מכונת טמפרינג מה העלות? יש מכונה ביתית? היכן משיגים?
מ מני.ת New member 17/2/06 #2 אפשר להביא מחול, עלות מכונה טובה, באיזור ה400 דולר למכונה מטמפררת 700 גרם.
ד דודו חמוד New member 18/2/06 #4 ואווווו נראית אחלה מכונה בארץ .... אין אפשרות לקנות??...... כל החנויות סו שף גרובשטיין מר קייק פור שף ומינייהם לא מביאים אפילו בהזמנה אישית???...
ואווווו נראית אחלה מכונה בארץ .... אין אפשרות לקנות??...... כל החנויות סו שף גרובשטיין מר קייק פור שף ומינייהם לא מביאים אפילו בהזמנה אישית???...
מ מאקי New member 18/2/06 #5 דודו EBAY... זו הדרך שלך אמרתי לך הבקר..... מכון התקנים .... יבוא פריט טובין חדש.. מי שלא מבריח זה לא כדאי מסחרית.. וחוץ מזה שלנו בבת יש מארה"ב בדיוק באותה דרך.. מני נתן לי המלצה וזהו... ואם אתה עדיין רוצה משהו או מעונין בהשאלת המגנט ממני.. תודיעני.. מאקי
דודו EBAY... זו הדרך שלך אמרתי לך הבקר..... מכון התקנים .... יבוא פריט טובין חדש.. מי שלא מבריח זה לא כדאי מסחרית.. וחוץ מזה שלנו בבת יש מארה"ב בדיוק באותה דרך.. מני נתן לי המלצה וזהו... ואם אתה עדיין רוצה משהו או מעונין בהשאלת המגנט ממני.. תודיעני.. מאקי
ד דודו חמוד New member 19/2/06 #8 מאקי... מאקי... איזו אשה מדהימה תודה על הכל (את ההודעה שיגרתי לפני שהייתי אצלכם הבוקר) רשמתי לפניי את האתר תודה על הנדיבות וההצעה שלך שבאה מכל הלב בקשר לתבניות אך זה לא דחוף נשתמע
מאקי... מאקי... איזו אשה מדהימה תודה על הכל (את ההודעה שיגרתי לפני שהייתי אצלכם הבוקר) רשמתי לפניי את האתר תודה על הנדיבות וההצעה שלך שבאה מכל הלב בקשר לתבניות אך זה לא דחוף נשתמע
I IlanaF New member 18/2/06 #3 בשביל הידע www.vantagehouse.com תקרא ותלמד, small machinery לבית 15קג' מתאי revolation 2 or prefamac 15kg
בשביל הידע www.vantagehouse.com תקרא ותלמד, small machinery לבית 15קג' מתאי revolation 2 or prefamac 15kg
I IlanaF New member 19/2/06 #7 אישית לא אבל יש מהקורס שלי שכן והיו מרוצים. הם היו מומלצים על ידי הקורס. אני מחפסת יד שניה...