מכונת תפירה

מכונת תפירה

שלום, אני מחפשת מכונת תפירה ממש פשוטה או כמו שקוראים לה "צעצוע" מכונת תפירה ממש פשוןטה, באינטנרט ראיתי שהיא עולה בן 250 ל280 שח היא נראה כך: http://www.e-day.co.il/Product.asp?Pid=11064&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=101&aff=Zap&lang=HE יש לכם מושג איפה אני יכולה למצוא אחת כזו באזור ראשון לציון? תודה רבה.

שש שבע

New member
לא, אל תקני,

זה עובד 5 ס"מ ומת..... עדיף לתלות תמונה שלה. זה תופס פחות מקום

חשבתי שמוכרים אותן ב50 שקלים.

מסכימה עם שש - המכונות האלה לא טובות. קניה שלהן שווה לזריקת כסף לפח. אבל לא לאבד אופטימיות - אם את לא רוצה להוציא עכשיו כסף על מכונה, נסי לשאול את כל קרובי וקרובות המשפחה, חברים ושכנים. אצל מישהו מהם תתגלה מכונת תפירה שלא משתמשים בה ויוכלו להשאיל או למכור לך בזול.

שש שבע

New member
תיכנסי לאתר יד 2

תוכלי למצוא משהו סביר בעוד כמה גרושים, למרות שאני בעד חדשה...

תודה לכן!!!

מסתבר שאבא של גיסי אז אבא שלו ז"ל.. הייתה לו חנות של תפירה והם לא צריכים משם את הדברים אז כנראה שאני אקבל הכל....

רק רצון אמונה ועקשנות למצוא

וגיס כמו שלי חח כנראה שמכונת תפירה אין לו כי הוא חילק את כולן אבל זה כבר אפשר לקנות.. אגב, יש המלצה על מכונת תפירה טובה פשוטה לשמוש וזולה?

הסורג

New member
מכונות תפירה

כל מכונה של אוקסברנה או פאפף יד שניה מומלצות בחום ואם חדש אז בלו סטאר של אוקסברנה או אפילו זינגר2250 למרות שה2250 מומלצת פחות והאבדל בינהם הוא בערך 200 שח .נב היד שניה כדי בכול זות לבדוק טוב כי תיפול לאחר רכישה יכול לעלות

שש שבע

New member
השלב הבא הוא מכרזים בסלולרי

חיבים ...בלי זה לא נוכל לחיות.....

טרהקוטה

New member
אני האחרונה שתתנגד לרעיון,

מיטב מוצרי החשמל בביתי, כולל מכונת התפירה האהובה שלי, נקנו ככה. אבל היה לי את הרושם ש-שש פחות נלהבת ממני לרעיון של קניית מכונת תפירה במכרז אינטרנטי.

שש שבע

New member
הענין שעל המכונה הזו עשיתי כבר בירור

ולכן שלחתי ישר אליה. אני מכירה מישהי שהשיגה אותה ב2500 ש"ח

אני בעד ../images/Emo13.gif

לא, לא לכל אחד, אבל אני קונה קבועה ב - ebay, amazon ועכשיו אפילו סדקית ובדים באינטרנטץ מעולם לא היו לי בעיוץ? אני כמובן מעדיפה להשתמש ב - paypal. לרוב זה יוצא יותר זול, אבל אפילו אם זה טיפה יותר יקר (ולא זכור לי!) זה חוסך זמן, נסיעה, חניה.... מבחינתי האינטנרט הפך את העולם לקון יותר ואת כל המוצרים לנגישים יותר

למעלה