מכונת תפירה

kkkk29

New member
מכונת תפירה

היי לכולם, צריכה את עזרתכם! אני מעוננית לקנות מכונת תפירה אך לא הצלחתי לבחור. אני תופרת מתחילה שצריכה משהו טוב וזול. תודה מראש

meitalg7

New member
כנסי לאתר "יד שנייה" , תמצאי שם מכונות

מצויינות עד 500 ש"ח ,

meitalg7

New member
אני ממליצה על BROTHER

אני קניתי דרך האתר יד שנייה לפני כ-5 שנים מכונה חצי תעשייתית של BROTHER זו מכונה שמגיע מובנית בתוך ארון . וכשאת פולתחת את הארון , הוא נפתח לשולחן עבודה מאוד פרטי , ויתרה מזאת , יש לך מקום בתוך הארון לאיחסון של הציוד שלך. עלה לי 500 ש"ח - הדיל הכי טוב שעשיתי בחיי !!! המכונה עובדת כמו "סוס עבודה" . אני ממליצה ללכת על חצי תעשייתית ולאוו דווקא על מכונה ביתית, בהצלחה!

meitalg7

New member
זו מכונה מאוד מסיבית וכבדה , מה שבטוח המכונה

שלי , היא לא מכונה רגילה.

puppylove104104

New member
זו פשוט מכונה מהדור הישן

הן היו מגיעות עם שולחן ומכיוון שהגוף שלהן עשוי ברזל - הן היו הכבדות. אלו המכונות הביתיות של פעם. (רק לציין, שניתן היה להפריד אותן מהשולחן עליו היו יושבות, אם היה צורך). אני חושבת שבערך החל משנות השבעים החלו לייצר מכונות שמוגדרות כמכונות "ניידות" בכך שהייתה להן סוג של אריזה שאיפשרה לשנע אותן ממקום למקום. עדיין היו עשויות מברזל, אבל הכניסו מעט פריטי פלסטיק (בעיקר עטיפה חיצונית) - אבל בסופו של דבר הן לא היו קלות בהרבה, רק היה "נוח" לסחוב אותן. גם להן הייתה אפשרות למקם בתוך שולחן, כדי שיהיה נוח לעבוד. כל המכונות הביתיות של היום נכנסות לקטגוריה של ניידות - אבל כדי להוריד את המשקל שלהן, ברובן יש חלקי פלסטיק בתוך הגוף והמנגנון עצמו, מה שעושה אותן לפחות עמידות. המכונות התעשייתיות זקוקות לשולחן שלהן כי הוא מכיל את אגן השמן שהן צריכות - מה שהופך את השולחן לחלק בלתי נפרד מהמכונה (בניגוד לשולחנות של המכונות של פעם, וגם היום ניתן להשיג חדשים כאלו - יש חברות שמייצרות שולחנות ופינות עבודה לתפירה, וגם אצליהן יש שולחנות כאלו מיוחדים לתפירה). בקיצור - ההבדל הוודאי היחיד בין מכונה תעשייתית למכונה ביתית הוא צורת השימון - אם מדובר בלשמן חלקים או לשלוח את המכונה לגירוז, זו מכונה ביתית, אם המכונה יושבת בתוך בריכה המיודעת לשמן, זו מכונה תעשייתית. בעיקרון, מכונה תעשייתית יכולה לעמוד בעומס פעולה גבוה - אבל לדעתי מכונות ישנות וטובות יכולות לעבוד באותו עומס פעולה. אולי ההבדל הרלוונטי יהיה במהירות העבודה. בקיצור מספר 2 - מכונות ישנות הן מכונות מעולות, כל עוד הן עובדות/עברו שיפוץ רציני. זה עדיין לא הופך אותן לתעשייתיות

שש שבע

New member
אבל דעתך לא מקצועית, וזה לא נכון להגיד

שמכונה ביתית מברזל יכולה לעמוד באותו עומס של תעשיתית, זה מופרך מיסודו. לי היתה ביתית מברזל,,, היתה מצוינת,, אבל אין, אין על התעשיתיות, הכוח שלהן והמהירות שלהן. מה שידמה למכונה תעשיתית אחת זו אולי מכונה...תעשיתית אחרת.

שש שבע

New member
כשמדברים על "חצי תעשיתי במכונת תך ישר

מתכוונים לומר שהגרייפר שלה הוא תעשיתי, מה שלא תורם למנוע ולכוחו כלום, אבל כן תורם לכך שאפשר להרכיב על המכונה מנוע חזק יותר ומכונה תעבוד מהר יותר בלי בעיות, בגלל שיטת העבודה של הגרייפר. אבל באוברלוק? הצחיקו אותי אלה שמנסים למכור ללא מבינים, תמיד יש ללא מבינים מישהו שיכול ליעץ

למעלה