מכונית עד 50,000 ש"ח

מכונית עד 50,000 ש"ח

שלום רב,

לפני פרידה ממכוניות ליסינג מהעבודה אחרי תקופה ארוכה מאד. אשמח להמלצה על מכונית אמינה, עם עלויות אחזקה נמוכות וציון בטיחות גבוה ככל האפשר. ציון בטיחות אירופאי, לא ישראלי. לא חשוב לי לא עיצוב יפה, לא אלקטרוניקה ולא מהירות וספורטיביות. הנסיעה היא בעיקר בעיר, בינעירוני קצר בין קצוות גוש דן המרוחקים ונסיעות בינעירוניות אחת כמה חודשים. נוסעים איתי (מאחור) שני ילדים בני 8 -10 ללא כסאות בטיחות. הכוונה לחזיק באוטו כמה שיותר ולא להחליף כל כמה שנים.

שאלה נוספת, עד כמה בטוח לקנות מכונית מחברת ליסינג/השכרה?

תודה מראש.

enigo

New member
מכונית מיני מתאימה לדרישות

אם כי הבטיחות כמובן מושפעת מהגודל. I10 היא הכי נוחה ושקטה בקטגוריה, אבל ב פיקנטו המקבילה, החל משנה שעברה, יש בלימה אוטונומית - שזה חשוב לבטיחות. אז תצטרך להחליט...
עוד אופציה ששווה לשקול, ולו רק בגלל הסיכוי למצוא אותה במחיר נמוך יחסית, היא הספארק של שברולט. יותר חזקה (ובמפתיע גם קצת יותר חסכונית) משתי אלו שהוזכרו. כחדשה נמכרת באזור ה-60 בכל מיני מבצעים, אז בטח תוכל למצוא בתקציב אחת כמעט חדשה.

salachshabati

New member
שים לב לדרישותיו

"נוסעים איתי (מאחור) שני ילדים בני 8 -10 ללא כסאות בטיחות. הכוונה לחזיק באוטו כמה שיותר ולא להחליף כל כמה שנים."
&nbsp
הילדים גדלים מהר בימינו ותוך כמה שנים לא יהיה להם מקום שם.
&nbsp
&nbsp

enigo

New member
יצא לי לנסוע עם גברים במושב

האחורי של מכונית מיני יותר מפעם אחת, ולמרחקים לא מבוטלים. כל זמן שאף אחד מהגברים הנל לא היה בגובה חריג, לא היתה שום בעיה.
כמובן שאם הבחור בגובה 190 ובעל מבנה גוף רחב במיוחד, אז מיני לא תתאים לו. אבל אם הוא 176 (נדמה לי שזה הגובה הממוצע היום לגברים בארץ), אז יהיה בסדר.

תודה אבל חשבתי יותר בסגנון של מאזדה 3 והקטגוריה שלה

זאת המכונית היחידה במשפחה.

i10 או ספארק יהיו צפופות מדי. כיום יש לי קיה סיד מהעבודה. ב 1.7 מחליף מקום עבודה ובמקום החדש מאד לא משתלם לקחת רכב.

The S t i g

New member
יחסית מזדה3 נחשבת צפופה מאחור

אבל אולי זה יספיק לכם
שאלת אולי את חברת הליסינג על קניה של הסיד שלך? לפעמים זה הכי משתלם
&nbsp

ANZ1

New member
משפחה קטנה עירונית צריכה משפחתית קטנה

מכוניות כמו יונדאי i25 או קיה ריו או סיאט טולדו
תתאים לצרכים שלך היום ובעתיד.

enigo

New member
וכולן יהיו מסורבלות בעיר צפופה

ויהיה קשה יותר למצוא איתן חניה.
אם הוא לא צריך תא מטען גדול, אין להן שום יתרון על סופרמיני.
&nbsp

דווקא חנייה לא בעייה

יש לי דירה עם חנייה. וגם בעבודה. כך שלא יוצא לי יותר מפעם בשבוע בממוצע לחפש חניה ברחוב. השיקול בעד קטנות הוא חיסכון בדלק. אבל נדמה לי שהפשרה על נוחות ובטיחות בקטנות תהיה גדולה מדי.

תודה

ולגבי השאלה השנייה, קנייה מחברת ליסינג, לא את המכונית שאצלי היום כי רוצים עליה יותר מדי, יש לך מושג עד כמה זה בטוח ומומלץ?

ANZ1

New member
רק אם אתה מכיר וסומך על מישהו מבתוכו

אתה יכול למצוא רכבים שהיו רכבים של נהג יחיד, שגר בתל אביב, עבד בתל אביב, והרכב במצב מצוין,
ויכול להיות שהרכב היה רכב השכרה שנסעו עליו המוני אנשים שונים שהרסו אותם,
רק אם אתה יכול לדעת מה ההיסטוריה שלך הרכב, זאת קניה בטוחה.

ANZ1

New member
חסר משמעות מה שכתוב

דוגמא:
קח רכב, כתוב עליו רכב ליסינג,
אבל הוא היה בליסינג בצהל, או במשטרה,
הוא היה מת להיות רכב השכרה רגיל,
זה רכב הרוס, נסעו עליו אנשים שונים שהתייחסו אליו כמו אל טרקטור ובהרבה מקרים במקומות שרק טרקטור יכול לעבור.

הדרך היחידה לדעת מה אתה קונה כשאתה קונה רכב ליסינג,
זה רק אם אתה מכיר אדם שעובד בחברה ובדק מי הרכב המסוים.
ההמלצה שלי אם אתה לא יודע מה ההיסטוריה המדויקת של הרכב,
אל תיגע, אלא אם הורידו הרבה מאד מהמחירון.

למעלה