מכונת כביסה

עידנית

New member
מכונת כביסה

היי לכם למכונת הכביסה שלנו נמאס ודי ואני מחפשת חדשה צריכה להיות בעלת מוסר עבודה, לא לקטר, בגודל סטנדרטי , לעמוד בעומס יש המלצות ? אודה גם לאזהרות

גרזנית

New member
קונסטרוקטה/בוש/סימנס

אני אישית מעדיפה מכונות לא מתוחכמות, אלו ששוקלות מודדות וכו יש להן כרטיס אלקטרוני שהוא רכיב יקר שנוטה להתקלקל. אצלי המכונה עובדת קשה מאד כבר 10 שנים ועומדת בעומס בכבוד.

עידנית

New member
תודה , מי מהן עדיפה ? ראיתי

אתמול קונסטרוקטה בוש וסימנס בערך באותו טווח מחיר מחיר התחלתי +-2200 לפני התמקחות מה יש לך ? ומי כדאי לבחור לדעתך ? ראיתי שיש לך 3ילדים +כלבים אז את בהחלט יודעת על מה את מדברת
הקונסטרוקטה מצאה חן בעיניי יש לי בוש 8 שנים וכבר שנתיים יש בעיות עם הדלת והגומי של הסגירה תיקנו ותיקנו ונמאס לי על שבוע להתעסק עם זה עכשו הדלת גם נסדקה אז אין טעם ... אשמח להמלצה

גרזנית

New member
זו אותה מכונה

קונסטרוקטה/בוש וסימנס מיוצרות באותו מפעל! אלו אותן מכונות בדיוק רק שמים עליהן תוויות שונות על מנת שאפשר לעבוד עם יותר דילרים. לי יש קונסטרוקטה והיא מצויינת. מדיח כלים יש לי סימנס בכל מיקרה אני ממליצה בחום לא לקנות דגם משוכלל אלא דגם פשוט. לי לא יצא מעולם להכניס חצי מכונה ואני משתמשת רק ב 3 תוכניות.

עידנית

New member
לקונסטרוקטה שראיתי יש מד כזה

שמראה באיזה שלב נמצאת הכביסה וזה ממש נראה לי שווה אולי זה מה שיש לך ?

גרזנית

New member
אין לי כזו

בכל מיקרה המכונה שלי חוגגת יומולדת 10. אני רואה את השל לפי הכפתור של התוכניות

תרקדי

New member
"סימנס" - מצויינת.

נמצאת אצלי מס' חודשים (זו מכונת הכביסה הראשונה שלי) ואני מרוצה מאוד. בשקט בשקט אני אספר לך, שמרוב התלהבות גם קראתי לה בשם..... אני מאוד מרוצה!

למעלה