מכורה לסלסה

מכורה לסלסה

יצאתי לרקוד סלסה יחד עם בעלי ועוד כמה חברים , בעלי שלא הבין שלא נעשים אלופים משעור אחד לא מסכים ללכת שוב . אייך מצליחים לשכנע, אני מכורה לשירים ומאוד מעוניינת להתמכר לריקוד וללמוד ואני לא מעוניינת ללמוד את זה עם חברה כי זה לא אותו דבר. אשמח לקבל עצות מועילות, כי לא הצלחתי לשכנע תודה

Lechko

New member
עצה לבעל הסרבן

נסי להשמיע לו קצת מוזיקה בבית - קחי את המוזיקה שאת מכורה אליה ותשמיעי לו קצת באוטו בדרך לעבודה, קצת בבית, אבל לא בכח, ככה שלא יתחיל לשנוא את זה. אם הוא יאהב את המוזיקה, נפתרו לך כל הבעיות... אם לא, יש שתי אפשרויות: או שתדברי איתו בקטע של לעשות את רמות הלימוד לאט לאט, סתם לשבת במועדון ולהינות מהאווירה בלי לנסות לרקוד כמו מטורפים (כי זה מייאש מאוד בהתחלה). אם כל זה לא יעבוד, נסי לקחת מורה פרטי - היו לי כבר כמה זוגות שפנו אלי כדי לקבל איזשהו בסיס כי הם נבהלו בהתחלה מהרמה של המועדונים, ואחרי שיעור בבית הם נרגעו והבינו שהשד לא כזה נורא והלכו לרקוד.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif " תזרקי אותו "../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

<אוח, הורדה הזאת
> בנוסף למה שאמרו לך- בעלך לא התלהב מאנשים שרקדו במועדון ? כי אני זוכרת איך לי בפעם הראשונה יצאו העיניים, ואמרתי שעד שאני לא אדע לזוז ככה, אני לא עוזבת. <וחייתי בגישה הזאת הרבה זמן, עד שהגיע היאוש וההשלמה עם המציאות
> הוא כאילו לא השתלב? היה לו קשה לקלוט וזה ? או מה ? כי אם זה הבעיה- אולי שיעור פרטי אחד או שניים יוכלו לפתור את הבעיה ? אולי אחרי שיידע קצת מעבר לצד בסיס, ירגיש יותר שייך ? או שהבעיה היא בכך שהוא פשוט לא נמשך לעיניין, למוסיקה וכו'.. ? כי אם ככה- אבוד לך... יש אנשים מחוסנים מטבעם נגד חיידק הסלסה

s h o o t 1

New member
salasa stincks

מסכן הבעל מה הוא בעונש מילא הופעה אבל סלסה במקומו הייתי זורקת אותך....זה כזה להומאים (לא שיש לי בעיה איתם)...לא פלא שתתגרשו בסוף....:)

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif הרבה שכל ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

ו-0 שטויות בהודעה אחת. או שלא. כמו שאמרו לפניי חכמנו לא ז"ל- אם אין לך משהו חכם להגיד, תרחיק את הידיים מהמקלדת.

Lechko

New member
מה שכן

זה שרקדני salsa (בניגוד לsalasa) ברובם בני יותר מ13 ויודעים לכתוב באנגלית שסלסה לא stinks (ובטח שלא stincks). אני מבין שנורא התרגשת כשכתבת את זה, אז אני גאה בך בכל זאת.

איל שחר

New member
לרקוד ביחד=להיות ביחד

תסבירי לו שלרקוד ביחד זה להיות ביחד. ללמוד לנוע ביחד תוך הבנה והשלמה. זה מעולה לזוגיות ולאו דוקא לצורך ידיעת הסלסה. כל ריקוד בזוג. בהתחלה על תיכנסו ללחץ של "הצלחה" בריקוד. רק להנות ביחד. השאר יבוא מאליו. לדאבוני, ברוב החוגים הגברים הם במיעוט. מבחירה שלהם.

XUXA141

New member
בעיית מיעוטים.

מצד אחד בלימוד יש תמיד עודפים של בנים, ומצד שני בהרקדות יש תמיד מיעוט של בנים. אז ברואדות בזמן השיעור נשארים המון בנים לבד, מה שיוצר בלגן בתרגילי מעגל, ומצד שני בחוף אכדיה למשל, כשמגיעות רואדות, יש מחסור גדול בבנים מה שמשאיר המון בנות בצד.

עינת12

New member
מה דעתך שתיקחו שיעורים פרטיים

אם אתם יכולים להרשות לעצמכם? במצב כזה אין תחרות עם אף אחד וכל אחד לומד לפי הקצב שלו. לי אין כל ספק - הריקוד מקרב. אז תוכלו גם להתאמן בבית על מה שלמדתם. כך שאם אתם רק יכולים - לדעתי חפשו מורה פרטי/ת ולכו על זה.

WhiteTigress

New member
הייייייייייייייי לך!!!!!!!!!

