מכונת כביסה

חליג

New member
מכונת כביסה

היי, אני לא יודעת אם מישהו כאן יוכל לעזור,אבל תמיד כדאי לשאול.. שאלתי היא לגביי מכונת כביסה אני מעוניינת לרכוש ורציתי להתייעץ איזו חברה עדיפה על מכונות כביסה ואיזו בפירוש לא כדאי לקנות, בתודה מראש, חלי.

fireman

New member
אני ממליץ על AEG

אני קניתי אחת לפני כמה חודשים עם פתח קדמי 6 ק"ג.... מכונה מעולה, מכבסת מצויין, סוחטת מצויין, קיבולת אדירה, שקטה מאוד, פשוטה לתפעול, מומלץ מאוד למרות המחיר היקר יחסית לפניה הייתה לי קונסטרוקטה, גם כן הייתה סוס עבודה. לפני הקונסטרוקטה הייתה לי קריסטל פתח עליון, אחרי שנה זרקתי אותה לפח בגלל חור בדוד, הקריסטל שלפניה (גם כן פתח עליון) עבדה 12 שנים עד שעלתה באש. הקריסטל של לפני 23-24 שנים זה לא הקריסטל של היום.

Gn434

New member
ורק לידע כללי-לא קיימת בעולם חברה

בשם "קריסטל". מכונות הכביסה "קריסטל" הן בעצם מכונות צרפתיות של החברה הצרפתית "BRANDT" שבהן במקום השם ברנדט כתוב קריסטל.

fireman

New member
זה לא משנה שום דבר מבחינתי

אני יותר לא קונה זבל של צרפתים.

אני גם ממליצה על AEG

מכונה חזקה ואיכותית, המשרתת אתכם לאורך שנים. יש להם מספר דגמים של מכונות כביסה. כדאי לבדוק לפי סל"ד(סיבוב לדקה-של התוף בסחיטה) למי שיש מייבש כביסה חשוב סל"ד גבוה, על מנת לקצר את זמן הייבוש. כדאי להכנס לאתר זאפ המאפשר השוואות דגמים ומחירים בין החנויות. http://www.zap.co.il/models.asp?sog=E-WashingMachine

פפו

New member
כשאני קניתי מכונת כביסה

כמובן שחיפשתי משהו גרמני שמיוצר שם. הדבר שהפריע לי היה מכונות עם דוד מחומר (פלסטי) שאינו נרוסטה והקשתי על המוכר שאני רוצה נרוסטה בלבד ולכן לקחתי בלומברג. כבר שמעתי לפחות שני מקרים בעם נומר חור בדוד פלסטי של מכונה גרמנית. לכן עצתי לבדוק את הדוד לפני קבלת ההחלטה

fireman

New member
נדירות היום מכונות הכביסה

שהדוד שלהן עשוי מנירוסטה ולפי הקצב הנוכחי בקרוב מאוד הם יעלמו לחלוטין מהנוף.

efratizv

New member
מנסיון אישי, בדשותי מכונת כביסה AEG

ומספר חודשים לאחר תום תקופת האחריות המכונה החלה למחזר את עצמה לדעת. ובפרוט, מספר חודשים לאחר תום תקופת האחריות החלה המכונה לרעוד בזמן סחיטה. לאחר בדיקה מצאתי שהמשקולת המשמשת לאיזון התוף ולמניעת רעידות התפוררה לחול גס בצבע חום, על שירי המשקולת היה משולש החיצים המסמל מוצר מתמחזר המתכלה מעצמו. יש להדגיש שהמשקולת לא נשברה, אלא התפוררה. חברת תדיראן/אמפא המשווקת את המכונה התנערה מאחריותה ו"הסכימה" למכור משקולת חליפית במחיר מופרז (פי 2 מהמחיר בשוק). איני מיעץ בשום אופן לקנות או לא לקנות מכונה מיצרן זה. תגובתי היא אך ורק חומר למחשבה.

sbarakm

New member
חומר למחשבה

אני מאמין שבד"כ אתה מקבל מה שאתה משלם עבורו, כלומר - אין "מציאות" ואין "ארוחות חינם". הטכנולוגיה היא פחות או יותר זהה בכל המכונות (למעט אולי "מילה", אבל במחיר שלה אני קונה אוטו קטן), ולכן אני קניתי את המכונה הכי זולה שהיתה, רק שדאגתי שיהיו 3 שנים אחריות מלאה. ככה "ביטחתי" את עצמי ל- 3 שנים. עכשיו, ניקח מכונה שעולה פי 3 -- כמה זמן היא תחזיק? 10 שנים? יופי, כלומר, לשלם עכשיו פי 3, ולקבל מכונה לזמן ארוך פי 3. בשביל מה? לא עדיף לזרוק בעוד 3 שנים את המכונה ה"פושטית", ולקנות "פושטית" אחרת במקומה, חדשה? כמובן שזו דעתי בלבד, וכל אחד צריך לעשות את מה שמתאים לו... שבת שלום !

שאלת תוספת: פתח עליון או פתח צידי?

שאלה שהרבה זמן מסקרנת אותי, מה גם שאני חושב לקנות אחת תוך כמה חודשים. על פי ההגיון מכונות כביסה בעלות פתח עליון הן הרבה יותר נוחות לשימוש (כרגע יש לי אחת עם פתח צידי וזה ממש לא נוח, גם בהכנסת הכביסה וגם בהוצאתה) אם כך מדוע לא כולם קונים רק מכונות כביסה עם פתח עליון? האם יש בהן פגם מסויים שאין במכונות עם פתח צידי? מדוע יש אנשים שמעדיפים פתח צידי כל כך לא נוח על פני פתח עליון? מה הסיבה לכך? תודה מראש, אולי תאירו את עיניי בנושא

DUBIN LTD

New member
איזו מכונה כדאי לקנות

לדעתי מכונה טובה היא מכונה שהדוד שלה מאמייל ולא פלסטיק סלד של בין 800-600 לא יותר מזה בנוגע לפתח חזית או עליון זה תלוי בצרכים פתח עליון נוח יותר אך לא מאפשר להרכיב מיבש מעל המכונה באירופה פתח עליון לא נמכר כמעט בהשוואה לפתח חזית אך בהחלט אין סיבה טכנית לכך

למעלה