מכונת כביסה פתח עליון או קדמי ?

• פותח הנושא tag1
  • פורסם בתאריך

tag1

New member
מכונת כביסה פתח עליון או קדמי ?

שלום, אני מעוניין לרכוש מכונת כביסה, שלב ראשון החלטתי שהמכונה תהיה של AEG או בוש. עכשיו קשה לי להחליט פתח עליון או קדמי. האם יש קשר לפתח לבין אמינות המכונה, כושר עמידותה ? בנוסף אשמח לשמוע המלצות על דגמים נבחרים...

Big Hammer

New member
מכונות כביסה - חוות דעת

מכונות הכביסה של AEG ובוש הם מכונות ברמה טובה. מומלץ לרכוש רק דגמים המיובאים ע"י היבואן הרישמי. מכונות פתח חזית : ( חזקות יותר ממכונות פתח עליון וניתן להציב עליהם מייבש כביסה ) AEG (טובה מאד)מיוצרת בגרמניה , יבואן:תדיראן-אמפא בוש ( טובה) יש לבדוק ארץ ייצור ( מיוצרות בטורקיה , ספרד, ועוד ) יבואן : BSH ישראל מכונות בעלות פתח עליון המיוצרות בצרפת עדיפות על הגרמניות. בקטגוריה זו לא רצוי לרכוש מכונה עם למעלה מ- 800 סל"ד בסחיטה.

dana 2222

New member
לי יש "בוש" כבר שנה,פתח עליון ו,,,

מאוד מאוד ממליצה לקנות את בוש, תוצאות הכביסה מצויינות, גם בנקיון וגם בשמירה על איכות הבגדים.

tag1

New member
איזה דגם יש לך ? המלצה לדגם מסויים

אשמח לשמוע המלצות לדגמים מסוימים של בוש או AEG

dana 2222

New member
מכונת כביסה "בוש" דגם 1251 שנת 2005

Big Hammer,שלום רב לך, רק היום ראיתי את שאלתך בקשר למכונת כביסה "בוש", רצית לדעת איזה דגם לי יש, התשובה:בוש פתח-עליון דגם 1251 שנת 2005, חוות דעתי,הדגם מעולה,וכביסה נקייה בכל סוגי התוכניות. החיסרון היחיד שמצאתי,,ובינתיים הספקתי להתרגל אליו: לא מותקן כפתור מידע כמה זמן עבר מאז התחילה ההפעלה של המכונה,ועוד כמה דקות תסתיים הכביסה,(כפי שהתרגלתי במכונת קריסטל הישנה), במכונת "בוש" יש נורית שנדלקת "בפעולה" , ונורית שנדלקת לאדום "לסיום הפעולה ", פרט לכך ,יש למכונה זו רק מעלות ,וכל הכבוד לחברת בוש על המכונה הטובה והממוחשבת.

למעלה