מכונית -גבר

roksan

New member
מכונית -גבר

[נוסעת לעבודה , רדיו מנגן בפול ווליום. השיר שפתח היה שיר אהבה. !היא חושנת לעצמה אולי זה סימן ,אות משמיים? אולי סוף סוף אפגוש אותו?! היא מדמינת שעכשיו תוך כדי נסיעה הוא יעמוד לידה ברמזור. מכונית בצבע אפור כהה. לא גדולה לא קטנה מכונית שובבה וגברית. יש לה תאוריה לגבי גברים במכוניות מכונית אדומה - גבר שאומר תסתכלו עלי ,אני שווה ואם הוא צריך את זה אז כמה באמת שווה. מכונית לבנה- גבר ממוצע , הולך לעבודה מסודרת, לא מסתכן, הכל צריך להיות מתוכנן מראש. מכונית שחורה, מאפיונר באופי, לא מומלץ בעיניה מכונית צהובה , איזה גבר נוסע במכונית כזאת .היא מפליגה בדמיונה כשברקע הרדיו מתנגן . עכשיו היא רואה מכונית אפורה , משהו דומה למה שנראה לה גבר לענין דרך המראה הימנית. הוא חותך אותה בלי לאותת היא ממשיכה לעקוב אחריו ורואה אותו מזגזג איזו אכזבה!. !גם אם הוא יעצור לידה ברמזור ויושב ריצ'ד גיר בכבודו .לא רוצה אותו לא ג'נטלמן -חתך אותה בגסות אידיוט גמור, מזגזג בטירוף בשביל להגיע לרמזור באותה מהירות שהיא נוסעת בלי לזגזג ובלי לאכול דלק מיותר. לא מרוצה מחייו, מוציא אגרסיות בכביש וכך ממשיכה להפליג בדמיונה ועוד יום מסתמן ללא אהבה חדשה. מחר יום חדש!

מזל חי

New member
גבר במכונית

אין יותר טיפשי מלהביט בו מצפצף מתוכה כדי לקבל תשומת לב מבחורה ברמזור.. דרך זולה וילדותית להתחיל עם בחורה

יערית

New member
Rokssssssssan

You don't have to think to much, look carfully on the ather side of the road. (מוזמנים לתקן אותי:)))

ורד 3

New member
ביקשת קיבלת

TO MUCH
TOO MUCH
ATHER
OTHER

L o v e M e1

New member
חחחח לא באג ,רק שדינה כתבה תגובה

ליערית שנתנה הסכמתה לתיקון האנגלית שלה
ובדרך אגב אם הניק שלך אמור להיות רוקסן אז כותבים זאת כך: roxanne (כמו בשיר של police ) . ומענין מה היא חושבת על גברים שרוכבים על האופניים, גם שם הצבעים מדברים בעד עצמם?

roksan

New member
הבנתי אותך

לא הסתכלתי עליהם אני מניחה שבמקרה של אופניים הרוכב נותן את הטון

תאורייה מעניינת מכונית, צבע וגבר...

מה זה אומר על אישה במכונית שחורה? גם לנו מותר לצפצף לגברים ברמזור!! במיוחד כאלו שריריים ונוטפי בריאות שממתינים שהוא יתחלף תוך כדי ריצה... יאמ... יאמ....

roksan

New member
כחול כחול

כל עוד אין לך מכונית אחרת תצטרכי לדמיין באופן עצמוני:)

כאילו מה...

גבר במכונית כחולה,זה אומר ש... לשריין לי במקביל גבר במכונית אחרת? יענו הוא לא מספק? הכיוון של הדימיונית שלי נכון?

roksan

New member
ממש לא..

אם אין בכלל, אז עצמונית בדמיונית אני לא בעד שתי מכוניות בבת אחת בסוף יש תאונות:)

פיקסון

New member
אז מה עושים ליגבי רכב יד שניה?

אז מה לא לקנות את הרכב ? בעסה יש לי רכב בורדו קניתי ולא בחרתי צבע ומה זה אומר צבע כסוף?

roksan

New member
לא חשבתי על זה

כסוף נשמע ג'יימס בונדי למה לא? אחלה

למעלה