מכונת קפה

davshe

New member
מכונת קפה

שלום, בעוד כמה ימים יש לי יום הולדת, ואני רוצה לקנות לעצמי מתנה, מכונת קפה שתכין לי אספרסו איכותי. אני גם אוהב להכין קפוצינו, חלב מוקצף וכו' אבל השתיה האהובה עלי היא ללא ספק קפה אקספרסו כמה שיותר חזק ועם טעם איכותי. התקציב שלי כהתחלה הוא די דל ועומד על בערך 1000 ש"ח (ניתן להוסיף 20%) . האפשרויות שהציעו לי הם: ללכת לשוק הפשפשים ביפו , יש שם מלא חנויות של מוצרים מבתי קפה ומסעדות שפשטו רגל, ניתן למצא שם מציאות בזול (לא חסר לי מקום). האפציה השניה היא מכונה חדשה והאפשרויות שלי הן: [ 1 - morphy richard מכשיר דגם 47968 2 - delonghi ec200 3- chromex ES170 4- chromex evolution 5- gaggia evolution 6- kenwood es600 7- kenwood es900 8-Nespresso C150 מה כדאי לי לבחור? האם יש לכם משהו להציע לי באותו סכום?

carmonle

New member
שלום וברוך הבא לפורום ../images/Emo96.gif../images/Emo49.gif

איני מכיר את כל המכונות ברשימה אולם בתקציב זה (עד 1200) הינך יכול למצוא מכונה סבירה ב-1500 יהיה יותר קל. ראשית לא הייתי קונה שום מכונה ללא הדגמה וללא יכולת לראות את התוצר שלה (כדי לא להתאכזב). ברשימה שלך יש מכונה הפועלת על קפסולות שהן יקרות כ-2 ש"ח לקפסולה c-150ובאם תקנה מכשיר כזה תגביל עצמך לקפסולות בלבד. היתי ממליץ שתבקר באתר "קפה וויז" בקישור החום ותחליט באם הכיוון של הוא קפסולות או קפה בתפזורת. אני יכול להמליץ לך לבקר בקפה פאולס ביפו (לא בטוח שיש לו מכונות בתקציבך), ג'קיפ מרכז האספרסו בהוד השרון (יש לו מכונות בתקציבך), אונליין יבואן גאג'יה (תוודא שהם מדגימים) הגאג'יה אספרסו יכולה להתאים לך (לא לגעת בגראן גאג'יה) את הדגם שהזכרת איני מכיר. על המרפי ריצרדס החצי אוטומאטי 47968 שמעתי חוו"ד טובות בפורום וגם באופן אישי. בסה"כ חשוב לראות הדגמה ולוודא שהתוצר מתאים לציפיות שלך. כמו כן נושא השירות חשוב ויש לקחת זאת בחשבון. בהצלחה ערן

davshe

New member
תודה על תגובתך

למיטב ידיעתי אין כאן שום מכונה שעובדת רק על קפסולות , אומנם חלק עובדות גם עם קפסולות.אני יכול לחרוד עוד קצת ולגרד את תקציב ה1500 ש"ח, אם כן מה כדאי לקנות? איפה ניתן לנסות את המכונות? האם תוכל בבקשה להתייחס לאפשרות למצא מכונה יד שניה, איפה ניתן לחפש מה כדאי ומה העלות. שוב תודה, דוד.

carmonle

New member
ה-c150 הוא מכשיר קפסולות של נספרסו

לגבי יד שניה וחדשים תסתכל בלוחות הפורום יש שם פירסומים, בלוחות בוולה או בנענע ובכל לוח מכירות. גם בפאולס וגם בג'קיפ תוכל לראות מכשירים עם גוף נירוסטה ודוד נחושת ברמת המחיר של 1500 ש"ח (באם לא התייקר) אולם אין כל פסול בגוף פלסטיק. לגבי יד שניה אין ביכולתי לעזור לך אולם אני יודע שגקיפ בהוד השרון מוכר גם יד שניה ונותן אחריות גם באונליין יש מכירת מכשירים מתצוגה. ערן

למעלה