סלסה ידוע כריקוד מאוד מהיר וחושני...
לכן בפעם הבאה שיזדמן לך לרקוד סלסה איפשהו ובעלך יהיה לידך תתפסי את אחד הגברברים החסונים מהמקום(כאלה שאין להם אישה קנאית וכמובן שרוקדים סלסה) ותרקדי איתו תאמיני לי אחרי זה בעלך ירקוד איתך ברצון רב...בשביל למנוע ממשהו להתקרב ...תנסי ...אצל חברה נורא טובה שלי זה עבד... מקווה שזה יעזור...

עינת12

New member
בשיעורים פרטיים

התכוונתי רק את ובעלך למשך כל השיעור עם המורה. לא בקבוצה.

WhiteTigress

New member
רעיון מעולה...

רק חבל שבעלה לא רוצה ללמוד! ואם הוא לא רוצה היא לא תוכל להכריח אותו...צריך לת לו סיבות כדי שישתכנע ודווקא בגלל זה הצעתי את מה שהצעתי...וכמובן ששיעורים פרטיים הם רעיון טוב אבל השאלה היא אם הוא לא מוכן ללמוד בכלל או לא מוכן ללמוד בקבוצה

Lechko

New member
לדעתי

אם בנאדם לא רוצה ללמוד לרקוד, אין שום סיבה לנסות ולהכריח אותו. בטח שלא בקטע של משחקי קנאה - דברים כאלה יכולים רק להזיק להנאה של שני בני הזוג מהריקוד. בניגוד למה שאמרתם, סלסה הוא לא בהכרח ריקוד מהיר וחושני, הוא יכול להיות גם ריקוד איטי ורומנטי (ולצערי אצל חלק מהאנשים גם רובוטי ונטול כל רגש), כל ריקוד הוא בסופו של דבר מה שהרקדנים עושים ממנו. אם הבעל לא אוהב את זה ולא מתחבר לזה, אפשר ללכת בלעדיו (אני מכיר מספיק כאלה, גם גברים וגם נשים), ואולי הוא יצטרף בהמשך וילמד לאהוב את זה. ההצעה שלי לשיתוף של מורה פרטי באה פשוט מניסיון שלי - פעם מישהי הזמינה אותי כמורה בהפתעה לחבר שלה, והוא דווקא נהנה מזה הרבה יותר והתחבר הרבה יותר תוך כדי השיעור מאשר במועדון, כי במועדון קשה לקלוט והרבה אנשים מסביב ובלגאן ותחרות... (אני באמת מסוקרן אם הזוג עדיין רוקד).

תודה לכולם על העצות

אז ככה אני לא נשואה שנה שנתיים שזה מה שיביא לגירושיי, אני משמיעה המון את מוסיקת הסלסה בבית באוטו ואיפה שרק מתאפשר כי נעשתי מכורה למוסיקה, אני רוקדת בבית המון עם הבנות שלי(קטנות אומנם 11,7 אבל קולטות), אין לו בעיה של קנאה הוא מעודד אותי ללכת על זה לבד, ואין צורך במדריך כי אני דיי מנוסה למדתי כמה חודשים לפני לבד. אז רק בקטע של הביחד והכייף שיש בזה ,לא הצלחתי להעביר לו את זה למרות כל הרצאותיי, אולי בעתיד זה יצליח. תודה לכולם על העצות לילה טוב

The Cat Woman

New member
הלו תרגעו כולכם.. הוא לא חייב ללכת!

תסבירי לו שלא יקרה כלום אם הוא ינסה לעשות משהו בשבילך ויחד איתך אולי אחרי כמה שיעורים הוא יאהב את זה. אולי תעשו הסכם שהוא יבוא איתך ל5 שיעורים נניח ואם הוא עדיין שונא את זה ולא הולך לו, תגידי לו שישאר בבית. אם לא הולך לו- אל תנסי לשכנע אותו פור גאד סייק! יש אנשים שפשוט לא אוהבים את זה, את לא חייבת להכריח אותו לעשות משהו שהוא לא אוהב ולא הולך לו רק כי זה מוצא חן בעינייך... באותה נימה תסבירי לו שזו לא תורה מסיני וללמוד לרקוד סלסה זה כמו תינוק שלומד ללכת- זה לא מצליח בפעם הראשונה ולא בשניה, צריך לתרגל וללמוד מטעויות. פרקטיס מייקס פרפקטס (כמו שהמורה שלי לאנגלית הייתה אומרת). בכל מקרה, אם הוא בכל זאת לא מצליח, לא מתחבר ולא אוהב את זה... כמו שאמרתי- אל תתעקשי. לא חסרים רקדני סלסה ואני בטוחה שאם לא בעלך, אז מישהו אחר ישמח ללמוד ולרקוד איתך סלסה.

תודה ויש התקדמות

אז ככה בשבוע שעבר שכחתי דיסק סלסה באוטו והתברר שהוא שמע אותו ולא החליף כל היום שלמחורת, זו כבר התקדמות וחוץ מזה הוא כבר מסכים לרקוד איתי כמה ריקודים בבית לא יותר מזה בנתיים. זהו נראה מה יהיה .. מקווה שזה רק יתחזק ביי ותודה

למעלה