מכורה פסיבית

ruth912

New member
מכורה פסיבית

יש לדעתכם מושג כזה: התמכרות פסיבית? כך בכל אופן החלטתי שאני כזאת. אני משתתפת קבוע בכמה פורומים, ביניהם הפורום הזה אבל בשקט. קוראת את מה שאחרים כותבים לפעמים מזדהה, לפעמים נהנית והמוזר הוא שאני ממש מרגישה שאני מכירה כאן אישית חלק מהמשתתפים. למה אינני משתתפת פעילה? אין לי מושג. לפעמים בא לי להגיב ולכתוב אבל משהו עוצר בעדי............. זו אני.....הרואה ואינה נראית רותי

היי רותי חמודה, ברוכה הבאה אני נורא

מעריכה את זה שתפסת אומץ ונכנסת בכל אופן בסוף זה תמיד כל כך מסקרן כל המציצים והרואים ואינם נראים האלה בפורומים הדנידינים אני ממש אשמח אם עכשיו שראית שזה לא קשה וגם כתבת כל כך יפה תאזרי אומץ ותמשיכי לשוחח איתי או אתנו שלך בידידות - המאדאם דה פומפדור

e-magine

New member
ברוכה הבאה רותי ../images/Emo152.gif

יכול להיות שאת "גולשת פסיבית"בפורומים, זה דבר מאוד נפוץ, אני יודע על פורום מסויים, לא שלנו, שיש לו אלפי כניסות ליום למרות שיש לו רק כמה עשרות הודעות, ככה שתדעי שאת לא לבד, יש הרבה גולשים שנתפסים לקסם של פורום אך לא כותבים, מסיבה כזאת או אחרת. יכול להיות שאת עוברת שלב פסיבי ופעם כן תרשמי, עובדה שרשמת כרגע אצלנו כי היה לך מה להגיד ועל מה לדבר והיה לך נח לעשות את זה כאן ועל כך אני שמח. עכשיו השאלה היותר גדולה, האם את מכורה. את זה את יודעת יותר ממני כמובן, כי את יודעת אם את מרגישה תלות. אני כמובן מציע גם לך לעשות את המבחן העצמי, שנמצט בקישורי הפורום. כעיקרון, תתכן התמכרות גם מהסוג הזה שאת קוראת לו פסיבית. זה בדיוק כמו שיש התמכרות לסדרות טלוויזיה. כבר היה לנו כאן חבר שהיה מכור לאופרות סבון. הרי מה קורה שם? נקשרים רגשית לדמויות. וזה מה שיכול לקרות גם כאן. את עשויה להתקשר רגשית לחברי הפורום או חלקם, למרות שלא ניהלת איתם דו שיח, רק מתוך זה שהם כתבו כאן בצורה פתוחה ואנושית וזה עשה לך משהו.

ruth912

New member
דבריך מאד מצאו חן בעיניי , אימייג´ן

אני בהחלט מסכימה למה שכתבת. בקשר לעשיית המבחן העצמי אני חושבת שזה ממש מיותר. אם אדם מרגיש שהוא מכור אז הוא מכור ולא חשוב מה אומרים האחרים. אני עדיין לא החלטתי אם אני מכורה או לא. אבל אני יכולה לומר שיום יום אני נכנסת לרשת ובודקת מה העניינים.............. ואם המחשב יתקלקל אני לא רוצה לחשוב מה אני מסוגלת לעשות........ והמבין יבין.....

liz_liz

New member
ברוכה הבאה רותי ....../images/Emo140.gif

יש התמכרות פסיבית ..... עובדה את ... אבל את כבר לא פאסיבית ואני שמחה שאת כבר אקטיבית .... ליז .

למעלה