מכוערים שכמותכם!!! ואורה הכי מכוערת ביקום כאילו אם היא מוחקת את זה זה רק מוכיח שזה נכון
S sarah New member 2/10/04 #1 מכוערים שכמותכם!!! ואורה הכי מכוערת ביקום כאילו אם היא מוחקת את זה זה רק מוכיח שזה נכון
S S.Riddle New member 2/10/04 #2 ../images/Emo77.gif לכי לכי לכי תזחלי מתחת למכונית סוסתיא ותאנסי דברים עם פאה בלונדינית שזחלו לשם באמצע המאה ה19 כי הם ברחו ממסיבת אסיד ונשארו שם.
../images/Emo77.gif לכי לכי לכי תזחלי מתחת למכונית סוסתיא ותאנסי דברים עם פאה בלונדינית שזחלו לשם באמצע המאה ה19 כי הם ברחו ממסיבת אסיד ונשארו שם.
S sarah New member 2/10/04 #4 המאה ה16, איזה זיכרון יש לך... זונה. אני אוהבת אותך. זונה. תעשי לי מוסיקה. וסלאשים.
H HuGo Hell New member 2/10/04 #3 עוד אחת לאוסף. ../images/Emo11.gif../images/Emo1.gif מה יש לכולם מהמילה מכוער\ת\ים?! אני באמת עד כדי כך מכוער? ;_;
עוד אחת לאוסף. ../images/Emo11.gif../images/Emo1.gif מה יש לכולם מהמילה מכוער\ת\ים?! אני באמת עד כדי כך מכוער? ;_;
H HuGo Hell New member 2/10/04 #9 ../images/Emo9.gif אני לא בישי חתיך ^^; ../images/Emo1.gif אבל תודה! שרה!