מכורה לשוקולד :]

hili2008

New member
מכורה לשוקולד :]

אניחדשה פה בפורום ואני חולת שוקולד. אומנם אני עוד ילדה (כיתה יב בת 18) אבל החלום שלי זה ללמוד שוקולד. יש למישהו/מישהי להציע לי איך להתחיל ומאיפה? oOהילהOo

גם אני

היי חדשה ומכורה אבל מה מעט יותר מגילך תתחילי בלהמיס שוקולד במיקורו כ דקה תוסיפי לו חמאה וכאן תתחילי להשתולל הוסיפי שמנת מתוקה אגוזים וכל מה שטעים לך כמובן שהשוקלד יהיה עם 70% מוצקי קקאו

Rockamora

New member
לא יותר צעירה ממני..

אני 15 עוד שבוע
וכן, גם אני מכור לשוקולד

למכורים לשוקולד../images/Emo67.gif

ולהילי שמחפשת סדנה למתחילים, הנכם מוזמנים לקרוא על סדנת המכורים לשוקולד באתר שבלינק למטה, שבת מתוקה!

iritazip

New member
לא קשור לסדנה אבל מאחר ואת מיקצוענ

התכוונתי, מיקצוענית, ומכירה את רזי השוקולד, תוכלי אולי להשיב לי למה כשאני אוכלת שוקולד, ושיהיה הכי איכותי שיש, אפילו אחרי שתי קוביות קטנות, אני מרגישה אי נוחות, הבטן מתנפחת לי ובכלל, הרגשה לא נעימה במערכת העיכול, וחוסר תיאבון, שעובר רק לאחר הרבה מאוד שעות. באכילת מתוקים אחרים זה לא קורה לי, אלא ממש רק לאחר אכילת שוקולד. (אם תאמרי לי לפנות לפורום רפואי ולא אליך, אני לא אכעס. אני רק חושבת שרופא לא ממש יודע מה יש בשוקולד). תודה.

מה יש בשוקולד

אכן השאלה צריכה להשאל בפורום אחר... בכל אופן רכיבי השוקולד הם מוצקי וחמאת קקאו, סוכר, לציטין,ואם זה שוקולד חלב אז גם מוצקי חלב,ומעט חומרי טעם טבעיים כמו וניל, שימי לב לרכיבים הרשומים על האריזה, אולי את רגישה לאחד מהם, ואולי פשוט את רגישה לחומרים מעץ הקקאו... בכל אופן רופאים המטפלים באלרגיות או עיכול בודאי ידעו להשיב לך ,

כאבי בטן משוקולד

ת'אמת אני לא מקנא בך כי להרגיש רע אחרי דבר אלוהי זה נורא אבל תבדקי אולי את אלרגית לשוקולד ויש לך מספיק אהבה.

Rockamora

New member
אוי מסכנה..

יכול להיות שאת רגישה ללקטוז? כשאת שותה\אוכלת משהו חלבי זה גם עושה לך את זה? אבל יכול להיות שאת רגישה גם למוצקי קקאו או לחמאת קקאו.. אני מכיר כמה כאלה..

Rockamora

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif יש סדנה ב5.5????

זה היום הולדת שלי
אבל הרצליה זה רחוק

אכן יש ב 5/5../images/Emo9.gif

יש רכבת להרצליה ואם את רוצה הזדרזי - הסדנה כמעט סגורה... ובכל מקרה - מזל טוב!!!!

Rockamora

New member
תודה ../images/Emo9.gif..

רכבת? בטבריה אין רכבת
הרכבת הכי קרובה זה בחיפה וגם חיפה רחוקה.. חחח

למעלה