מכונת כביסה

• פותח הנושא ד מ
  • פורסם בתאריך

ד מ

New member
מכונת כביסה

לצערי אני צריכה לקנות מכונה חדשה. אשמח להמלצות , איזה סוג כדאי, ואיפה מומלץ לרכוש. תודה

BenjiMan

New member
מכונת כביסה...

אנחנו רכשנו מכונה של AEG ... מצוינת...שקטה ...נוחה להפעלה ( אישתי אומרת
)...המחיר סביר... קנינו דרך האינטרנט לאחר סקר קצר בחנויות...היה הפרש של 500 ש"ח בין קניה באינטרנט לבין קניה בחנות רגילה...על אותו דגם שקנינו...מתאר לעצמי שעכשיו יש דגמים חדשים ...ולכן צריך לבצע סקר חדש... ב.

ד מ

New member
כיוון שאני לא ממש יודעת איפה

מכירות באינטרנט. אשמח לעזרתכם. איפה יש????

Angel972

New member
גם שלנו AEG

מאוד מרוצים. מומלץ לבצע סקר שוק, לבדוק מה המחירים באינטרנט, ואז ללכת עם ההצעה הזולה ביותר לקרור אהרון בשילת, והם כבר יתנו לכם את אותו המחיר. גם קרוב לבית וגם חנות פיזית ולא אתר באינטרנט

chili3

New member
../images/Emo45.gif טכנאי מכונות כביסה אמר לי פעם

שהמכונה הבאה שאני קונה, רק AEG, כי יש להם פחות תקלות. אבל צריך לבדוק שהוא תוצרת גרמניה ולא המזרח. ובאמת קנינו מכונת כביסה של AEG לדירה החדשה.

סיגל 31

New member
שלנו סימנס - מאוד מרוצים

היתה לנו לפניה שאוב לורנץ (גרמני) - על הפנים!!! לא לגעת!!!

א 1 א

New member
שלי בוש (תוצרת גרמניה ) מרוצה../images/Emo45.gif

ויש גם בוש שמיוצרת באירופה שווה לבדוק .הוספנו קצת ואפילו לוח הפקדים בגרמנית

ד מ

New member
תודה רבה !!!

דווקא חשבתי לרכוש מכונה זולה, מה דעתכם??

chili3

New member
לדעתי לא לחסוך במכונה. היא נמצאת

בשימוש כל כך הרבה. לי יש היום מכונה זולה, גם לא עושה את העבודה כמו שצריך וגם עברה כבר לא מעט תיקונים.

רוורס

New member
קנינו בוש דרך האינטרנט

מעולה ואמינה (בינתיים, בערך שנתיים). כשקונים מהאינטרנט צריך רק לבדוק שהאחריות היא של היבואן ולא של מישהו אחר.

לנו יש קריסטל

קנינו דרך האינטרנט לפני 5 שנים מכבסת מעולה! 0 תקלות (טפו טפו טפו) אם הייתי קונה עכשיו הייתי הולכת על מכונה שמכילה יותר ק"ג.

irisy1

New member
אצלנו סימנס

היתה לנו מכונת כביסה סימנס ישנה ששרתה אותנו נאמנה 20 שנה. הועברה הלאה במצב תקין. במקומה רכשנו - אלא מה? - סימנס חדשה. מרוצים עד הגג.

blue43

New member
אצלנו סימנס, ואגב לגבי AEG

פעם כל הבית אצלנו היה AEG- סתם מתוך עיוורן למוצרים גרמניים עלאק. לאחר אינספור תקלות בכל המכשירים שלהם, התחלנו להחליף לחברות אחרות. מכונת כביסה סימנס פשוט מעולה. הבא בתור להחלפה הוא מדיח הכלים. את המייבש כבר החלפנו. אצלנו AEG לא ייכנס יותר הביתה.

moosa1

New member
גם אנחנו מרוצים מקריסטל

אמנם יש לנו אותה רק שנתיים וקצת - אבל עד עכשיו היא מתנהגת יפה מאד
קנינו באינטרנט באתר netaction.co.il במחיר שהיה זול בערך ב 400-500 ש"ח מהחנויות. חסרון - לא גדולה מאד.

BenjiMan

New member
לסבר את האוזן...../images/Emo124.gif

רוב המותגים מיוצרים באותו מפעל באיטליה (היום בחלקם עברו לסין)...כך שרוב המותגים מיוצרים מאותם החומרים ובאותו סטנדרט איכות...בודדים מיוצרים בארץ המקור ולכן הם יותר יקרים... ב.

למעלה