מכורה לקפה

מכורה לקפה

יש לכם עיצות איך מתמודדים עם זה ??? יש לי בעיה לשתות מים אבל קפה אני צורכת המון - למרות שבלי סוכר

ronanit

New member
נראה לי שפשוט להתעלות על עצמך..

אומרת הגיבורה שלא מכורה לכלום.. אני שונאת לשתות מים.. לא טעים לי.. אבל בהחלט מכריחה את עצמי.. שותה לפחות 4 בקבוקים של 1/2 ליטר ובחדר כושר עוד כ בקבוק אחד.. מגבילה את עצמי ל 4 כוסות נס קפה ביום .. ללא סוכר..

אני הייתי כמוך עד שהתחלתי את הפורום

ולקחתי החלטה קודם כל החלטתי לרדת בכמות החלב ( אני הייתי שותה 5-6 פעמים ביום קפוצ'ינו רק בעבודה + 4 נס קפה בבית ) ולכן קניתי את המכשיר הזה ששמים בו קפה עם מים רותחים ולוחצים - ואני שותה פעמיים ביום ממנו קפה גדול וחזק בלי חלב ובלי סוכר מעבר לזה שמתי בקבוק של ליטר וחצי מים ( את יכולה לסחוט פנימה לימונים עד שתתרגלי לשתות )ולאט לאט זה החליף לי את המים היום אני בדרך כלל שותה קפה אחד ( שחור עם חלב או נס עם חלב ) בבית בבוקר ופה את שני הקפה ואולי עוד פעם אחת בערב בבית את צריכה להבין שזאת גמילה מהתמכרות וזה לוקח זמן

hartzitzit

New member
בתור מכורה ותיקה לקפה

תנסי להפחית לאט לאט. אם תחתכי את כל הקפה, כאבי הראש לא יאחרו להגיע (כן- ניסיתי את זה כבר...ממש לא נעים). מה שעזר לי - ניסיתי לזהות את הזמנים בהם אני שותה קפה - בבוקר, כשמשעמם לי, כשאני זקוקה להפסקה, כשאני רעבה, שצריך משהו חם וכו. היום אני שותה 3-4 נס קפה ביום. הרביעי, אם אני שותה אותו - הוא נטול קפאין (קודם הייתי שותה 6-7 נס קפה ביום). במקום - אני שותה המון מים או תה עם סוכרזית (משתדלת לשתות יותר תה צמחים, פחות תה רגיל). אני שותה קפה בלי סוכר ועם מעט חלב דל שומן. בחוץ אני שותה אמריקנו (אספרסו עם מים חמים) עם קצת חלב.

יעל י

New member
גם אני הייתי הקטגטריית מכורות לנס קפה...

אבל הבעיהה הייתה יותר למשהו שליד הקפה. היום אני שותה 4-5 מקסימום ולא יותר. המון עבודה אישית. בהתחלה עברתי לתה (1/2 כפית סוכר במקום כלום בנס) ולאט לאט ויתרתי גם על זה.

לילית462

New member
יש שיטה כזאת

לפני כל כוס קפה, תשתי כוס מים. אל תרשי לעצמך קפה בלי מים. הקפה מייבש אותך בלי שתרגישי חוצמזה אולי שווה לעבור לתה (ללא קופאין)

תה - המצלה לכולן

אם כבר תה אני ממליצה לכן לשתות עלי נענע/לואיזה/לימונית במקום שקית תה אנחנו בבית בלי קשר למשקל כבר שנים שותים כך וכל אורח חדש בביתנו נדבר ברעיון ובטעם הטבעי והנפלא תמיד יש למקרי חרום ואורחים שקיות תה אבל ככל שעובר הזמן פחותופחות אנשים שותים עם תיון

למעלה