מכוני נהיגה מונעת

mtbRider

New member
מכוני נהיגה מונעת

האם יש לכם המלצות ספציפיות ? מה שאני מכיר: מסלולים (רם סמואל ?), אלתרנטיבי, חמו (געש). הגיוני שמסלולים ואלת' מבקשים סכום כפול מחמו ? המלצות בעד/נגד חמו ? המטרה: נהיגה מונעת, ואם זה יכלול גם טיפל'ה ספורטיבית או משהו בסגנון לא יזיק. סופ"ש נעים, איתי

be_roo

New member
אלו לא מכונים, וזו לא נהיגה מונעת

אלו חברות שמ-פעילות בתי ספר לנהיגה מתקדמת. מבנה הקורסים שלהם שונה ולכן גם המחירים. השאלה היא מה אתה מחפש. כתבת "נהיגה מונעת" אבל כאמור זה מושג לא שייך. "טיפל'ה ספורטיבית או משהו בסגנון לא יזיק" זו גם הגדרה "טיפל'ה" אמורפית.

mtbRider

New member
המטרה שלי

לדעת לשלוט ברכב במצבי חירום (חו"ח) בצורה טובה יותר. שמצבים כאלה פחות יפתעו. אם הקורס יכלול גם ניסיון מעשי באיך לקחת סיבובים יותר מהר ולהכיר את מגבלות הרכב אז זה לא יזיק. (דוגמא לקחת פניה תוך בלימה/האצה/הורדת הילוך חריפה נשמע לי לא כדאי מבחינת אחיזה אבל אם אומרים לך עכשיו תיקח את הפניה תוך בלימה חריפה ואתה מרגיש את הבריחה ואח"כ תוך בלימה עדינה ואתה מרגיש את ההבדל, אז זה שונה. ומכיוון שזה מבוצע בשטח סטרילי אז מה טוב. לא יודע אם זה בכלל הגדרה יותר טובה למה שאני רוצה. קצת קשה לי להבין לאן אתה חותר, אם אפילו תוכל לתת לי שאלות מנחות או משהו כזה אז זה יכול לעזור. תודה רבה ושבת שלום, איתי

למעלה