אני לא זוכרת מתי שמעתי על תלונה ממשית של מישהו שהשתמשו בפרטים שלו. היום גם כל כך קל לנהל מעקב אחרי רכישות, ולגלות אם ומתי חוייבת על רכישה שלא ביצעת, ולבטל אותה. הנסיון שלי ברכישות מאתרים בארץ ובחו"ל הוא מצויין. המחיר כמעט תמיד יותר זול, לפעמים בצורה משמעותית, השירות (במקרים שאני נתקלתי בו) יעיל ומהיר, והאחריות אותה אחריות.
זה היה לפני שאי פעם נגעתי במשהו כזה - ולכן חיוב ראשון מסוגו
מחברת האשראי התקשרו אלי לוודא שאכן בצעתי את הרכישה.... במקומות אחרים מעולם לא היתה לי בעיה. שוב - אני מעדיפה קניה ב -paypal, אבל אם אין - ןלא מדובר באדם פרטי, אלא חברה, אני מרגישה לגמרי בנוח למסור את מספר כרטיס האשראי שלי.
וגם את מוכנת התפירה קניתי כך (אחרי שבדקתי מה אני רוצה...) ב90% מהמקרים מרוצה - ובאלה שלא - גם לא הייתי מרוצה בקניה רגילה אני גם עושה את הקניות עבור אחיותי דרך האינטרנט. כך שברקורד שלי - רכישת 3 מכונות כביסה מייבש אחד 4 מגהצים מכונת תפירה משחקי ילדים חומרי יצירה 2 תנורי אפיה מקרר מעבד מזון ובטוחה ששכחתי עוד ..... ודווקא בחנות של מוצרי קוסמטיקה ברשת היתה נפילה גדולה (לפני 6 שנים...) קניתי משהו לחברה שבקשה טובה - והם פשוט לקחו את הכסף ונעלמו.... אבל זה מאד מאד נדיר!!
קניתי : שתי מכונות כביסה, מייבש כביסה, מיקסר, מקרר ועוד. היתרון : קל לעסוק סקר מחירים, גם בלי לכתת רגליים בחנויות חסרון : לפעמים ניתן למצוא זול יותר בחנות שמול הבית.... לא פוחדת לתת פרטי כרטיס באתרים מאובטחים. בכל מקרה, יש ביטוח במקרה של גניבה דרך הכרטיס.