מכונת טמפרור

ורדהו

New member
מכונת טמפרור

שלום, אני מעוניינת לקנות מכונה לטמפרור. ראיתי את ההמלצה של מני, ורציתי לשאול אם זה לא קטן מידי (לשימוש בייתי) ואם יש למישהו עוד המלצות ו אם משהו יודע איפה אפשר לקנות את המכונה. ממש בא לי ללמוד את התחום המדהים הזה... מני - העבודה שלך היא השראה בשבילי

מני.ת

New member
הי ורד,

המכונה מצויינת, אני משתמש בה. היא מספיקה לדעתי לשימוש ביתי. היתרון הגדול של המכונה הזו לעומת מכונות אחרות ביתיות הוא הפטנט של הערבוב התמידי של השוקולד, במכונות שאין בהן תנועה צריך לערבב באופן ידני מאחר והשוקולד שצמוד לדפנות לא באותה טמפרטורה באופן מדויק לשוקולד במרכז הקערה. מצד שני , הערבוב התמידי של השוקולד גורם להתרבות הקריסטלים מסוג בטה באופן יותר מואץ ולכן השוקולד נשאר פחות זמן במצב טמפרור מושלם לעומת מכונה סטטית. יש את ענין השרות, עד כמה שאני יודע, אין למכונה יבואן ישראלי, את תצטרכי לחשוב על שרות וחלפים.

מני!!!! האם אתה מדבר על רבולשן2 ?

כמה זמן הטימפרור נשמר? האם אתה מציין פה איזו בעיה ? (אני בשלב הזמנה, מקווה שתענה לי מהר)

מני.ת

New member
אני מדבר על המכונה הנ'ל

לא נתקלתי בבעיה של יציאה מהירה מטמפרור, הכל עניין יחסי. בחוברת אם אני לא טועה הם מדברים על שעתיים, אני לא החזקתי אף פעם את השוקולד לשעתיים, זה כמובן תלוי גם בכמות השוקולד בקערה. גם אם שוקולד יוצא מטמפרור בגלל התגבשות יתר, אפשר להוסיף עוד שוקולד מומס ולא מטומפרר והעניין מסתדר. בקיצור, אין בעיה במכונה, המכונה מצויינת ואני יכל לספר רק תשבחות עליה. תתחדשי, (מקווה שהתשובה מכסה גם את השאלה במסר

IlanaF

New member
למי שמעונין בנושא מכונת טמפרור

תקראו את ההודעה הקודמת שלי "מומלץ" אפשר לקרוא, להמליץ ולשאול-זה פורום בין לאומי.

למעלה