מכוערות כן או לא

Wild elf

New member
לא הבנתי

אתה מתכוון, שאם אין לך כוסיות לצאת איתם, אז האם לצאת עם מכוערות או לא לצאת בכלל? במקרה זה, אני מעדיף איכות ולא כמות, ז"א לא לצאת בכלל. אבל אתה יכול לנסות לצאת עם מכוערים

קפון קה

New member
הכוונה היא גם

הכוונה היא גם בכיוון ההפוך האם בנות צריכות לצאת עם מכוערים או לא לצאת בכלל

דעה של בת...

על טעם ועל ריח אין מה להתווכח!!! מישהי שלדעתך מכוערת, בעייני חברך-יפה. ככה זה, כל אחד ומה שמתאים לו בחיים. עוד משהו, אני לא באמת חושבת שיש אדם מכוער, יש אדם לא מטופח. כי מראה חיצוני ניתן לשינוי, בדרך זו או אחרת.. עכשיו נניח ויש מכוערים ומכוערות.. 1. מין מוצא את מינו. 2. אנשים מוצאים בבני זוגם לא רק את המראה החיצוני, אלא הרבה מעבר לכך. 3. אכן מראה חיצוני איכשהו משפיע על השיקול אם להיות או לא להיות עם אותו אדם מסויים, אבל ישנם שיקולים רבים אחרים, שאני מניחה משפיעים יותר על ההחלטה הזו. ולדעתי זו בכלל לא שאלה אם לצאת עם מכוער/ת או לא.. איש איש באמונתו יחיה. וכל אחד עושה את מה שמתאים לו..:)

תלוי עם היא נותנת?

סתם ... זה לא תלוי בזה (לפחות לא אצלי) . זה נורא תלוי , הרי אם אתה מכיר אותה בכל זאת ואתה יודע שהיא טיפה לא יפה בעיניך אבל היא אחלה בן אדם אז זה יכול להיות בסבבה , אבל אם היא סתם מכוערת שאתה לא מכיר , לא הרבה היו מתחילים איתה. וכמו שנאמר פה על טעם ועל ריח אין מה להתווכח.

למעלה