? מיליארדרים. תמשיכי לעשן 4 סיגריות ליום לא יקרה לך כלום. את כמובן מוזמנת אלינו ונשמח לקבל אותך כאן בפורום באהבה ובכבוד בכל עת (כאן לא מגרשים אף אחד) אבל אני לא יכול להמנע מהמשל הבא: הודעה בפורום נכים: " נכה!!!!!! אנשים יש לי ציפורן שבורה זה לא כל כך כואב אבל זה בכל זאת מרגיז ואני רוצה להחלים גם מזה ואני לא מצליחה!!!! יש לכם דרכים כיצד אוכל להחלים????." שוב, נוכחותך כאן מבורכת ואני מקווה שימצא פיתרון אמיתי ומועיל לבעיית ההתמכרות שלך. אמן!

kerenv

New member
,תגובה!

נכון רק שאין לי כח רצון כי אני עדיין לא ממש מעוניינת להפסיק! אני יודעת שאם אני יפסיק לגמרי אני יעלה במשקל וזה לא בדיוק משהו שאני רוצה בו!!! תודה על העזרה וגם אני שמחה להיות חברה בפורום הזה! חג שמח ומאושר!!!

יאיר5

New member
לכל אחד הבעיה שלו נראית הכי גדולה..

לזה שאוכל הרבה הבעיה שלו נראית ענקית לזה שמעשן הבעיה שלו גם נראית ענקית לנרקומן הבעיה שלו באמת ענקית אבל לכל אחד מאיתנו שיש בעיה היא נראית הכי גדולה וזה הכי טבעי והכי בסדר. לקרן אם זה באמת מפריע לך את רק צריכה להחליט שאת רוצה להפסיק לעשן ואת תפסיקי כל זמן שזה לא יפריע לך מאוד ולא תרצי אז כל העצות לא יעזרו רק רצון עוזר במקרים האלה רק רצון..... יאיר

קשכפית

New member
הלו קרן

ברוכה הבאה, החדשות הטובות הן ש 4 סיגריות ליום זו לא התמכרות או לפחות לא משהוא קשה.. בעיקרון יקירתי התמכרות זה בגדול משהוא ששולט בך במקום שאתה בו, זה על קצה המזלג, ובדרך כלל המשהוא הזה ששולט הוא גם הורס מאוד. אני יכולה לספר לך על עצמי איך הפסקתי, קודם כל התחלתי לעשן רק בגיל 26 לערך וגם אז ממש סיגריה ביום בערך... ובמשך שנים זה המשיך כך, אחר כך התחלתי קצת יותר אבל ברגע שהרגשתי שאני כבר מגזימה אז הפסקתי לקנות סיגריות וזו גם דרך... אחר כך בעקבות חיים משותפים עם טייגר שמעשן בערך קופסא ליום, גם אני הושפעתי והתחלתי לעשן יותר, החלטתי להפסיק יום אחד וזהוא הפסקתי לשנתיים ואחר כך שוב התחלתי אבל עדיין נניח 6 סיגריות ליום, בחודש שעבר נסענו לטיול ולפתע הרגשתי גועל כזה מהריח של הסיגריות וזרקתי חצי סיגריה ואחר כך עוד חצי וביום השלישי פשוט הפסקתי, זהוא, אני נכון להיום לא מעשנת, יכולה לקחת סיגריה פעם בשבוע אם ממש בא לי וזהו. תכלס, אם את רוצה את יכולה, 4 סיגריות ביום זה לא קשה להתגבר וגם נניח שלא תצליחי ותשמרי על הרמה הזו , תוכלי לחיות עם זה בשלום. חג שמח.

למעלה