מכורה טרייה

מכורה טרייה ../images/Emo13.gif

אהלן! השם לוטם, ואני ג'ינג'ית. יש לי בת דודה שפעם כתבה פה, או עדיין כותבת... קוראים לה ענת, ואין לי מושג מה הכינוי שלה. בקיצור, היא מכורה לסידרה, ולי יצא לראות רק כשהייתי איתה. אבל מאז שהתחילה העונה הראשונה בערוץ שלוש בצהריים, אני מכורה. כן כן, שלום, קוראים לי לוטם והתמכרתי לאריק. ("אנחנו אוהבים אותך לוטם!")... סתם. בחיים לא התרגשתי, או התחברתי למערכת יחסים טלוויזיונית כמו המערכת של אריק ודונה. הוא פשוט כזה מותק!! והיא כזאת אני... :p חחחח... אתמול נדמה לי, היה פרק שהם מצאו חבית בירה, ובסוף הפרק הוא ודונה ישבו על המכונית והוא אמר "רד יהרוג אותי." ואז היא נישקה אותו והלכה, והוא היה כזה- "bring it on Red"... כזה רומנטי, כפרה עליו! :) בקיצור אני לא אבלבל ת'שכל יותר מדי... מי שמעוניין באיסיקיו שלי הוא בפרופיל. נייס טולקינג טו יו גייז, אני אשוב!

L i l A L o

New member
היי, ברוכה הבאה.../images/Emo24.gif

אני ענת וגם אני ג'ינג'ית
, אבל אין לי בת דודה בשם לוטם.
אתמול בערב באמת היה פרק מצוין. אז תהני בפורום והשתלבות מהירה.

axnholic

New member
שלום

וענת אכן כותבת פה. היא,טלי ונוגה הן הכי וותיקות (אז יש לך קשרים עם מכובדי הפורום). ברוכה הבאה, תהני!

אווו, כיף לי ../images/Emo13.gif

קיבלתי התייחסות! ברוב הפורומים המתים שאני בהם אני לא מקבלת הרבה יחס...
אני שמחה לראות שהחברה סבבה פה- אני אשאר ! חחח... ודרך אגב- אני מתה על בראד פיט, ג'וני דפ, אורלנדו בלום ותום וולינג, אם זה אומר למישהו משהו (הבחור מסמולוויל)

לבחור מסמולוויל. כן...

ואני אפילו אשתדל לצרף תמונה. דרך אגב, היה את השירשור הכרויות הזה והיה שם שאלון מגניב... אז שם בטח לא ייקראו אבל הנה פה :) שם: לוטם גיל: 14 וחצי ניקניים נוכחי באייסיקיו: ג'ינג'ית ספר אהוב: צ'רלי והשוקולדה \ מדריך הטרמפיסט לגלקסיה סרט אהוב: יותר מדי
... "הנסיכה הקסומה", "מועדון קרב", "פורסט גאמפ", וכן כן- "היפה והחייה" של דיסני. אבל יש עוד פול, שרק, נימו... וגם קיל ביל 2. הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: טיפשים \ טיפשות (לא להישמע מתנשאת... ככה אני...
) הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: החתולה שלי!!! צבעים אהובים: סגול וורוד להקה אהובה: דג נחש!!! ורד הוט צ'ילי פפרז!! סרט דיסני אהוב: היפה והחיה. ומלך האריות. חיות מחמד: חתולה- רוחי, בת 3וחצי, סיאמית כוסית על
וכלבה- עזה (כן, על שם העיר) לבנה, זקנה. בת 13 וחצי.. מקצוע אהוב: מוזיקה! מקצוע שנוא: ספורט. שיר אהוב: הגזמתם. שיר שנוא: כל מה שקשור לרוני, לאחיות פיק, ולמזרחי. פסקול: גריז וקיל ביל 1. המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : בעעאיןליכוחלחשוב. נחשב? *חיוך תמים* מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מציירת ביומן או מתכתבת. או חולמת על כל מיני אנשים ודברים. פורומים שאתה משתתף בהם: הארי פוטר בנענע. איך הגעת לפורומים של תפוז: דרך בת דודה אהובה
חברים בפורומים של תפוז: *שיעול* אין
משקה אהוב: לימונדה וורודה! יאמי! טוסט או צנים: טוסט, ברור קוויז אהוב: קוויז? שו האדה? ממתק אהוב: שוקולד, תמיד ולעולם הדמות שאתה הכי שונא במש"ה: קלסו. בכלל, לא סובלת את קוצ'ר האימפוטנט. שפה אהובה: ספרדית! הספר האחרון שקראת: הארי פוטר 3... נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: מי זוכר? חחחח ציטוט נבחר: "השעה החשוכה ביותר היא השעה שלפני עלות השחר". חמין, טשועלנט או סחנה: טשועלנט השלם/השלימי: בלי ג'ינג'ים היה פה וואחד משעמם
השלם/השלימי: אין לי סבלנות. בכלל. בגרוש. כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: לא דלוקה על אף אחד אבל יש לי כינוי חמוד לחבר הכי טוב שלי- בוביק
מנגן ב: חליל \ אורגנית אייקון אהוב:
וגם
חידוד לשון אהוב (כגון נחש נשך נחש ושאר דברים מסובכים): אפשר באנגלית? big blue bugs bleed black blood. ויש גם... any noise annoys an oyster, but a noisy noise annoys an oyster more קור או חום: קור, בכל רגע גשם או שמש: תלוי במצברוח דראקו או הארי: כנ"ל תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): תמונה מגניבה שצילמתי בטעות כשאהיה גדול אני אהיה...: כנראה? וטרינרית... לא יודעת. יצור-אופל מועדף: ערפדים. שם שהייתי רוצה להיקרא בו: נועם. איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? מקושקשת. כל ערב, עם מלפפון וקוטג'. תשאלו את ענת.. חחח באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו? אוואי \ NA מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? אולי טרויה.. מאכזב למדי. אבל הרבה הרבה בראד פיט. הספר או הסרט? קודם ספר ואז סרט, כדי להתלונן על כמה שהורידו. אתה נלחץ ממבחנים ? לפעמים, תלוי באיזה. ספרים באנגלית - כן או לא? יאפ, בוודאי מילה אהובה (כגון מבצבץ ): חנדעלך
זה כמו לפלרטט עם מישהו אבל ביידיש סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: הא
הרגל מגונה: להיכנס לאנשים במשפטים. בטעות!! עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: חזירים לא יכולים להקיא. ולא להסתכל למעלה. מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? בינוני- הכי טוב. מה בחיים לא היית לובש/ת? אני תמיד פתוחה להצעות
אבל לא דברים שבאים כמו שתי רצועות על החזה כי זה פשוט איום. המורדים, כן או לא? איכס. עונה לך על השאלה? דג - באקווריום או בצלחת? אקוואריום. סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? נחשבת בין חנונית לפריקית. מה מספר המזל שלך, ולמה ? 2 וסתם כי החלטתי באותו רגע. יש לך קמיע? מהו? חתיכת קרטון מזיקוק שנפלה עליי. והתחימה של שנאן סטריט כפרה עליו. פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? סורי, אבל חיוני. כמה שעות אתה במחשב ביום? 3? פורום שאתה מנהל או שהיית רוצה לנהל- של הדג!!! חג אהוב- פסח. הקלדה עיוורת - יודע? יאפ השלם: עכבישים זה השטן!!!!!! התחלה.

