מכונת קפה

מכונת קפה

היי אני מחפשת מכונת קפה איכותית אחת מאלו עם הקפסולות אשמח לקבל המלצות !!!
תודה

הערה כלכלית לעניין הקפסולות של נספרסו

צריך קודם להחליט אם הטעם טוב.

בהנחה שמי שמשתמש בקפסולות של נספרסו אינו מעוניין להתעסק עם מטחנה ומכונה ידנית, אזי זו לא אופציה עבורו.

עכשיו הכסף. פודים יותר זולים וגם כל הקפסולות החדשות של מכונות הקפה הנמכרות בתחנות דלק.

כאשר מחשבים את מחיר כוס הקפה , יש להביא בחשבון את מחיר הציוד האלטרנטיבי ( נניח 400 שקל) , פרוש על פני 3-4 שנים , משמע 100 שקל לחודש. לזה יש להוסיף את מחיר הקפה לספלון אספרסו. נניחח שמחיר ק"ג הוא 120 שקל.

משמע כל ספלון עולה כשקל (מחיר הקפה בלבד).

עכשיו נניח 100 ספלונים לחודש . זוכרים את מחיר הציוד? 100 שקל לחודש , פרוש על 3-4 שנים? לאן הגענו? 2 שקלים לספלון.

אז האם הנספרסו/פודים כה יקר?

QED ) quod erat demonstrandum)

אולי בגלל שאני דיסקלקול, לא הבנתי...

איך פעם אחת מחיר ציוד ל3-4 שנים הוא 400 ש"ח ואז לחודש הוא שוב 100 ש"ח?

נניח מכונה כמו דה לונגי, שעושה עבודה די טובה עם פודים.. באופן מפתיע... עולה בסביבות 600 ש"ח, לחלק ל3 שנים שווה 55 אג' ליום, כל פוד בממוצא 1.7 ש"ח כלומר אם המשתמש שותה 2 כוסות ביום, בטווח 3 שנים הוא ישלם כבר פחות ממחיר הקפסולות של נספרסו.. חוצמזה הקפסולות בתחנות דלק עולות 2 ש"ח לקפסולה, כך שאין פה הנחה משמעותית לאומת נספרסו

נכון שקפסולות זה דבר נוח ונקי, אבל קיימות חלופות זולות יותר, ששומרות לך על איכות קפה טובה יחסית, ובמחיר זול יותר באותה רמת נקיון ובלתי כובלת לספקים ספציפיים.
אגב לא הכנסתי את ההיבט הסביבתי ואת כמות האשפה הבלתי מתקלה שקפסולות מייצרות ושבהולנד למשל, נספרסו ויצרני קפסולות אחרים, בניגוד לארץ, מחוייבים לאסוף במרכזים שלה את הקפסולות לסילוק ומחזור

היי אורטל:)

הרבה זמן שלא יצא לי לראות אותך...ואז נתקלתי בהודעה שלך פה...:)

בכל אופן, אנחנו קיבלנו עכשיו מכונת קפה דרך מבצע שבעלי עשה עם מי עדן (אם אני לא טועה החברה היא לוואצה) בכל אופן, אם את רוצה פרטים דברי איתי..
נשיקות

מסתומרת קיבלתם?

היי
מה הקשר של מי עדן ולאווצה ? נראה לי שאת מתבלבלת תסבירי בקשה

milch

New member
צודקת,אין כמו קפה קפסולות וטוב שכך

כל אחד והסטיה שלו.
אני למשל אוהב שניצל דק מאד וגם למחרת קר מהמקרר. עדיף בבגט עם חרדל!

dudi4321

Active member
אז מה הבעיה?

בוחרים מכונת קפה. בוחרים קפסולות לפי טעם אישי.
ובא לציון גואל, ושלום על ישראל.

אני לא יודעת מה הקשר אבל יש להם

שיתוף פעולה, זו מכונת קפה שלהם, בדקתי...היא עלתה לנו 249 במקום 2000 או משהו כזה, הנחה משמעותית. אני אצלם ואשלח לך בפרטי.
בכל אופן אני מאוד אוהבת אותה, היא אכן עם קפסולות. לא יודעת פרטים על התחזוקה והניקיון כי רק קיבלנו אותה לא מזמן...

אני לא יודעת מה הקשר אבל כנראה שיש להם שיתוף

פעולה. בכל מקרה זה אכן של לוואצה. בדקתי ואם את רוצה אשלח לך צילום שלה כי מעבר לזה שהיא עלתה לנו 249 במקום 2000 ומשהו אני לא יודעת להגיד עליה פרטים. אני מאוד נהנת ממנה על הבוקר.
דברי איתי אם את צריכה עוד משהו..:)

למעלה