מכוני כושר בפ"ת

מומין1

New member
מכוני כושר בפ"ת

רציתי לדעת איזה מכוני כושר אתם מכירים בפ"ת ועל מה אתם ממליצים? (קחו בחשבון פקטורים כמו מחיר, צפיפות, רמה...)

מיכמיך3

New member
אני יכולה להגיד לך על אורלייף

הייתי מנויה שמה. אני אישית נהנתי במכון הזה, יש אווירה נחמדה, אם אתה בא עם רכב, יש בדר"כ מקום חנייה. לגבי הצפיפות, אין יותר מדי אנשים, בצרוה סבירה. לגבי המחיר, בכלל לא יקר, מנוי שנתי עולה 2200 ש"ח, בפעם הראשונה כי זה 200 ש"ח ביטוח, אם את ממשיכה זה 2000 ש"ח עולה מנוי שנתי. אם עוד משהו מעניין אותך, אתה יכול לשאול, אני אשתדל לענות.

מיכמיך3

New member
ועוד דבר לגבי מכון אחר

יש מכון כושר ברחוב הרצל, אנרג'י קלאב, לא הייתי מנויה אבל יצא לי להיות שם פעם אחת ובכלל לא התרשמתי לטובה מהמקום. לא נראה לי בכלל משהו מיוחד.

המכונים שאני מכירה

- שייפ בקניון אבל הוא יחסית יקר וצפוף. - אורלייף - לא הייתי שם אבל שמעתי עליהם דברים טובים - אנרג'י בהרצל - שמעתי שזול אבל לא נעים.

Crimsסn

New member
ככה

אורלייף- מכון ברמה, אחלה מכשירים -חדישים והכל, מקלחות, הכל. הולמס פלייס-נראה טוב, אבל שמעתי שצפוף וגם להגיע כל פעם לקניון לא נשמע לי זורם במיוחד. אנרג'י קלאב-התאמנתי שם, על הפנים , אפילו מזגן אין שם, כל הזמן ריח של זיעה של אנשים, ואין מקלחות ואין כלום.. יש חדר כושר מעולה צמוד לפ"ת בכפר מעש - המכשירים שם מאוד חדשים המקום שופץ לפני שנתיים, נמצא בבריכת כפר מעש אני מתאמנת שם כל קיץ ואני ממש אוהבת את המקום. עכשיו הוא גם פתוח בחורף. יש גם את הספורטן ששמעתי שטוב, ועוד כמה חדרי כושר עם בריכות וכאלה.. מבחינת מחירים אנרג'י קלאב הכי זולים שיש [מנוי לשנה יוצא 100 שקל לחודש] וכל השאר כבר יותר יקרים אורלייף עולה לשנה 2000-2200 כפר מעש מחיר סביר נראה לי[יוצא משהו כמו 150-170 לחודש אם אני לא טועה] אם אתה מעוניין אני מוכרת מנוי ל11 חודשים לאורלייף רק ב1500 שקל שנקנה עוד החודש.

למעלה