mor kutcher

New member
הלו אנד וולקאם דרלינג.

אני מור- מכורה קשות לסדרה, חולה על הקאסט, במיוחד אשטון ומילה(אבל טופר לא רע ב-כ-ל-ל...) תהני!זה אחלה פורום... **תמונת פתיחה בשבילך....>>

mor kutcher

New member
אההה ו...

-את מקבלת עוד נקודה אצלי רק בגלל שאמרת שאת אוהבת את ג'וני-

כפרה על ג'וני!! ../images/Emo13.gif

ברור, ברור. אני דווקא מאוד לא מחבבת את קוצ'ר, אבל היי... (ראו ערך "שונאת טיפשות".) לא נורא. את מקבלת עוד נקודה בשבילי כי את בעד מיכל רשף!

L i l A L o

New member
אבל...

אשטון לא בהכרח טיפש. זה שהדמות שאותה הוא מגלם היא טיפשה, בכלל לא אומר שהשחקן טיפש.

mor kutcher

New member
גם את?!

אנשים לא מצליחים להבדיל בין סדרה למציאות... ממה שראיתי/שמעתי/קראתי- אשטון הוא אחד האנשים היותר חכמים שיש... זה שהוא לא שם על אפחד, עושה צחוקים ומכייף בפומבי לא עושים אותו לטיפש, אלא רק לאחד שנהנה מהחיים!!! וכמוהו גם דני ווילמר... ויש לך מסנג'ר? אני רואה שלשתינו יש די הרבה במשותף...:) (מיכל רשף מלחמה!!!חח)

בהחלט יש לי מסנג'ר

[email protected] יכול להיות שאני לא אהיה כרגע, אבל תרגישי חופשי לצרף ואני אאשר אותך כשאני אחזור.
חוצמזה, מה יש לדבר,טופר כל כך הרבה יותר סקסי מקוצ'ר...

mor kutcher

New member
צירפתי, ו...

טופר לא סקסי. טופר בחור חמוד, ומאוד מאוד מאוד יפה, עם עיניים מדהימות- אבל לא סקסי...הוא מתוקי כזה. אשטון גבר-גבר... חח אבל לא נתווכח- טופר שווה בהחלט, אשטון שווה בהחלט, אני אוהבת את שניהם:)

I lOvE cAkE

New member
הוא אכן שקסי בטירוף... נא לא להעליב

טוב אז ברוך הבא... אני אשמח לדבר איתך... מהסיבה הפשוטה שטופר גרייס הוא כל חיי! אני לא חושבת על משהו אחר חוץ מטופר גרייס בשלוש שנים האחורות... אז... יש לנו משהו משותף למרות שלא נראה לי שאת חולנית כמוני (בעצם לא נראה לי שיש מישהו שהוא חולני כמוני...) אז... הנה תמונה של טופרל'ה... ENJOY...

mor kutcher

New member
בכלל בכלל לא התכוונתי להעליב!

להיפך- אני מתה על טופר, חושבת שהוא יפה מצחיק ומוכשר בטירוף, ולא הייתה לי כל כוונה להעליב את החמוד הזה!!! ד''א- התמונה ה1 שצירפתי, היא ממגזין כלשהו שבחר את הדברים והאנשים שהם פשוט ''חובה'' לראות או להכיר, וטופר היה אחד מהם...:)))סתם שתדעו.

למעלה