מכונת סריגה

eilat15

New member
מכונת סריגה

מעוניינת לדעת האם עדיין קיימת איזו שהיא מכונת סריגה למכירה, במידה וכן אנא צרו עמי קשר

me31

New member
מנצל"ש אני מחפשת משהיא

שתוכל ללמד אותי כיצד להשתמש במכונת סריגה של ברדר

שביק

New member
לפני שנים רבות סרגתי על אמפיסל

מכונת סריגה ביתית. מאיזה איזור את בארץ? אם זה דומה, ותהיה לי האפשרות לעזור לך על המכונה שלך אעשה זאת ברצון. שלחי לי מסר מאיפה את? אני באיזור השרון.

Elizab3th

New member
פעם, בתקופה שסרגתי, היה לי חלום

שיקנו לי מכונת סריגה, אבל אז היתה לי חברה שהיתה לה חנות צמר אצלנו בעיר ואמרה לי שיש המון בעיות עם מכונות הסריגה ושזה לא כמו לסרוג ביד והדוגמאות די מוגבלות במכונות, האם זה נכון?

לימיצ

New member
מאד מאד מאד מאד לא נכון

על המכונות האלה עיצבתי בשנקר, האפשרויות של עבודה עליהן ממש אינסופיות. לפעמים חוטים ביתיים קצת מקשים את העבודה מכיוון שהם עבים יחסית או עם כל מיני חוטים שיוצאים מהם.. גם אני בוגרת שנקר ואת כל פרוייקט הגמר שלי סרגתי עם חוטי אוברלוק, שזה החוטים הדקים דקים דקים שסוגרים לנו את הבגדים (תהפכו את החולצה ותמצאו בתפר..). המהירות שבה סורגים שורה אחת פשוטה היא בערך פי "הינף יד מימין לשמאל"..אני אפילו לא יכולה לכמת את זה.. יש מכונות עם כרטיסים עם דוגמאות סריגה, יש מכונות עם 2 מיטות מחטים שיוצרות את הריבס, יש מכונות עם גדלי מחט שונים, עם רווחים שונים ביניהם, ככה שאם מישהיהולכת לקנות אחת היש הרבה דברים לשים לב אליהם. יש גם מכונות ביתיות אוטומטיות.. זה אחלה כלי ליצירת בדים מרהיבים
יחד איתי סרגו אנשים עם כל עובי של חוט , לפעמים ניתן לשלב אותו בטכניקה של אריגה על הסריג, בקיצור, מי שאוהבת לסרוג ויש לה אחת בבוידעם שתוריד מהר

Elizab3th

New member
זה כאמור לא חוות דעת שלי../images/Emo70.gif

כך שאיני יכולה לחוות דעה על משהו שלא התנסתי, אני, מאד נהנית לסרוג עם שתי מסרגות ולראות טלויזיה, זהו.

eilat15

New member
לאליזבת

אני בוגרת שנקר לעיצוב טקסטיל התמחות בסריגה, קיימים בשוק הביתי והתעשייתי מגוון רחב של מכונות סריגה, קיימות מכונות עם שתי מיטות מחטים (המאפשרות דוגמאות ריבים/פטנט) וקיימות מכונות עם מיטת מחטים אחת לסינגלים ותחרות. בתעשייה קיימות מכונות מאוד מתוחכמות המתוקשרות למחשב אליו מזינים את דוגמת הסריגה / הז'אקרד עם הגזרה והמכונה מורידה חלקים שלמים מהמכונה, טכניקה זו נקראת FULLY FASHION הווה אומר תיאום צורה. ובהקשר לשאלתך התיחכום במכונה הינו אין סופי!!!!

למעלה