מכונית

BRONCO

New member
מכונית

אבקש המלצות על חנות באזור המרכז אשר יכולה לתת לי שרות מידע על איך וכיצד להפעיל וגם מוכרת חלקים למכונית בנזין אשר קיבלתי מתנה. הייתי בחנות בבן יהודה אבל אנשים שם כול כך אנטיפטים בקושי מוכנים לעזור אם הייתי קונה מכונית הוא בטח היה יושב איתי שעות אני לשם לא חוזר לידיעתכם. בברכה

hifly

New member
מכירים ,מכירים את הסחורה:)

בכל מיקרה כדי שנדע לאן לשלוח אותך תגיד(תכתוב) לנו בבקשה את הדגם והתוצרת של המכונית,והאם היא חשמלית,או מנוע דלק. קצת פרטים לא יזיקו כאן אמיר

BRONCO

New member
בכיף, את דגם האוטו אני

לא יודע כי הוא ישן והוא היגיע אלי אחרי שני ידים במצב טוב. האוטו הוא על דלק הבנתי שזה מנוע שניקרא פי 3 אם אני לא תועה היום שחררתי לא את גל ההנע שהיה קצת תפוס אבל לא הינעתי אותו עוד ביכלל כך שאינני יודע אם הוא עובד שלמרות שעל פניו זה ניראה לי שיעבוד. אשמח לקבל עזרה, אני מאזור תל אביב.הקווה שיש חנויות שמוכנות לעזור לאנשים מתחילים.אשמח לתת עוד פרטים

hifly

New member
תיראה ללא פרטם מזהים לא תדע מה לקנו

זאת בעיה ,תנסה למצוא כיתוב על גוף המכונית עם שם היצרן,ללא פרט זה לא יוכלו לעזור לך,כיוון שחלקים של חברות שונות לא מתאימים אחד לשני. תנסה להעזר בצביקה שוורץ ממועדון המכוניות אולי הוא יוכל לעזור לך יש להם מסלול במזכרת בתיה והם מסיעים כל שישבת. כנס לאתר שלהם וצור קשר עם צביקה. אמיר

BRONCO

New member
ציביקה לא עונה

אשמח לקבל ממך שמות של חנויות בתל אביב עם אנשים אנושים צריך להתחיל ממשהו ומישם ניתגלגל צודה

hifly

New member
צביקה יענה לך על תידאג

איני מכיר אישית חנויות בתל אביב, כבר יענו לך אחרים בפורום.

BRONCO

New member
תודה רבה מחכה לתגובות משאר הפורום../images/Emo51.gif

צביקה תמיד עונה...אלה עם הוא עסוק

תשאיר הודעה מס- טלפון ונחזור אליך בברכה... צביקה...

למעלה