גם לי הייתה תקופה (ויש מדי פעם) שעניין הפנטזיות והחשק משתולל בטירוף. כמעט בכל הפעמים הייתי מגשים אותן עם סטוצים (ממש כמו בכתבה), והשורה הבאה מוקדשת לכל ה-"משוחררות מיני" למיניהן: מאז שיש לי חברה היא נוטה לעקם ת'פרצוף על כל פנטזיה ורעיון. אז מתחסדים ומתחסדות יש בשני הצדדים, וסקס טוב פירושו שילוב מנצח בהתאמה מינית הן ברמת החשק והן ברמת הפתיחות. כאשר בעל הפנטזיה מוביל והצד השני משתף פעולה. מתגעגע לימים האלה...
האמת שאני חושב שגם אני די מכור לסקס. ואם הייתי יכול אני מניח שהייתי עושה סקס מיליון פעם ביום אם הייתה האישה שמוכנה לכך. ובשמחה הייתי מקבל אישה שיודעת מה היא רוצה בסקס ! לא הייתי דוחה אותה בשום צורה,אולי לא הייתי אוהב כמה רעיונות שיעברו לה בראש,אבל לא הייתי דוחה אותה הצידה. מה שמתאים מגשימים ומה שלאו אז לא.
אישה מינית זו אישה רצוייה. רוב הגברים ירצו אישה שמשתוללת במיטה שלהם ולא איזה בול עץ ששוכב וזהו. אני אישית מאוד אוהב אישה שיודעת מה היא רוצה ולוקחת שליטה מפעם לפעם. משחק התפקידים במיטה הוא די חשוב ולאבד שליטה זה אחד הדברים הטובים בסקס. אז הנה אני אומר לכל הנשים פה,תאבדו שלייייייייטה במיטה ותתפרעו !!!!!!! תהיו ה"זונות" שהגברים הולכים לחפש כשהם לא מוצאים אותן במיטה !!!
האם אישה שהיא משוחררת מינית ללא עכבות,היא משהו פסול ?! וודאי שיש מן הפנטזיות שלו שאסרב להגשמה שלהן בדיוק כפי שיהיו פנטזיות שהיא תסרב לי. וכן אני אקים עם אישה משוחררת ו"פרועה" אחלה משפחה עם ילדים לרוב,בית ענק,גינה ואפילו שני כלבי האסקי סיבירי,זכר ונקבה שגם הם יוכלו להתפרע כאוות נפשם.
האם אישה שהיא משוחררת מינית ללא עכבות,היא משהו פסול ?! וודאי שיש מן הפנטזיות שלה שאסרב להגשמה שלהן בדיוק כפי שיהיו פנטזיות שהיא תסרב לי. וכן אני אקים עם אישה משוחררת ו"פרועה" אחלה משפחה עם ילדים לרוב,בית ענק,גינה ואפילו שני כלבי האסקי סיבירי,זכר ונקבה שגם הם יוכלו להתפרע כאוות נפשם.
אך לפי התיאור אני "זונה" במיטה ומצאתי מישהו שהיה מוכן להתחתן איתי, לעשות איתי ילדים + בית + גינה <יש לי אפילו 2 גינות>. אז יש גברים ויש גברים. אם גבר ניתקל באשה שבטוחה בעצמה ומשוחררת מינית ולא תופס אותה חזק חזק בשתי ידיים, הוא לא גבר הוא אהבל!