לבחור מסמולוויל. כן...
ואני אפילו אשתדל לצרף תמונה. דרך אגב, היה את השירשור הכרויות הזה והיה שם שאלון מגניב... אז שם בטח לא ייקראו אבל הנה פה

שם: לוטם גיל: 14 וחצי ניקניים נוכחי באייסיקיו: ג'ינג'ית ספר אהוב: צ'רלי והשוקולדה \ מדריך הטרמפיסט לגלקסיה סרט אהוב: יותר מדי
... "הנסיכה הקסומה", "מועדון קרב", "פורסט גאמפ", וכן כן- "היפה והחייה" של דיסני. אבל יש עוד פול, שרק, נימו... וגם קיל ביל 2. הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: טיפשים \ טיפשות (לא להישמע מתנשאת... ככה אני...
) הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: החתולה שלי!!! צבעים אהובים: סגול וורוד להקה אהובה: דג נחש!!! ורד הוט צ'ילי פפרז!! סרט דיסני אהוב: היפה והחיה. ומלך האריות. חיות מחמד: חתולה- רוחי, בת 3וחצי, סיאמית כוסית על
וכלבה- עזה (כן, על שם העיר) לבנה, זקנה. בת 13 וחצי.. מקצוע אהוב: מוזיקה! מקצוע שנוא: ספורט. שיר אהוב: הגזמתם. שיר שנוא: כל מה שקשור לרוני, לאחיות פיק, ולמזרחי. פסקול: גריז וקיל ביל 1. המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : בעעאיןליכוחלחשוב. נחשב? *חיוך תמים* מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מציירת ביומן או מתכתבת. או חולמת על כל מיני אנשים ודברים. פורומים שאתה משתתף בהם: הארי פוטר בנענע. איך הגעת לפורומים של תפוז: דרך בת דודה אהובה
חברים בפורומים של תפוז: *שיעול* אין
משקה אהוב: לימונדה וורודה! יאמי! טוסט או צנים: טוסט, ברור קוויז אהוב: קוויז? שו האדה? ממתק אהוב: שוקולד, תמיד ולעולם הדמות שאתה הכי שונא במש"ה: קלסו. בכלל, לא סובלת את קוצ'ר האימפוטנט. שפה אהובה: ספרדית! הספר האחרון שקראת: הארי פוטר 3... נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: מי זוכר? חחחח ציטוט נבחר: "השעה החשוכה ביותר היא השעה שלפני עלות השחר". חמין, טשועלנט או סחנה: טשועלנט השלם/השלימי: בלי ג'ינג'ים היה פה וואחד משעמם
השלם/השלימי: אין לי סבלנות. בכלל. בגרוש. כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: לא דלוקה על אף אחד אבל יש לי כינוי חמוד לחבר הכי טוב שלי- בוביק
מנגן ב: חליל \ אורגנית אייקון אהוב:
וגם
חידוד לשון אהוב (כגון נחש נשך נחש ושאר דברים מסובכים): אפשר באנגלית? big blue bugs bleed black blood. ויש גם... any noise annoys an oyster, but a noisy noise annoys an oyster more קור או חום: קור, בכל רגע גשם או שמש: תלוי במצברוח דראקו או הארי: כנ"ל תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): תמונה מגניבה שצילמתי בטעות כשאהיה גדול אני אהיה...: כנראה? וטרינרית... לא יודעת. יצור-אופל מועדף: ערפדים. שם שהייתי רוצה להיקרא בו: נועם. איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? מקושקשת. כל ערב, עם מלפפון וקוטג'. תשאלו את ענת.. חחח באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו? אוואי \ NA מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? אולי טרויה.. מאכזב למדי. אבל הרבה הרבה בראד פיט. הספר או הסרט? קודם ספר ואז סרט, כדי להתלונן על כמה שהורידו. אתה נלחץ ממבחנים ? לפעמים, תלוי באיזה. ספרים באנגלית - כן או לא? יאפ, בוודאי מילה אהובה (כגון מבצבץ ): חנדעלך
זה כמו לפלרטט עם מישהו אבל ביידיש סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: הא
הרגל מגונה: להיכנס לאנשים במשפטים. בטעות!! עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: חזירים לא יכולים להקיא. ולא להסתכל למעלה. מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? בינוני- הכי טוב. מה בחיים לא היית לובש/ת? אני תמיד פתוחה להצעות
אבל לא דברים שבאים כמו שתי רצועות על החזה כי זה פשוט איום. המורדים, כן או לא? איכס. עונה לך על השאלה? דג - באקווריום או בצלחת? אקוואריום. סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? נחשבת בין חנונית לפריקית. מה מספר המזל שלך, ולמה ? 2 וסתם כי החלטתי באותו רגע. יש לך קמיע? מהו? חתיכת קרטון מזיקוק שנפלה עליי. והתחימה של שנאן סטריט כפרה עליו. פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? סורי, אבל חיוני. כמה שעות אתה במחשב ביום? 3? פורום שאתה מנהל או שהיית רוצה לנהל- של הדג!!! חג אהוב- פסח. הקלדה עיוורת - יודע? יאפ השלם: עכבישים זה השטן!!!!!! התחלה.